25 / 04 / 2024

Mete Memiş kimdir

Mete Memiş kimdir

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş Bayburt Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni hizmet merkezini ziyaret etti ve 2018 yılına yönelik çalışmalardan bahsetti. 

Mete Memiş Bayburt'ta tamamlanan projeleri inceledi!

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Belediye Meclis Üyeleri ile beraber yapımı tamamlanan ve devam eden çalışmaları inceledi.

Mete Memiş: Ekonomi turizm ile canlanacak!

Günümüzde belediyelerin en önemli hizmet dalının alt yapısı ve üst yapısıyla sağlıklı bir şehir yapılanması olduğu herkesin malumudur. Bayburt Belediyesi de ilk başta altyapı çalışmalarını olabildiğince hızlı bir şekilde bitirmek için çalışıyor.

Mehmet Mete Başol hangi bankaların yönetim kurullarında yer aldı? Şu an ne iş yapıyor?

Mehmet Mete Başol kimdir? Üniversite eğitimini nerede aldı? Hangi bankalarda çalıştı? Enka İnşaat ve Sanayi’de hangi alanda çalışıyor? İşte Mehmet Mete Başol ile ilgili merak edilen her şey...

Ahmet Mete Çakmakçı kimdir? Hangi şirketlerin ve üniversitelerin yönetim kurullarında yer aldı?

Ahmet Mete Çakmakçı yüksek lisansını ve doktorasını nerede yaptı? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Ahmet Mete Çakmakçı ile ilgili merak edilen her şey...

Mete Buyurgan kimdir? Mete Buyurgan nereli?

İş dünyasının başarılı ismi, Ülker'in CEO'su Mete Buyurgan kimdir? İş hayatına başladığından beri pazarlama ve satış alanında çeşitli başarılar elde eden Buyurgan nereli? İşte ayrıntılar...

Doç. Dr. Şükrü Mete Tepegöz kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Doç. Dr. Şükrü Mete Tepegöz kimdir? Şükrü Mete Tepegöz kariyerine ne zaman başladı?

Şükrü Mete Tepegöz kimdir?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şükrü Mete Tepegöz kimdir? Şükrü Mete Tepegöz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Şükrü Mete Tepegöz'ün biyografisi...

Bayburt'ta kentsel dönüşüm hız kazanacak!

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş Bayburt Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni hizmet merkezini ziyaret etti ve 2018 yılına yönelik çalışmalardan bahsetti. 

Bayburt kentsel dönüşüme tabi olacak!

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, belediye çalışmalarıyla ilgili muhtarlara bilgi verdi. Memiş, Bayburt’un bütünüyle kentsel dönüşüme tabi olacağını söyledi.

Bayburt'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, ilçede yapımı devam eden proje ve kent yenileme çalışmalarını inceledi.

Bayburt'ta dev yatırımlar incelendi!

Bayburt Belediyesi tarafından hayata geçirilen yatırımlar Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu ve Belediye Başkanı Mete Memiş tarafından yerinde incelendi.

Mete Memiş Bayburt'ta tamamlanan projeleri inceledi!

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Belediye Meclis Üyeleri ile beraber yapımı tamamlanan ve devam eden çalışmaları inceledi.

Mete Bora kimdir?

Summa İnşaat'ın Onursal Başkanı Mete Bora hayatını kaybetti. Mete Bora, hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Bayburt'ta asfaltsız yol kalmayacak!

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, şehrin altyapı sorununun tamamen sona erdiğini belirtti. Memiş, 2017 yılı Ekim ayı itibariyle Bayburt merkez ana arterlerde kesinlikle asfaltı, kaldırımı yapılmamış yolun kalmayacağını söyledi.

Mete Varas kimdir?

REIDIN İstanbul ofisi üzerinden Gelişen Avrupa Bölgesi İş Geliştirme Müdürü iken görevine danışman olarak devam eden Mete Varas kimdir?

Mete Memiş kimdir Haberi

Mete Memiş kimdir


Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni hizmet merkezini ziyaret eden Başkan Memiş,  2018 yılına ilişkin açıklamalar yaptı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Memiş 2018 yılında tamamlanacak ve hayata geçecek olan projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Belediye Başkanı Memiş, Bayburt Belediyesine Türkiye genelinde ödül kazandıran Güneş Enerjisi Projesi, tamamlanan altyapı-üstyapı çalışmaları, Kaleardı Şehir Parkı Projesi, Saray Bahçesi Projesi, Kapalı Otopark Projeleri, Saklı Cennet, Tarım Yerleşkesi, Aile Yaşam Merkezi, Şehit Osman Şehitlik Projesi, Isıtmalı Dolmuş Durakları ve diğer projeleri hakkında bilgi verdi.

Belediye Başkanı Memiş projeler hakkında şunları söyledi;  “Proje aşamasında olan çalışmalarımız var, bunlar da 2018 ve 2019 yılında tamamlanacak olan çalışmalardır. Kaldırım çalışmalarımız yüzde 80 seviyesinde tamamlandı. Yollarımız yüzde 55 seviyesinde tamamlandı. Yol ve...