20 / 04 / 2024

meteoroloji yağış uyarısı

meteoroloji yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Van, Şırnak ve Hakkari için kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulundu. Uyarıda yağışların, Hakkari ve Van'ın yükseklerinde ise kuvvetli karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması tahmin edildiği belirtildi.

Meteorolojiden çok kuvvetli yağış uyarısı!

Meteorolojinin yaptığı uyarıda vatandaşlar ani sel, su baskını, heyelan, yıldırım, sel ve ulaşımda oluşabilecek aksamalara karşı uyarıldı. Uyarıda, kuvvetli yağışın neden olabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Hafta sonu yağış geliyor!

Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı hava hafta sonunda etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamada bugün akşam saatlerinde yeni bir yağışlı sistemin etkisine girileceğini duyurdu

Meteoroloji'den yağış uyarısı!

Meteoroloji'den yapılan açıklamada Yağışların; öğle saatlerinden itibaren Kahramanmaraş, Malatya, Tunceli, Elazığ, Adıyaman, Gaziantep, Kilis, Şanlıurfa, Diyarbakır ve Batman çevrelerinde kuvvetli (21-50 mm) olması bekleniyor" denildi.

Bu illerde yaşayanlar dikkat: Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı!

Meteoroloji'den yapılan açıklamada Yağışların; öğle saatlerinden itibaren Kahramanmaraş, Malatya, Tunceli, Elazığ, Adıyaman, Gaziantep, Kilis, Şanlıurfa, Diyarbakır ve Batman çevrelerinde kuvvetli (21-50 mm) olması bekleniyor" denildi.

Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı!

Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden, bazı illere yönelik "meteorolojik uyarı" yapıldı. Kahramanmaraş, Malatya, Adıyaman, Gaziantep, Kilis, Şanlıurfa ve Diyarbakır'da kuvvetli yağış bekleniyor.

Meteoroloji'den sağanak uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmelere göre, hava sıcaklığı iç ve doğu kesimlerde yağışla birlikte 3 ila 5 derece azalırken, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Meteoroloji'den sağanak uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmezken, yurdun bazı kesimlerinde aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

İstanbul'da sağanak yağış etkili olacak!

Yurdun kuzey kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Karadeniz Bölgesi, Kocaeli, Sakarya, Ankara, Çankırı, Erzincan, Erzurum, Kars ve Ardahan çevreleri ile Kırklareli'nin kıyı, İstanbul'un kuzey kesimleri sağanak yağışlı olacak

Meteoroloji'den sağanak uyarısı!

Yurdun kuzey kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Karadeniz Bölgesi, Kocaeli, Sakarya, Ankara, Çankırı, Erzincan, Erzurum, Kars ve Ardahan çevreleri ile Kırklareli'nin kıyı, İstanbul'un kuzey kesimleri sağanak yağışlı olacak

Türkiye, haftasonunu yağışlı havanın etkisinde geçirecek!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Türkiye, yarın akşam saatlerinden itibaren batı kesimlerinden başlayarak yeni bir yağışlı sistemin etkisine girecek. Hava sıcaklığı, 6-10 derece azalacak

Meteoroloji'den fırtına uyarısı!

Meteoroloji'den fırtına uyarısı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü' nden alınan bilgiye göre, Türkiye, yarın akşam saatlerinden itibaren batı kesimlerinden başlayarak yeni bir yağışlı sistemin etkisine girecek.

Meteoroloji'den İç Anadolu ve Karadeniz için kritik uyarı!

Meteoroloji İç Anadolu'nun Doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun Kuzey kesimlerinde kuvvetli rüzgar beklendiğinin bu nedenle oluşması muhtemel risklere karşı dikkatli olunması uyarısında bulundu.

Meteoroloji'den Marmara ve Ege için kuvvetli yağış uyarısı!

Özellikle cumartesi günü Balıkesir, Bursa, Yalova, Çanakkale, İstanbul ile İzmir, Aydın'ın kıyı kesimlerinde, Manisa ve İstanbul'da etkili olacak yağışlarla hava sıcaklıkları 20 derecenin altına kadar düşecek.

Meteoroloji'den 4 il için yağış uyarısı!

Konya, Aksaray, Karaman ve Niğde için sağanak uyarısı yapıldı. Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bölgenin 16 Eylül Salı gününden itibaren yağışlı ve serin havanın etkisine gireceğinin tahmin edildiği belirtildi.

Meteoroloji alarm verdi! Yurtta 3 bölge için yoğun kar yağışı uyarısı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama kapsamında, yeni hava durumu raporunda Karadeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu için kar yağışı uyarısı yapıldı. yapılan açıklamada, yağışların Rize ve Artvin ile Trabzon'un doğu çevrelerinde çok kuvvetli olacağı açıklandı. İşte ayrıntılar.

Meteoroloji çok sayıda il için kuvvetli kar yağışı uyarısı yaptı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu raporuna göre, 3 il için sarı kodlu uyarı yapılırken Batı Akdeniz'in Toroslar mevkiinde ve Doğu Anadolu'nun kuzeyinde karla karışık yağmur ve kuvvetli kar yağışı beklendiği açıklandı. İşte illere göre hava durumu ve ayrıntılar...

Meteoroloji uyardı! 5 bölge için sağanak yağış uyarısı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama kapdamında, 5 bölge için sağanak yağış uyarısı yaptı. Buna göre; Meteoroloji'den elde edilen bilgi kapsamında, bugün Akdeniz, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleriyle kıyı Ege'de sağanak beklendiği bildirildi. İşte ayrıntılar...

Dikkat meteoroloji açıkladı! 64 il için fırtına ve kar yağışı uyarısı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 64 şehir için sarı ve turuncu kodlu uyarı yaptı. Yapılan uyarı kapsamında, yeni hava durumu raporuna göre İstanbul, Ankara ve İzmir'de sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklıkların 4-8 derecelere kadar düşeceği de kaydedildi. İşte haberin detayları...

Antalya'ya deprem uyarısı: Kahramanmaraş ve Van depremleriyle aynı ivmeye sahip deprem olabilir! 

Uluslararası Cittaslow Birliği'nin 'sakin şehir' listesinde olan Antalya'nın Finike ilçesine deprem uyarısı geldi. Prof. Dr. Nihat Dipova, zeminde sıvılaşmaya ve 2,5 kat zemin büyütmesine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Uzmandan karot testi uyarısı: Eviniz depreme dayanıklı mı? Aman dikkat! 

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından Türkiye’nin pek çok bölgesinde bina dayanıklılık testlerine talep yağmıştı. Ancak depremden 2 ay sonra talepler durdu. Uzman isimden son dakika uyarısı geldi. İşte ayrıntılar...

Son dakika! AFAD'dan 13 il için turuncu kodlu sağanak uyarısı yapıldı! İşte o iller...

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Türkiye genelinde etkili olan sağanak yağışlardan sonra 13 il için turuncu kodlu sağanak uyarısı yaptı. İşte o iller ve tüm detayları...

Ankara Valiliği'nden sağanak uyarısı! Sel ve su baskınına karşı çok dikkatli olun!

Ankara Valiliği'nden yapılan sağanak uyarısıyla, başkent Ankara'da sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Yaş çay fiyatları fırladı! Üreticilere ''Acele etmeyin'' uyarısı geldi! 2023 yaş çay fiyatı ne kadar oldu?

Rize Ziraat Odası Başkanı Bünyamin Arslan, çay hasadında hava şartlarına bağlı  bir rekolte düşüklüğü olduğunu söyleyerek üreticilere'' acele etmeyin'' uyarısında bulundu. Yaş çay fiyatları fırladı! Yaş çay fiyatları ne kadar oldu? 2023 yaş çay fiyatı ne kadar oldu?

Hava Durumu Uyarısı: 14 il için ani sel, dolu ve hortum riski var!

Yarın ülke genelinde sağanak yağışlar bekleniyor. İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'da şiddetli yağış tahmini yapılıyor. 14 şehir için sel, su baskını, dolu, yıldırım ve hortum uyarısı geldi.

Marmara bölgesi için 'şiddetli yağış' uyarısı!

Yarın için Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Marmara Bölgesi'nde kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Meteoroloji'den sarı alarm: 22 şehir için geçerli!

Meteoroloji Genel Müdürü, yağış uyarısında bulunarak vatandaşların önlem alması gerektiğini söyledi. Şiddetli yağışın etkili olacağı iller de açıklandı. Detaylar haberimizde.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarısına göre, 19 ilde şiddetli sağanak yağış bekleniyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yağışların devam edeceği uyarısını yaparak, hangi 19 ilde yağış beklendiği konusunda detayları açıkladı. Haberimizde konuyla ilgili tüm bilgiler yer alıyor.

meteoroloji yağış uyarısı Haberi

meteoroloji yağış uyarısı


Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Van, Şırnak ve Hakkari için kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bu gece ve yarın (Pazartesi) Hakkari ve Şırnak ile Van'ın güney çevrelerinde kuvvetli yağış beklendiğini açıkladı. Uyarıda yağışların, Hakkari ve Van'ın yükseklerinde ise kuvvetli karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması tahmin edildiği belirtildi. Yağışlar sırasında meydana gelebilecek olumsuzluklara (sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, heyelan vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması...