18 / 04 / 2024

Mesut Özil evi

Mesut Özil evi

Çamlıca'da bulunan lüks villalarını tadilat ettiren Mesut Özil-Amine Gülşe çifti, kısa süreliğine ünlülerinde yaşadığı Beykoz Çubuklu'daki bir siteye taşındı.

Mesut Özil'in Londra'daki lüks evi! 

Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil, Londra'daki lüks evinde ağırlıklı olarak Osmanlı dönemini anımsatan bronz ve bej renklerini kullandı. Özil, evinde kişisel logosuna da sıklıkla yer vermiş...

Mesut Özil eşi Amine Gülşe için 20 milyon liralık ev alacak!

Mesut Özil, 8 aylık hamile olan eşi Amine Gülşe için 'baba jest' yaptı. Kızı için hazırlıklara başlayan yıldız futbolcu, Çeşme’de bulunan 15 milyon liralık villasına oyun parkı ile çocuk odası yaptırıyor. Mesut Özil’in İstanbul’da 20 milyon liralık bir villaya baktığı öğrenildi.

Mesut Özil'in Alaçatı'daki süper lüks villası beğeni topluyor!

Mesut Özil ve Amine Gülşe, balayını ünlü futbolcunun Çeşme’de 3 bin 500 metrekare arazi üzerine yaptırdığı süper lüks villada geçiriyor...

Mesut Özil ve Amine Gülşe Boğaz'dan ev bakıyor!

Futbolcu Mesut Özil ve oyuncu Amine Gülşe, evlilik hazırlıklarına hız verdi. Çiftin Boğaz'da ev arayışına girdiği, yeni evleri için 25 milyon TL'yi gözden çıkardıkları öğrenildi.

Mesut Özil Alaçatı’dan 1 milyon euro’ya villa aldı!

İngiltere’nin Arsenal takımında top oynayan Mesut Özil, Çeşme’den villa aldı. Ünlü futbolcunun Alaçatı’daki villa için 1 milyon euro ödediği söyleniyor.

İşte Mesut Özil'in İngiltere'deki 35 milyon Euro'luk evi!

Mesut Özil, İngiltere'deki 35 milyon Euro değerindeki evinin kapılarını açtı. Malikanenin duvarlarındaki tablolar dikkat çekti.

Amine Gülşe Mesut Özil’in Londra'daki malikanesine taşındı!

Amine Gülşe, tatili biten nişanlısı Mesut Özil’i yalnız bırakmıyor. Güzel oyuncu, Özil’in Londra’daki 144 milyon liralık malikanesine yerleşti.

İşte Mesut Özil'in 141 milyonluk sarayı!

Mesut Özil'in yeni malikanesi görenleri büyülüyor. Özil'in yeni malikanesinin değeri ise tam 141 milyon TL...

İşte dünyaca ünlü sporcuların evleri!

Arsenal'in golcü futbolcusu Alexis Sanchez, 6 milyon dolarlık ,NBA'de LA Clippers takımını yıldızı Blake Griffin, bu evi 9 milyon dolarlık evde yaşıyor. İşte dünyaca ünlü sporcuların evleri...

Mesut Özil kendi kripto parasını çıkarıyor!

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Mesut Özil’in merak uyandıran sosyal medya paylaşımından sonra, kendi kripto parasını çıkaracağı öğrenildi.

Çeşme’de sit alanında usulsüz yapılan yapılar için yıkım kararı!

Acun Ilıcalı ve futbolcu Mesut Özil’in ultra lüks villalarının da bulunduğu Çeşme Alaçatı’da Veryeriler İnşaat tarafından inşa edilen gayrimenkul projesine ilişkin İzmir 1 Numaralı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu'ndan dikkat çeken bir karar çıktı.

Mesut Özil kayınvalidesi Gülter Gülşe'ye Acarkent'ten ev aldı!

Şampiyonluğu kıl payı kaçıran Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil, kayınvalidesi Gülter Gülşe'ye Acarkent'ten ev aldı...

ABD'li emlak yatırımcıları ve Mesut Özil Meksika takımı Nexaca’yı satın alacak!

Fenerbahçe’nin devre arasında Arsenal’den transfer ettiği yıldız futbolcu Mesut Özil, Meksika Futbol Ligi takımlarından Necaxa’nın sahiplerinden biri olacak. Mesut Özil’in de aralarında yer aldığı emlak yatırımcıları Al Tylis ve Sam Porter’ın öncü olduğu ABD’li yatırımcılar, kulubü satın alacak.

Mesut Özil ve Amine Gülşe Çubuklu'ya taşındı! Ünlülere komşu oldular!

Çamlıca'da bulunan lüks villalarını tadilat ettiren Mesut Özil-Amine Gülşe çifti, kısa süreliğine ünlülerinde yaşadığı Beykoz Çubuklu'daki bir siteye taşındı.

Mesut Özil Zonguldak'a spor kompleksi yaptırıyor!

İsmi şu sıralar Fenerbahçe ile anılan Arsenal'ın yıldız oyuncusu Mesut Özil, memleketi Zonguldak'a spor kompleksi yaptıracak. 

Mesut Özil Çamlıca'daki evini dekore ettiriyor!

Fenerbahçe'ye transfer olmaya hazırlanan yıldız oyuncu Mesut Özil, Çamlıca'da bulunan evinin dekorasyon işini eşi Amine Gülşe'ye havale etti.

Mesut Özil, Fenerbahçe'den mülk ve dükkanlar istedi!

Mesut Özil, kafe işlerini İstanbul'a kaydırmak için Fenerbahçe'den mülküyle birlikte dükkanlar talep etti. 39 Steps Coffee Haus'un sahibi olan tecrübeli futbolcunun Fenerbahçe'ye maliyeti ağır oldu.

Mesut Özil Üsküdar'da ev yaptırıyor!

Fenerbahçe ile anlaşmak üzere olan yıldız futbolcu Mesut Özil, Üsküdar Kısıklı'da ev yaptırıyor. Kısa süre içerisinde buraya yerleşecek olan Özil, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile komşu olacak.

Mesut Özil Cotswolds'da tarihi malikane satın alıyor!

Eşi Amine Gülşe ve kızıyla Londra’da 10 milyon poundluk malikanede yaşayan Mesut Özil, şimdi de Cotswolds’dan ev alıyor...

Mesut Özil Çeşme'de emlak fiyatlarını hareketlendirdi!

Bir süredir eşi Amine Gülşe ve 4.5 aylık kızı ile Çeşme’deki evlerinde tatil yapan Mesut Özil, hem plajları hem de emlak piyasasını hareketlendirdi.

Mesut Özil Çeşme'deki villasını 700 bin TL'ye yeniletti!

Mesut Özil, eşi Amine Gülşe’nin bir dediğini iki etmiyor. Çeşme'deki villalarını 700 bin TL'ye yenileten Özil, Amine Gülşe'nin istediği dekorasyonu yaptırdı.

Mesut Özil'in Londra'daki lüks evi! 

Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil, Londra'daki lüks evinde ağırlıklı olarak Osmanlı dönemini anımsatan bronz ve bej renklerini kullandı. Özil, evinde kişisel logosuna da sıklıkla yer vermiş...

Mesut Özil evi Haberi

Mesut Özil evi

Arsenal'den Fenerbahçe'ye transfer olan Mesut Özil, eşi Amine Gülşe ve 9 aylık kızı Eda ile İstanbul'un Çamlıca semtinde bulunan evlerinden taşınmaya hazırlanıyor. 

Akşam'da yer alan habere göre; 10 milyon dolara satın aldıkları tripleks villarına taşınmak için hazırlıklara başlayan çift, bir mimarla anlaştı. 

Çamlıca'da bulunan evlerini kendi zevklerine göre dizayn ettirecek çift, tadilat bitene kadar geçici olarak Beykoz Çubuklu'da bir siteye taşındı. 

İkili, kısa süre oturacak olsalar da Aslıhan-Arda Turan, Şahan Gökbakar, Selin-Mustafa Ceceli ve Türkan Şoray gibi birçok ünlü isme de komşu oldu.

Mesut Özil Çamlıca'daki evini dekore...