24 / 04 / 2024

mesut akgül kimdir

mesut akgül kimdir

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün başkanlık ettiği Nisan Ayı meclis toplantısında 2017 Yılı Faaliyet Raporu görüşüldü. Görüşmeler neticesinde Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi. 

Mesut Akgül, müteahhitlerle buluştu!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği’nce düzenlenen kahvaltıda müteahhitlerle bir araya geldi. Toplantıya Akgül’ün yanı sıra Başkan Yardımcısı Erdoğan Karadağ da katıldı...

Kartaltepe Kentpark projesi Başkent'e nefes aldırıyor!

İlk etabı tamamlanan Kartaltepe Kentpark hakkında bilgi veren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Mamak'a nefes aldıracak olan bu proje aynı zamanda ilkleri de barındırıyor" dedi.

Mesut Akgül: Mamak'ta yatırımlarımızla birçok ilke imza attık!

Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i ağırladı. Akgül Mamak hakkında Türel'e detaylı bilgi verdi.

Mamak'ta emlak sektörünün değeri arttı!

Mamak'ta hayata geçirilen yatırımlarla modernleşti. Belediyenin planlı çalışmalarıyla marka konutların ilgisini çeken ilçede emlak değeri de artı. Ankara Mamak'ta, yeni inşaatlar ve konutların yükselmesi istihdamın ve nüfusun artmasını beraberinde getiriy

Mesut Akgül: İnşaat firmaları Mamak'a akın ediyor!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Mamak Belediyesi olarak üretime olan desteklerimiz her zaman devam edecek ve bölgenin genişleyen ticaret hacminin daha üst seviyelere çıkması için çalışacağız. " de i.

Ankara Mamak'ta altyapı çalışmaları sürüyor!

Mamak Belediyesi ilçe genelinde sene başından bugüne 18.007 metre imarlı yol açımı, 21 bin 497 metre malzemeli yol bakımı, 16.437 metre tül bordür yapımı ve 25 bin 286 metrekare tretuvar yapımı gerçekleştirdi.

Mobilyacılardan Mesut Akgül’e teşekkür ziyareti!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'e odanın faaliyetleri hakkında bilgi veren Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası Başkanı Hüseyin Taklacı, Samsun Yolu üzerindeki mobilya showroomu’na verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Mamak'ta 7 bölgede kentsel dönüşüm uygulanıyor!

Adı, cezaevi, çöplük, gecekondu, uyuşturucu ve çarpık kentleşmeyle anılan Mamak'ta dünyanın en büyük kentsel dönüşümü meyvelerini vermeye başladı. İlçede yepyeni bir hayat yaşanıyor.

Mesut Akgül kentsel dönüşümü anlattı!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Server Vakfı tarafından her hafta düzenlenen "Çarşamba Sohbetleri" programına konuk oldu.

Mesut Akgül Mamak'taki kentsel dönüşümü anlattı!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Server Vakfı tarafından her hafta düzenlenen "Çarşamba Sohbetleri" programında Mamak'ın kısa zaman içerisinde gerçekleşen değişim ve dönüşümünü anlattı.

Mesut Akgül Mamak'ta imar değişikliğini anlattı!

Mutlu Mahallesi sakinleri ile buluşan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmalarıyla ilgili olarak değişiklik yapılan imar planları.

Mamak Kıbrıs Mahallesi vatandaşları tapularına kavuştu!

Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi’nin yıllardır çözülmeyen tapu mülkiyet sorununu çözüme kavuşturdu. 16 bin vatandaşı ilgilendiren plan değişikliği sonrasında vatandaşlar tapularını Kıbrıs Köy Derneği’nde Başkan Mesut Akgül’ün elinden aldı.

Mamak'ta metruk binalar yıkılıyor!

Mamak Belediyesi, ilçede tehlike arz eden ve görüntü kirliliği oluşturan metruk yerlerin yıkımına devam ediyor. Akgül, “Sokak çocukları ile uyuşturucu madde bağımlılarının barınağı haline gelen bu yapıları sosyal bir sorunun mekânı olmaktan kurtarıyoruz.

Mamak kentsel dönüşümle büyük değişim yaşıyor!

Başkent'in en büyük ilçelerinden biri olana Mamak kentsel dönüşüm, spor ve sosyal yatırımlarıyla büyük bir dönüşüm yaşıyor.Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, kentsel dönüşüm çalışmalarında yapılamaz denilenleri yapıyor.

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Aytekin Önal tarafından kuruldu.

Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi olan Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. Saim Kılıç daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Prof. Dr. Saim Kılıç'ın eğitim hayatı nasıldı?

Mustafa Şengül kimdir? Mustafa Şengül avukat mı?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Denetim Komitesi Başkanı Mustafa Şengül kimdir? Mustafa Şengül ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Ercan Nuri Ergül kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Nuri Ergül kimdir? Kaç yaşında? Ercan Nuri Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ercan Nuri Ergül'ün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ercan Nuri Ergül'ün hayatına dair merak edilenler.

Fazlı Kılıç kimdir?

Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Fazlı Kılıç kimdir? Fazlı Kılıç kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Akgül Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Akgül tarafından kuruldu.

Erdal Kılıç Kimdir?

Erdal Kılıç kimdir? Erdal Kılıç’ın mesleği nedir? Erdal Kılıç hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Özge Bulut Maraşlı Kimdir? 

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A. Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Özge Bulut Maraşlı Kimdir? Özge Bulut Maraşlı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Özge Bulut Maraşlı'nın biyografisi..

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Akgül Emlak Yapı Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Emlak Yapı Sanayi Ve Limited Şirketi Maltepe'de Ecem Çifci ve Murat Aksak ortaklığında kuruldu.

Kerem Sabancı Kamışlı kimdir?

Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Sabancı Kamışlı kimdir? Kerem Sabancı Kamışlı daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Kerem Sabancı Kamışlı'nın biyografisi...

Erdal Karagül kimdir?

Koray GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Erdal Karagül kimdir? Erdal Karagül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Erdal Karagül'ün biyografisi...

mesut akgül kimdir Haberi

mesut akgül kimdir

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre toplantıda Mamak’a yapılan hizmetleri ayrıntılarıyla anlatan Akgül, 2017 yılı Faaliyet Raporu’nun belediye meclisi tarafından kabulüyle birlikte hizmete kaldıkları yerden devam edeceklerinin bilgisini de paylaştı. 

Projelerle dolu bir yılı daha geride bıraktıklarının da sözlerine ekleyen Başkan Akgül, yerel hizmetlerin yanı sıra ulusal ölçekte örnek gösterilebilecek projelere imza attıklarını söyledi. Akgül, “Mamak Belediyesi olarak, ilçemizin ileriye gitmesine yönelik yatırımları hayata geçirdik, yeni projeleri üretmeye devam ediyoruz”  diye konuştu.

2009 yılında 80 milyon gelir bütçesi ile devraldıkları belediyeyi, 2017 yılında 333 milyona yükselttiklerini belirten Akgül, Ankara’ya değer katan bir belediye olarak 2018 yılının da açılışlarla dolu bir yıl olacağını sözlerine ekledi.

Mamak’a kalıcı eserler yaptıklarını da vurgulayan Akgül, “İnsana yatırımın en değerli yatırım olduğuna ilişkin inancımızı ortaya koyan işler...