24 / 04 / 2024

Mesut Katran

Mesut Karakaş kimdir?

Halkbank Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Karakaş kimdir? Mesut Karakaş kaç yaşında? Mesut Karakaş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Mesut Çetin kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Deva holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı & CFO'su Mesut Çetin kimdir? Mesut Çetin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mesut Çetin'in eğitim hayatı nasıldı?  İşte Mesut Çetin`in hayatına dair merak edilenler.

Mesut Huriel, Kiler GYO Genel Müdürü oldu! 

Kiler GYO tarafından KAP'a yapılan açıklamada Mesut Huriel'in Genel Müdürlük görevine atanmasına karar verildiği belirtildi. İşte ayrıntılar...

Mesut Hane Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Kuruldu!

Mesut Hane Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta Mesut Güler tarafından kuruldu.

Mesut Yavuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesut Yavuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Mesut Yavuz tarafından kuruldu.

Mesut Özil kendi kripto parasını çıkarıyor!

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Mesut Özil’in merak uyandıran sosyal medya paylaşımından sonra, kendi kripto parasını çıkaracağı öğrenildi.

Mesut Özil kayınvalidesi Gülter Gülşe'ye Acarkent'ten ev aldı!

Şampiyonluğu kıl payı kaçıran Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil, kayınvalidesi Gülter Gülşe'ye Acarkent'ten ev aldı...

ABD'li emlak yatırımcıları ve Mesut Özil Meksika takımı Nexaca’yı satın alacak!

Fenerbahçe’nin devre arasında Arsenal’den transfer ettiği yıldız futbolcu Mesut Özil, Meksika Futbol Ligi takımlarından Necaxa’nın sahiplerinden biri olacak. Mesut Özil’in de aralarında yer aldığı emlak yatırımcıları Al Tylis ve Sam Porter’ın öncü olduğu ABD’li yatırımcılar, kulubü satın alacak.

Mesut Özil ve Amine Gülşe Çubuklu'ya taşındı! Ünlülere komşu oldular!

Çamlıca'da bulunan lüks villalarını tadilat ettiren Mesut Özil-Amine Gülşe çifti, kısa süreliğine ünlülerinde yaşadığı Beykoz Çubuklu'daki bir siteye taşındı.

Yüksek Mimar Mesut Kaynak vefat etti!

Yüksek Mimar Mesut Kaynak vefat etti. Ailesi ve sevenleri taziye ilanı yayınladı.

Mesut Özil Zonguldak'a spor kompleksi yaptırıyor!

İsmi şu sıralar Fenerbahçe ile anılan Arsenal'ın yıldız oyuncusu Mesut Özil, memleketi Zonguldak'a spor kompleksi yaptıracak. 

Mesut Özil Çamlıca'daki evini dekore ettiriyor!

Fenerbahçe'ye transfer olmaya hazırlanan yıldız oyuncu Mesut Özil, Çamlıca'da bulunan evinin dekorasyon işini eşi Amine Gülşe'ye havale etti.

Mesut Özil, Fenerbahçe'den mülk ve dükkanlar istedi!

Mesut Özil, kafe işlerini İstanbul'a kaydırmak için Fenerbahçe'den mülküyle birlikte dükkanlar talep etti. 39 Steps Coffee Haus'un sahibi olan tecrübeli futbolcunun Fenerbahçe'ye maliyeti ağır oldu.

Mesut Katran Haberi

Mesut Katran

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...