24 / 04 / 2024

Metal fayans modeli

Metal fayans modeli

Metal fayanslar modern görünüm kazandırıyor. Metal fayans modelleri genel anlamda mutfak ve banyolarda kullanılan metal fayanslar açıkçası ortama son derece modern bir görünüm kazandırmayı mümkün kılıyor.

Fayans İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Reklam Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fayans İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Reklam Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Onur Arslan tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan 2015 tarihinde kuruldu.

Metal fayanslar modern görünüm kazandırıyor!

Metal fayanslar modern görünüm kazandırıyor. Metal fayans modelleri genel anlamda mutfak ve banyolarda kullanılan metal fayanslar açıkçası ortama son derece modern bir görünüm kazandırmayı mümkün kılıyor.

Özbayraktar İnşaat Metal Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbayraktar İnşaat Metal Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necati Bayraktar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs'ta Esenyurt, Yenikent Mahallesi, 349 Sokak'ta kuruldu.

Metal Gayrimenkul kar dağıtımına ilişkin yönetim kurulu kararı açıklandı!

Metal Gayrimenkul A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul A.Ş. kar dağıtımına ilişkin yönetim kurulu kararı açıklandı.

Gentaş Genel Metal genel kurul sonuçlarını tescilledi!

Gentaş Genel Metal sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gentaş Genel Metal genel kurul sonuçlarını tescilledi.

İstanbul'a New York modeli otoparklar geliyor!

New York, Paris, Londra, Berlin gibi kentlerde uygulanan ve robot teknolojisiyle çalışan “tam otomatik otopark” sistemleri, İstanbul’da da hayata geçirilecek. İstanbul'a New York modeli otoparklar geliyor.

Metal Gayrimenkul Talip Öztürk davasının reddine karar verildi!

Metal Gayrimenkul A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul A.Ş. - Talip Öztürk davasının reddine karar verildi.

Metal Gayrimenkul kar dağıtım politikasını açıkladı!

Metal Gayrimenkul A.Ş., 29 Nisan 2014 tarihinde alınan kararla şirketin kar payı dağıtım politikasını açıkladı. Kar payı dağıtım önerisinin 2014 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda ortakların onayına sunulmasına karar verildi...

Metal Yapı Konut kısmi bölünmeye gidiyor!

Metal Yapı Konut A.Ş., şirket aktifinde bulunan "İstanbul Akvaryum Turizm Ticaret Limited Şirketi" ve "Zincir Yapı Anonim Şirketi" iştirak hisselerinin tamamını Omar Güneş Elektrik Anonim Şirketi ve Omar Enerji Anonim Şirketi"ne devrediyor...

Alamut Yapı Malzemeleri İnşaat ve Metal Ticaret Anonim Şirketi Maltepe Şubesi açıldı!

Alamut Yapı Malzemeleri İnşaat ve Metal Ticaret Anonim Şirketi Maltepe Şubesi, İmdat Katar tarafından 2 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 28 Nisan'da Maltepe, Fındıklı Mahallesi'nde kuruldu.

Dekan Hırdavat Metal İnşaat Nakliye Elektrik ve Asansör Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dekan Hırdavat Metal İnşaat Nakliye Elektrik ve Asansör Ticaret Limited Şirketi, Hasan Ülkü tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Nisan'da Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi'nde kuruldu.

Esdağ İnşaat Metal Kimya Otomotiv Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esdağ İnşaat Metal Kimya Otomotiv Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tayfun Bilen tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Nisan'da Ümraniye'de kuruldu.

Öz Öztaş İnşaat Metal Harfiyat Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Öztaş İnşaat Metal Harfiyat Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zehra Ağüzüm tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Nisan'da Ümraniye'de kuruldu.

Metal fayans modeli Haberi

Metal fayans modeli

Metal fayans denilince insanın aklına oldukça soğuk bir görünüm geliyor ama inanın tasarımcılar bu metalle harikalar yaratmayı başarmış. Genel anlamda mutfak ve banyolarda kullanılan metal fayanslar açıkçası ortama son derece modern bir görünüm kazandırmayı mümkün kılıyor.


Zaman değişirken dekorasyon konusunda da yepyeni fikirler ortaya çıkıyor. Son trendlere bakacak olursak metal fayans bu trendler içinde yerini çoktan almış.


İnsanlar farklılıkları sever duruma geldi, aslında bu çok da iyi oldu; tebdili mekanda ferahlık var deyimine dayanarak dekorasyon dünyasının geldiği bu farklı farklı üretim noktaları oldukça canlılık verici diyebiliriz.


Son Derece Modern Ve Çekici Metal Fayans

Göze çarpan metal fayans modellerini mutfak ve banyo dekorasyonlarında görüyoruz ancak odalarınıza da bu tarzı oturtmanız mümkün. Odanızın bir bölümünü uyumlu renklerdeki metallerin kombinasyonu ile oluşturulmuş desenler içeren metal fayans...