25 / 04 / 2024

metin özülkü ev

metin özülkü ev

Eda - Metin Özülkü'nün muhteşem dubleksi Eda - Metin Özülkü çifti Ümraniye'deki evlerinin kapılarını 'Ev Gezmesi' programına açtı. Bahçeye bakan odalardan biri Metin Özülkü için stüdyo haline getirilmiş.

Mağdur kiracılar bir araya geldi: Kira krizi çözülmeli, ev sahipleriyle kiracılar karşı karşıya gelmemeli!

Antalya Kiracılar Dayanışması Platformu kurucuları ve üyeleri Attalos Meydanı’nda kira krizine tepklerini dile getirdi. Mağdur kiracılar, kira sorununun çözülmesi gerektiğine, ev sahipleriyle kiracıların karşı karşıya kalmaması gerektiğine dikkat çekti. İşte mağdur kiracıların yaptığı o açıklama...

Merkez Bankası, 2024'te kira krizini çözecek formülü 3 adımda açıkladı! Ev sahipleri ve kiracılar ne dedi?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından bu yılın ilk enflasyon raporunda kira krizine de yer verildi. Peki kira sorunu nasıl çözülecek? Ev sahipleri ve kiracılar bu önerileri nasıl yorumladı? İşte ekonomist Barış Soydan'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Kira sorununa çözüm ‘ev arkadaşlığı’ oldu! Ev arkadaşlarının yaşadığı konut sayısı 10 yılda yüzde 95,2 arttı!

Milyonlarca vatandaş, artan kira giderleriyle baş etmenin yollarını arıyor. Bunlardan en yaygın olanı ise ‘ev arkadaşlığı’ oldu. Çekirdek aile bulunmayan birden fazla bireyin yaşadığı konutların sayısı 10 yılda yüzde 95,2 arttı.

Ev sahibi ve kiracıları ilgilendiren kanun devrede! Kira sözleşmesinde yeni dönem başladı! 15 gün süreniz var...

Ev sahibi ve kiracıları yakından ilgilendiren çok önemli kanun resmen devreye sokuldu. Arık kira sözleşmeleri kağıt üzerinde kalmayacak. İşte 15 gün içinde bunu yapmanız gerekiyor. Ev sahipleri ve kiracılar dikkat...

Kira anlaşmazlıklarında arabulucu çözümü: Ev sahibi ve kiracıların yarısı anlaşmaya vardı!

Kira hukuku uyuşmazlıklarının çözümünde önemli bir değişiklik yaşandı. 1 Eylül 2023 tarihinde yürürlüğe giren yeni düzenlemeyle kira hukukundan kaynaklanan uyuşmazlıklar için dava açmadan önce arabulucuya başvurulması zorunlu hale getirildi. 

Ev almayı düşünenlere müjde! 1.20 düşük faizli kredi fırsatı yakında sunuluyor

İlk ev sahibi olma hayali kuranlar için faiz oranlarına dair önemli gelişmeler yaşanıyor. BDDK'nın konut kredisi ile ilgili yaptığı yeni düzenlemeler, vatandaşların ilgisini çekti. Hükümet, ev sahibi olmayan ve bu hayalini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar için adım attı. 

Ev sahibi ve kiracılar şimdi bu detaylara bakın! Yüzde 25 zam sınırında anlaşmazlıklar nasıl çözülebilir?

Konut kiralarında zam oranını yüzde 25 ile sınırlayan düzenleme ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki yüzde 25 zam sınırında anlaşmazlıklar nasıl çözülebilir? Ev sahibi kiracıya dava açabilir mi?

Konut inşaatları hız kazanacak! Ev alacaklar dikkat! Fiyatlar gerileyecek mi? 

Konut fiyatlarında yaşanan fahiş artışlar, ev alacakları zorluyor. Peki ev alacaklar beklemeli mi? Konut fiyatları düşecek mi? 

Kızılca Tekstil İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılca Tekstil İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Zülküf Kızılca tarafından kuruldu.

Ev fiyatlarıyla ilgili bomba gelişme! Fiyatlarda düşme oldu hemen bakın acil bakın

Herkesin gözü kulağı ev fiyatlarından gelecek haberlerde. İngiltere'de ev fiyatlarıyla ilgili ise bomba bir gelişme yaşandı. Olayın detayları haberimizde...

Hülya Darcan'ın Çeşme'de bulunan kırmızı panjurlu lüks evi! 

Sahne, sinema ve sosyete dünyasının ünlü isimlerinin hangi evlerde oturup, hangi manzaraya uyandıkları hep merak konusu olmuştur. Usta oyuncu Hülya Darcan da Çeşme'de bulunan lüks villasının kapılarını Instagram takipçilerine açtı. Oyuncu, "Kırmızı Panjurlu Ev"inden paylaşımlarda bulundu.

Fakir Filter Pro Toz Torbasız Elektrikli Süpürge fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 fiyat listesi!

Anneler Günü heyecanının başladığı şu günlerde hediye araştırmaları da hız kazandı. Ev temizliğinde annelerimizin en büyük yardımcısı olan süpürgeler ise en güzel hediye seçenekleri arasında. Peki, Fakir Filter Pro Toz Torbasız Elektrikli Süpürge fiyatı ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 fiyat listesi..

Yüksek kiraların çözümü ev arkadaşı oldu!

Türkiye'de artan kira fiyatlarının çözümü ev arkadaşı oldu. Fakat ev sahibinin izni olmadan alt kiracı alınması halinde evden çıkarılma riski bulunuyor.

metin özülkü ev Haberi

metin özülkü ev

Bahçe dubleksi evde oturan çiftin salon kısmı geniş bir bahçeye bakıyor. 



Evin büyük bir kısmı, koyu renkteki klasik mobilyalarla dekore edilmiş.


Oğulları Baran ve Volkan'ın fotoğrafını evin baş köşesine yerleştiren ikili, birlikteliklerinde 30 yılı geride bırakmış. 



Bahçeye bakan odalardan biri Metin Özülkü için stüdyo haline getirilmiş.



Eda Özülkü, bu fotoğrafın hikayesini şöyle anlatıyor: 


"Büyükçekmece Belediyesi Sevgililer Günü etkinliği sonrasında bunu bize hediye etmişti."


6 ayda bir oğullarının boylarını ölçen ikili, ölçüleri hol duvarına not ediyormuş.



Metin Özülkü, evin bahçe 'eşine serenat yapabilmek için' bir sandalya yerleştirmiş. 


'30 yıl başka türlü nasıl geçer' diyor...