24 / 04 / 2024

Mesut Akgül mamak kentsel dönüşüm

Mesut Akgül mamak kentsel dönüşüm

7 yılda yıktığı 30 bin gecekondunun ardından dönüşümde ikinci devreyi başlatan Mamak Belediyesi, 2019’a kadar ilçedeki gecekondu oranını yüzde 10’a düşürmeyi planlıyor.

Mamak kentsel dönüşümle yeniden inşa ediliyor!

Başkent Ankara’da kentsel dönüşümde öncü ilçe olan Mamak’ta, yedi ayrı kentsel dönüşüm projesi uygulanıyor. Mamak Belediyesi ilçede uyguladığı kentsel dönüşüm projeleriyle Mamak’ı adeta baştan inşa ediyor.

Mamak kentsel dönüşümde rekora koşuyor!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Mamak Belediyesi kentsel dönüşümde attığı büyük adımlarla rekora koşuyor. Başkent Ankara'da kentsel dönüşümde öncü ilçe olan Mamak'ta, yedi ayrı kentsel dönüşüm projesi uygulanıyor" dedi.

Mamak'ta 8 milyon metrekarelik dönüşüm sürüyor!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, ilçede sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmalarını HT Ankara Haber Koordinatörü Özgür Çoban'a anlattı. Akgül, "Mamak'ta 8 milyon metrekarelik alanda kentsel dönüşüm çalışması sürüyor" dedi.

Mesut Akgül Mamak'taki kentsel dönüşümü anlattı!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Server Vakfı tarafından her hafta düzenlenen "Çarşamba Sohbetleri" programında Mamak'ın kısa zaman içerisinde gerçekleşen değişim ve dönüşümünü anlattı.

Mamak kentsel dönüşümle büyük değişim yaşıyor!

Başkent'in en büyük ilçelerinden biri olana Mamak kentsel dönüşüm, spor ve sosyal yatırımlarıyla büyük bir dönüşüm yaşıyor.Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, kentsel dönüşüm çalışmalarında yapılamaz denilenleri yapıyor.

Mamak'ta 2 bin modern konutun inşaatı devam ediyor!

Başkent'in en büyük ilçelerinden biri olan Mamak kentsel dönüşüm, spor ve sosyal yatırımlarıyla büyük bir dönüşüm yaşıyor. Mamak Belediyesi 2 bin modern konutun inşaatına devam ediyor. 700 konut en kısa zamanda teslim edilecek.

Mesut Akgül: Mamak'ta kentleşme bilincini oluşturduk!

Mamak Belediyesi'nin 2014 yılı Faaliyet Raporu, nisan ayı meclis toplantısında konuşan Mesut Akgül:"Mamak'ı kentsel dönüşüm çalışmalarıyla bir marka haline getirerek, kentleşme bilincini oluşturduk" dedi.

Mesut Akgül: Mamak kentsel dönüşümde örnek ve öncü bir ilçe!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ak Parti Mamak İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği Mart Ayı İlçe Danışma Toplantısı'nda 6 yıllık çalışmalarını ve yatırımları partililerle paylaştı.

Mesut Akgül: Mamak artık gecekondularla anılmıyor!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, hayata geçirdiği projeleri anlattı. AK Parti Mamak İlçe Başkanlığı'nın Mart Ayı İlçe Danışma Toplantısında konuşan Akgül, Mamak'ın kentsel dönüşümde örnek ve öncü olduğunu açıkladı.

Kentsel dönüşüm Mamak'ın gelişmesine katkı sağlıyor!

TÜRKİYE ekonomisinin lokomotifi olarak gösterilen inşaat sektörü Mamak'ta hızla yükselmeye devam ediyor. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, ilçenin birçok açıdan kalkınması adına dönüşümün önemine dikkat çekiyor..

Mamak kentsel dönüşüm çalışmalarıyla marka kentler arasına girecek!

Milliyet Gazetesi muhabiri Şevket Yaman'ın haberine göre; Mamak'ın yıllarca çöplüğü, gecekondusu ve cezaeviyle anıldığını anlatan Başkan Akgül, kentsel ve sosyal dönüşüm çalışmalarıyla artık marka kentler arasına girmek için ilerlediklerini belirtti...

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Aytekin Önal tarafından kuruldu.

Akgül Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Akgül tarafından kuruldu.

Akgül Emlak Yapı Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Emlak Yapı Sanayi Ve Limited Şirketi Maltepe'de Ecem Çifci ve Murat Aksak ortaklığında kuruldu.

Mm Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mm Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akgül ve Emine Akgül ortaklığında kuruldu.

Onur Akgül: Nijerya'da inşaat ve enerji alanlarında yatırım yapılabilir!

Nijerya'nın yaklaşık 200 milyon nüfusa sahip olduğunu bildiren Türkiye'nin Abuja Ticaret Müşavir Yardımcısı Onur Akgül, sağlık, tarım, altyapı, inşaat, tekstil, savunma sanayi ve enerji alanlarında yatırım yapılabileceğini belirtti.

Şeref Akgül, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi olan Şeref Akgül bugün itibari ile görevinden istifa etti...

Akgül Agrega İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Agrega İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketibugün Sultangazi'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Akgül Olgun, Kadir Dalbay ve Mehmet Akgül tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm dünyanın en zor işi!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül yaptığı açıklamada "Ankara Büyükşehir Belediyesi ile birlikte devam eden ciddi kentsel dönüşüm projelerimiz var. Dünyanın en zor işi kentsel dönüşüm." dedi.

Mamak kentsel dönüşümle yeniden inşa edildi!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, meclis üyeleri ve mahalle temsilcileriyle bir araya gelerek 10 yıllık hizmet süreci hakkında değerlendirmede bulundu. 

Mamak için yeni kentsel dönüşüm projeleri geliştirilecek!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün başkanlık ettiği Nisan Ayı meclis toplantısında 2017 Yılı Faaliyet Raporu görüşüldü. Görüşmeler neticesinde Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi. 

Mamak'a yeni sosyal tesis!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, yapımı büyük bir hızla devam eden ve tamamlanmak üzere olan yatırımları yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Mamak'ın çehresi değişiyor!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün başarılı işlere imza attığını açıkladı.

Akgül Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mevlüt Sarıbaş tarafından 250 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mesut Akgül mamak kentsel dönüşüm Haberi

Mesut Akgül mamak kentsel dönüşüm

7 yılda yıktığı 30 bin gecekondunun ardından dönüşümde ikinci devreyi başlatan Mamak Belediyesi, 2019’a kadar ilçedeki gecekondu oranını yüzde 10’a düşürmeyi planlıyor


Dünyanın en büyük kentsel dönüşümünün yaşandığı Mamak'ta 7 yıl içerisinde 30 bin gecekondu yıkılırken yaklaşık 90 bin konut inşa edildi. Dönüşümde ikinci devreyi başlatan Mamak Belediyesi, 2019'a kadar 22 bin gecekondu daha yıkarak ilçedeki gecekondu oranını yüzde 10'a kadar düşürecek. SABAH Ankara'ya konuşarak, "2023'ten önce Mamak'ta dönüşüm biter" diyen Başkan Mesut Akgül, Ankara'nın doğuya açılan kapısı olan Mamak'taki kentsel dönüşüm çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini, binlerce vatandaşın modern konutlarına yerleştiğini söyledi. Başta Altıağaç, Karaağaç, Gülseren, Anayurt ve Hüseyin Gazi mahalleleri olmak üzere Mamak genelinde 7 yılda 30 bin gecekondu yıktıklarını ifade eden Akgül, son kentsel dönüşüm çalışmasının yapılacağı...