28 / 03 / 2024

Metal İstanbul Paslanmaz kimin

Metal İstanbul Paslanmaz kimin

Metal İstanbul Paslanmaz Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Özkurt tarafından kuruldu... 

Atasan Paslanmaz Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atasan Paslanmaz Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Yıldız tarafından kuruldu.

Akyıldızlar Paslanmaz Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyıldızlar Paslanmaz Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Yıldız tarafından kuruldu.

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Güngör tarafından kuruldu.

Eba Paslanmaz Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eba Paslanmaz Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Adem Baran tarafından kuruldu.

Hb Paslanmaz Çelik Tasarım Cam Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hb Paslanmaz Çelik Tasarım Cam Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de MehmetFatih Kara tarafından kuruldu.

Pamir Paslanmaz Metal İnşaat Makina Kimya Otomotiv Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pamir Paslanmaz Metal İnşaat Makina Kimya Otomotiv Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli le Barış Macit tarafından kuruldu.

Metal Yapı'nın onlarca değerli gayrimenkulü icradan satılıyor! Yatırımcılar dikkat!

Metal Yapı tarafından İstanbul Küçükçekmece'de inşa edilen göl mazaralı ev ve dükkan icradan satışa sunuldu.

Mvt Yapım İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Mvt Yapım İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Kavasçinar tarafından açıldı. 

Szr Global Hurda Metal Paslanmaz Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Szr Global Hurda Metal Paslanmaz Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Sezer Akdoğan tarafından kuruldu.

Anima İstanbul İnşaat Elektrik Metal Limited Şirketi kuruldu!

Anima İstanbul İnşaat Elektrik Metal Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Çomuk tarafından kuruldu.

Vakıf GYO ile Marmara Metal Mamüleri davasında yeni gelişme!

Marmara Metal Mamulleri Ticaret A.Ş.'nin T.C..İstanbul 7. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin dosyası ile Vakıf GYO aleyhine açtığı davada, T.C. İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 12. Hukuk Dairesi 2019/78 sayılı dosyası ile görülen istinaf başvurusu şirketin lehine esastan reddedildi. 

Ndk Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Endüstri Ve Ticaret Serbest Bölge Şubesi açıldı!

Ndk Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Endüstri Ve Ticaret Serbest Bölge Şubesi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Melih Cevdet Yıldırım tarafından açıldı.

Bilges İnşaat Metal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Bilges İnşaat Metal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Maltepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Akbulut tarafından açıldı.

Metal İstanbul Paslanmaz kimin Haberi

Metal İstanbul Paslanmaz kimin

Metal İstanbul Paslanmaz Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Özkurt tarafından kuruldu.

Metal İstanbul Paslanmaz Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:Şirketin başlıca amaç ve konuları şunlardır. 1- Her türlü metal, plastik ve mamul maddenin ve hurda haline gelmiş malzemenin ticaretini, ihraç ve ithalini yapmak. 2- Demir ve demir dışı metallerin eritilmesinde kullanılan her nevi döküm potaları işletmek, madde haneler kurmak. 3- Gemi, fabrika, depolama tankı gibi ekonomik ömrü kalmamış tesis ve sistemleri parçalayarak hurda olarak ekonomiye kazandırmak için giyotinler, makaslar, presler işletmek, şantiyeler kurmak bu işlerle ilgili olarak taahhütlerde bulunmak ihalelere girmek. 4- Her türlü demir, çelik, bakır, fosfor, pirinç, alüminyum, magnezyum, nikel, çinko, kalay ve demir dışı metalleri sacları, levhaları, yaprakları,...