29 / 03 / 2024

Mesut Göçmen Spor Tesisleri açılış

Mesut Göçmen Spor Tesisleri açılış

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yaklaşık 1 milyon TL harcayarak yaptırdığı Millet Mahallesi Mesut Göçmen Spor Tesisleri, Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından hizmete alındı.

Bursa Mesut Göçmen Spor Tesisleri açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi ’ nin yaklaşık 1 milyon TL harcayarak Millet Mahallesi’ne yaptırdığı Mesut Göçmen Spor Tesisleri törenle hizmete açıldı.

Borsa İstanbul’da en fazla kazandıran spor şirketi Galatasaray oldu!

Borsa İstanbul'da işlem gören spor şirketleri arasında geçen ayın en fazla kazandıran şirketi Galatasaray oldu. Galatasaray, yatırımcılarına ağustos ayında yüzde 30,14 oranında getiri sağlayarak en fazla kazandıran spor şirketi oldu.

Türkiye'de göçmen sayısı 4 Milyon 893 bin 752'ye ulaştı: Göç İdaresi Başkanlığı açıkladı!

Göç İdaresi Başkanlığı'na göre Türkiye'deki göçmen sayısı 4 milyon 893 bin 752'ye ulaştı. 1169 mahalle yeni yabancı kaydına kapatılırken, İstanbul'da 54 kapalı mahalle bulunuyor.

Almanya'da yaşamak isteyenlere müjde! Almanya’nın 1.5 milyon göçmene ihtiyacı var

Almanya Ekonomi Bilirkişi Konseyi Başkanı Monika Schnitzer, Almanya’ya yönelik göçün arttırılması gerektiğini söyledi. Schnitzer, ülkedeki nitelikli işgücü açığının kapatılabilmesi amacıyla Almanya’ya gelecek göçmen sayısının artmasının şart olduğunu belirtti.

Göç Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Göç Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Göçmen tarafından kuruldu.

Mesut Hane Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Kuruldu!

Mesut Hane Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta Mesut Güler tarafından kuruldu.

Konut fiyatlarını patlatan gizli neden ortaya çıktı! Sebep ne yabancıya mülk satışı ne de göçmenler değilmiş...

Türkiye'de son yıllarda aşırı artan konut fiyatları hala daha yükselmeye devam ediyor. Satılık konut fiyatlarındaki yükseliş kiralık konut fiyatlarını da etkiledi. Uzmanlar konutta yaşanan fiyat patlamasının yabancıya konut satışı ya da göçmen sayısı ile açıklanamayacağını ifade etti.

Fatih'te göçmenler ev kiralayamıyor!

Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan, Fatih’te yükselen göçmen nüfusu üzerine geçen Ocak'ta belediye meclisinde bir karar alındığına ve bu karar çerçevesinde oturma izni olsa bile göçmenlerin Fatih’te konut kiralayamadığına dikkat çekti.

Bahçeşehir Gölet projesinin ruhsat iptaline yapılan itirazlar reddedildi!

Başakşehir Belediyesi'ne ait olan “gölet, spor, turizm ve rekreasyon” fonksiyonundaki Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi'nde gölet bölgesindeki projeyle ilgili senelerdir devam eden davalarda yeni bir karar daha alındı. 

Fransa'da sokakta kalan 600 göçmen ve evsiz Paris Valiliği önünde çadır kurdu!

Fransa Paris'te sokakta kalan toplam 600 göçmen ve evsiz Paris Valiliği önünde çadır kurdu...

Göçmen Yapı İnşaat Turizm Ve Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göçmen Yapı İnşaat Turizm Ve Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Türksel, Hasan Bahar ve Hasan Türksel ortaklığında kuruldu.

ABD Sağlık Bakanlığı, göçmen çocuklar için Pentagon'dan arazi talep etti! 

ABD Sağlık ve İnsani Hizmetler Bakanlığı, ülkeye Meksika sınırından kaçak olarak gelen göçmen çocukları yerleştirmek için, Savunma Bakanlığından (Pentagon), Teksas'ta iki askeri üste yer tahsis talebinde bulundu. 

Gündoğans Emlakçılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğans Emlakçılık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İlker Gündoğan ve Mesut Gündoğan ortaklığında kuruldu. 

Hollanda Lahey'de emlak ofislerinin yüzde 57'si göçmen kökenlilere ayrımcılık yapıyor!

Hollanda Lahey'deki emlak ofislerinin yarısından çoğunun göçmen kökenlilere ayrımcılık yaptığı belirtildi.

Mesut Göçmen Spor Tesisleri açılış Haberi

Mesut Göçmen Spor Tesisleri açılış


Binlerce yıllık geleneksel değerleriyle geleceğe yürüyen Bursa, Büyükşehir Belediyesinin ‘yeniden inşa’ projesi kapsamında değişerek gelişimini sürdürüyor. Bursa’ya hizmette sürekli yükselttiği kalite anlayışıyla şehrin yaşanılabilirliğini artıran Büyükşehir Belediyesi, Millet Mahallesi’nde bir spor tesisini daha hizmete aldı. Millet Mahallesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Yılmaz’ın trafik kazasında vefat eden oğlu Mesut’un isminin verildiği Mesut Göçmen Spor Tesisleri: Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Şimşek, BASKF Başkanı Cemal Vardar, Millet Mahallesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Yılmaz, belediye bürokratları ve vatandaşların katıldığı törenle sporcuların hizmetine sunuldu.


17 ilçeyle aynı anda kalkınma


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın tüm özellikleriyle birlikte markalaşabilmesi için yatırımları Büyükşehir sınırlarındaki tüm ilçelere yayarak,...