28 / 03 / 2024

Metal Yapı Konut konut projeleri 2018

Metal Yapı Konut konut projeleri 2018

A segmente hitap eden lüks konutlar üreten Metal Yapı Konut 2018'e yeni konut projeleriyle girmeyi planlıyor. Firma, Ulus, Göktürk ve Zekeriyaköy'de yeni projeler geliştiriyor.

Adam Metal Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Adam Metal Yapı Anonim Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Anli, Akin Kılıç, Cesim Çağlar Yıldız ve İrfan Ekinci ortaklığında kuruldu.

Dhs Metal Yapı Elemanları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Dhs Metal Yapı Elemanları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Handan Şabablı tarafından kuruldu.

Fed Metal Yapı İnşaat Reklam Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fed Metal Yapı İnşaat Reklam Hizmetleri Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhittin Gökçe tarafından kuruldu.

Ayliz Metal Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Ayliz Metal Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarık Atmaca tarafından kuruldu.

Avrupa Konutları Güneşli resmen başlıyor! Artaş'tan İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un arazisine 1.312 yeni konut geliyor!

Avrupa Konutları Güneşli projesi resmen başlıyor. 1.312 konut ve 32 dükkanın yer alacağı proje İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un Güneşli arazisinde yükselecek.

Brove Metal Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brove Metal Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Meral Balaklı tarafından kuruldu.

İdg Teknik Metal Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

İdg Teknik Metal Yapı Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tülay Yılmaz tarafından kuruldu.

Çirmen İnşaat Metal Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çirmen İnşaat Metal Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman İnan tarafından kuruldu.

Metal Yapı'nın acı günü! Hamdi Aksoy vefat etti!

Metal Yapı Holding'in kurucularından ve Onursal Başkanı Hamdi Aksoy, hayatını kaybetti.

Karcı Metal Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karcı Metal Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Çelik tarafından kuruldu.

Mnf Metal Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mnf Metal Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikri Yönder tarafından kuruldu.

Metal Yapı'nın onlarca değerli gayrimenkulü icradan satılıyor! Yatırımcılar dikkat!

Metal Yapı tarafından İstanbul Küçükçekmece'de inşa edilen göl mazaralı ev ve dükkan icradan satışa sunuldu.

Net Yapı Konut Anonim Şirketi kuruldu!

Net Yapı Konut Anonim Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Harun Kütükde ve Eyyüp Kütükde tarafından kuruldu.

Metal Yapı Konut konut projeleri 2018 Haberi

Metal Yapı Konut konut projeleri 2018

1980 yılında Ömer Saçaklıoğlu tarafından kurulan Metal Yapı Konut, emlak geliştirme alanının yükselen yıldızlarından. Şirket İstanbul Tower 205, Koru Florya, Aqua Florya AVM, Ispartakule, Flistoria AVM, Crowne Plaza Florya gibi konut, ofis mekânları ve alışveriş merkezlerinin yanı sıra Kemerburgaz ve Zekeriköy’deki projeleriyle de öne çıkıyor.


Capital ve Ekonomist Dergisi’nin ortaklaşa düzenlediği, “Real Estate Stars - Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri 2016 Zirvesi”nde “En Çok Konut Projesi Yürüten Şirketler” kategorisinde ilk 10 şirket arasına giren Metal Yapı Konut’un İstanbul’un merkez lokasyonlarında bitmiş 17, inşaatı devam eden 7, planlaması başlayacak ise 4 projesi bulunuyor.


A segmente hitap eden lüks konutlar üreten Metal Yapı Konut’un 2018 planlarının en başında Ulus’ta gerçekleştireceği proje var. Yine Göktürk ve Zekeriyaköy’de bu segmentte yapılacak projeler de 2018 planları arasında. Metal...