26 / 04 / 2024

mete vardar kimdir

mete vardar kimdir

Tur operatörlüğü kanununun acilen çıkması gerektiğini vurgulayan Jolly Tur'un Başkanı Vardar, "Böylece seyahat edenlerin sayısı 5 yılda 5'e katlanır" dedi..

Mete Vardar: Türkiye'ye bir gelen bir daha geliyor!

Mete Vardar, “Artık Türkiye geçmişteki gibi değil. En ufak bir olaydan etkilenen ülke yok artık. Artık ülkemize bir kez gelen turist bir daha gelmek istiyor. Turizm sektörü bu güçle beraber emin adımlarla büyüyor” diye konuştu.

Jolly Tur erken rezervasyon ile cirosunu katladı!

Jolly Tur geçen yılın ekim ayına göre cirosunu yüzde 34 artırdı. Başkan Mete Vardar, cirodaki büyümenin yüzde 50 'sinin erken rezervasyondan geldiğinin altını çizdi...

Mete Vardar: Sıcak havalar Kıbrıs'a ilgiyi ciddi oranda artırdı!

Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, "Hava şartlarının değişimiyle beraber kışın daha az talep alan Kıbrıs Akdeniz bölgelerini içeren paketler daha çok ilgi görür ve satar hale gelmiş durumda" dedi.

Mehmet Mete Başol hangi bankaların yönetim kurullarında yer aldı? Şu an ne iş yapıyor?

Mehmet Mete Başol kimdir? Üniversite eğitimini nerede aldı? Hangi bankalarda çalıştı? Enka İnşaat ve Sanayi’de hangi alanda çalışıyor? İşte Mehmet Mete Başol ile ilgili merak edilen her şey...

Ahmet Mete Çakmakçı kimdir? Hangi şirketlerin ve üniversitelerin yönetim kurullarında yer aldı?

Ahmet Mete Çakmakçı yüksek lisansını ve doktorasını nerede yaptı? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Ahmet Mete Çakmakçı ile ilgili merak edilen her şey...

Mete Buyurgan kimdir? Mete Buyurgan nereli?

İş dünyasının başarılı ismi, Ülker'in CEO'su Mete Buyurgan kimdir? İş hayatına başladığından beri pazarlama ve satış alanında çeşitli başarılar elde eden Buyurgan nereli? İşte ayrıntılar...

Doç. Dr. Şükrü Mete Tepegöz kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Doç. Dr. Şükrü Mete Tepegöz kimdir? Şükrü Mete Tepegöz kariyerine ne zaman başladı?

Otel fiyatlarında artış olacak mı? Flaş açıklama

Jolly Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, Türkiye'deki mevcut durumu değerlendirdi. Vardar, otellerde geçtiğimiz seneye göre yüzde 60-70'e varan fiyat artışı olduğunu ancak bu yaz döneminde daha artış olmayacağını ifade etti.

Şükrü Mete Tepegöz kimdir?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şükrü Mete Tepegöz kimdir? Şükrü Mete Tepegöz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Şükrü Mete Tepegöz'ün biyografisi...

VRD Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

VRD Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 19 milyon 746 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Mete Vardar, Mert Vardar ve Sinan Vardar tarafından kuruldu. 

Mete Bora kimdir?

Summa İnşaat'ın Onursal Başkanı Mete Bora hayatını kaybetti. Mete Bora, hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Mete Varas kimdir?

REIDIN İstanbul ofisi üzerinden Gelişen Avrupa Bölgesi İş Geliştirme Müdürü iken görevine danışman olarak devam eden Mete Varas kimdir?

Mete Sezer kimdir?

Mimar Mete Sezer kimdir? Mimar Mete Sezer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mete Sezer, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Mete Sezer...

Mete Erdemgil kimdir?

İMO üyesi Prof. Dr. E. Mete Erdemgil kimdir? Mete Erdemgil, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mete Erdemgil, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Mete Erdemgil..

Turizm yüzde 35 büyümeyi hedefliyor!

Türkiye'nin 2014 yılında 37 milyon turist ağırladığını belirten Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, "Turist sayısı 8-10 yılda 60 milyona ulaşacak" dedi.

Sinan-Tülin Vardar Anaokulu hizmete açıldı!

Joly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı kardeşi Mert Vardar, anne ve babaların adına bir anaokulu yaptırdı..

mete vardar kimdir Haberi

mete vardar kimdir

Jolly Tur, 2015'e 20 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirdiği, içinde spor salonu, karaoke odaları, kütüphane, oyun alanı, kafeterya gibi alanların olduğu yeni binasında giriyor. Yeni yıla dinamik bir başlangıç yaptıklarını söyleyen Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, "2014'ü yüzde 35'e yakın bir büyümeyle kapattık. 2015'te aynı oranları yakalayacağımızdan eminiz" diyor. Sektör hakkında değerlendirmelerde bulunan Vardar, tur operatörlüğü kanunun acilen çıkması gerektiğini belirterek, "Kanun çıkarsa seyahat edenlerin sayısı 5 yılda 5 kat artar" vurgusunu yapıyor. 


 2014 yılını geride bırakıyoruz. Sizin için nasıl bir yıl oldu? 

Çok başarılı bir 2014 sezonu geçirdik. Yüzde 35'e yakın bir büyüme oranı yakaladık. Hedeflerimizi tüm departmanlarda tutturduk. Gerek acentelerimizde gerek ürün yelpazemizde gerekse misafir memnuniyet oranında ciddi bir büyüme yakaladık. Geçen yıl yaptığımız teknoloji yatırımının da...