25 / 04 / 2024

Mesut Güleroğlu kim

Mesut Güleroğlu kim

İZEKO Başkanı Mesut Güleroğlu İzmir'deki konut satışlarının düşüşünü değerlendirdi. Güleroğlu, konut satışlarıyla ilgili politikaların gözden geçirilmesi gerektiğini söyledi.

Faiz oranlarının artması ev fiyatlarını düşürür!

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, vatandaşların konut kredisiyle ilgili kafalarında yanlış düşünceler olduğunu aktardı. Güleroğlu, Faiz oranları yukarıda olduğunda ev satışları az ve ev fiyatları da düşük olur” dedi.

1+1 daireler inşaat sektörünün gözdesi halinde!

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, "Özellikle üniversite gençlerinin ve çocuksuz ailelerin tercih ettiği 1+1 konut tipi, inşaat sektörünün de gözdesi haline geldi" dedi.

Gayrimenkul sektörü yatırımcısına yüzde 10 kazandıracak!

Uzmanlara göre gayrimenkul, yatırımcısına altın ve dövizden çok kazandırıyor. Ekonomik durgunluğun yaşandığı bir ortamda yapılacak konut yatırımının güçlü bir hükümetin kurulmasıyla yatırımcısına yüzde 10'luk kazanç sağlaması bekleniyor.

Gayrimenkul sektöründe kazanmanın püf noktaları!

İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, en büyük yatırım araçlarından biri olan gayrimenkul sektöründe kazançlı çıkmanın püf noktalarını değerlendirdi.

Bornova'da boş alan üretilirse kira fiyatları dengelenecek!

İzmir'de kente gelen öğrenciler emlak piyasasını da hareketlendirdi. İzmir Emlak Komisyoncuları Odası (İZEKO) Başkanı Mesut Güleroğlu, "Bölgede boş alan üretilirse, kira fiyatlarının dengeleneceği düşüncesindeyim" dedi.

Mesut Güleroğlu kimdir?

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası (İZEKO) Başkanı Mesut Güleroğlu kimdir? Mesut Güleroğlu ne zamandan beri İzmir Emlak Komisyoncuları Odası (İZEKO) Başkanlığı görevinde? İşte Mesut Güleroğlu biyografisi...

Konut satışlarında büyük düşüş! Paralar gayrimenkule değil faize gitti! 

Yaptığı açıklamada konut satışlarının son üç aydır düşük seviyelerde seyrettiğini dile getiren İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, "Paralar emlaka değil faize gitti" dedi.

Kenan Güven kimdir? Kenan Güven ne iş yapıyor?

Kenan Güven kimdir? Kenan Güven'in eğitim durumu nedir? Kenan Güven'in kariyeri ve eğitim durumu nedir? Kenan Güven'in kim olduğu ve Kenan Güven'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç ne iş yapıyor?

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç'in eğitim durumu nedir? Ahmet Serdar Görgüç kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Serdar Görgüç'in kim olduğu ve Ahmet Serdar Görgüç'in hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Dr. Hasan Basri Göktan kimdir? Dr. Hasan Basri Göktan ne iş yapıyor?

Dr. Hasan Basri Göktan kimdir? Dr. Hasan Basri Göktan'ın eğitim durumu nedir? Dr. Hasan Basri Göktan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Dr. Hasan Basri Göktan'ın kim olduğu ve Dr. Hasan Basri Göktan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu nedir?

Ev fiyatlarının düşmesi söz konusu değil: Nüfus arttıkça, fiyat artışı devam eder! 

Ev almak isteyen vatandaşlar konut fiyatlarının seyrini merak ediyor. İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, konut fiyatlarında düşüş olacağını ümit eden vatandaşlara konu hakkında açıklamalar yaptı.

Uzmanlar emlak vergisinin düşürülmesini istiyor! 'Yüzde 1'e düşürülmeli'

Gayrimenkul satışlarında alıcıdan ve satıcıdan yüzde 2 vergi alındığını söyleyen İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, “Rakamlar arttı. 5 milyon TL’lik bir konutun satışında 200 bin TL vergi ödeniyor. Devletin bu oranı düşürmesi gerekiyor” dedi.

Güneşli Homes Mart 2024'te teslim!

Gülahmetoğlu İnşaat tarafından İstanbul ili Bağcılar İlçesi Güneşli Mahallesi'nde yükselen Güneşli Homes Mart 2024'te teslim edilecek. Peki Güneşli Homes daire fiyatları ne kadar? Güneşli Homes projesi ile ilgili detaylar...

Ev satacaklar aman dikkat! Artık yasaklandı!

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, Resmi Gazete'de yayımlanan taşınmaz ilanı düzenlemesine yönelik, "Bundan sonra emlakçı bir ilan girmek istiyorsa, yetki belgesi alması lazım. Dairenizi satmak istiyorsanız ve emlak danışmanıyla çalışacaksanız" dedi.

Konut sektöründe düşük nabız: Kredi faizleri yükseldi satışlar çakıldı! 

Konut kredisinin yükselmesi ve bankaların kredi musluğunu kısması konut satışlarının düşmesine neden oldu. Bu kapsamda İZEKO Başkanı Güleroğlu, konut kredisi faiz oranlarının aşağı çekilmesi ve limitlerin de yükseltilmesi gerektiğini söyledi.

Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Yılmaz Gökoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Yılmaz Gökoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Seçimden sonra konut fiyatları artabilir!

Konut satışlarında yaşanan durgunluğa ilişkin değerlendirmelerde bulunan İzmir Emlak Komisyoncuları Odası (İZEKO) Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Güleroğlu konutta yükselişin olacağına dikkat çekti.

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Güloğlu tarafından kuruldu.

3600 ek gösterge ile kim kaç lira maaş alacak? Tablo belli oldu! Şimdi ek göstergeli maaşlara bakın!

Ocak ayında yürürlüğe alınacak olan 3600 ek gösterge düzenlemesi ile kamuda güncellemeler yapılacak. 2023'te 300 bin kişinin emekli olması beklenirken 3600 ek gösterge ve enflasyon farkı ile maaşların ne kadar olacağı merak edilmeye başlandı. İşte 3600 ek gösterge ile ilgili tüm ayrıntılar...

Mesut Güleroğlu kim Haberi

Mesut Güleroğlu kim

TÜİK verilerine göre, 2018 Haziran ayında İzmir’de 6 bin 888 olan konut satışı, bu yılın aynı ayında 51.6 oranında azaldı. 2019 yılında İzmir'de 1331 konut satıldı. Haziran ayında satışı yapılan konutların yüzde 14.6’sı ipotekli satış olarak gerçekleşti.

Cumhuriyet Gazetesi'nden Muhammed Özmen'in haberine göre, 2 yıldır konut piyasasında önemli bir daralma olduğunu söyleyen İzmir Emlak Komisyoncuları Odası (İZEKO) Başkanı Mesut Güleroğlu, “Konut satışlarıyla ilgili politikalar gözden geçirilmeli. Hükümetin acil eylem planları hazırlaması gerekiyor” dedi. Güleroğlu, konut kredisi faiz oranlarının ve mevduat faizlerinin yüksek olmasının yurttaşları sıcak para tutmaya yönelttiğini vurgulayarak, “Konuta yatırım yapılmıyor. Yatırım yapılmadığı için de fiyatlar düştü. Şu anda konutlar yüzde 20 daha ucuz. Aslında konut almanın şu an tam zamanı” dedi. 

Konuya ilişkin Gözde Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kenan...