25 / 04 / 2024

Metin Yeşiltepe

Metin Yeşiltepe

YMT İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Yeşiltepe tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Ekim'de Başakşehir, Onurkent Sitesi, Necati Coşan Caddesi'nde kuruldu

Ergene Yeşiltepe'nin 40 yıllık imar sorunu çözüldü!

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Yeşiltepe'nin 40 yıllık imar sorunu çözüldüğünü belirtti. İşte Yeşiltepe Mahallesinin imar süreci...

Milyonlarca kişinin ev alma umudu yeşerdi: 1.20 faizli konut kredisi ne zaman verilecek?

Yeni ev almak isteyen milyonlarca vatandaş 1.20 faizli konut kredisinin detaylarını merakla sorguluyor. Hükümetin konut kredisi kampanyası ev almak isteyenlerin umudunu tekrardan yeşertti. İşte konut kredisine ilişkin tüm detaylar...

Bahçeşehir 2. Kısım Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı plan notu değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bahçeşehir 2. Kısım Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Ankara Akyurt Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Ankara İli, Akyurt İlçesi, Yeşiltepe Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Ankara Akyurt Millet Bahçesi 13 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

Ankara İli, Akyurt İlçesi, Yeşiltepe Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 13 Ağustos 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Yeşiltepe Belediyesi kentsel dönüşümde marka olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Hasan Suver, inşaatı tamamlanan Yeşiltepe Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Kent Dönüşüm Projesi 1.Etap ile proje aşamasında olan Turgut Özal Mahallesindeki 68 dönümü kapsayan Kentsel Dönüşüm alanını inceledi.

Yeşiltepe Belediyesi'nden kentsel dönüşüm vurgusu!

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, "Yeşiltepe'de hayata geçirdiğimiz kentsel dönüşüm projelerimizi ilçe genelinde yaygınlaştıracağız" şeklinde konuştu.

Yeşiltepe Kentsel Dönüşüm Evleri 27 Ocak’ta satışta!

Malatya Yeşiltepe Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi'nde başlatılan ‘Kentsel Gelişim ve Dönüşüm’ projesinin tamamlandığını söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 18 ay gibi kısa bir zamanda yapımını tamamladığımız projede evler 27 Ocak’ta satışa çıkacak'' dedi.

Malatya'daki kentsel dönüşüm mimari yapıyı farklılaştıracak! 

Yeşiltepe Belediye Başkanı Mehmet Çınar, devam eden ‘Kentsel Gelişim ve Dönüşüm Proje’ alanı ile yapımı tamamlanan örnek daireyi gezdi.Başkan Çınar, “Kentsel dönüşüm projelerimiz ilçemizin mimari yapısını farklılaştıracak, sosyal yaşam kültürüne renklilik ve canlılık kazandıracaktır. ” dedi.

Malatya Yeşilyurt'ta kentsel dönüşüm talebi!

Malatya Yeşilyurt Belediyesi sınırları içinde bulunan Yeşiltepe Yeşilkaynak ve Fatih Mahalle sakinleri uzun zamandır kentsel dönüşümün başlamasını bekliyor.

Vesile Gayrimenkul İnşaat Otomotiv ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Vesile Gayrimenkul İnşaat Otomotiv ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Metin Yeşilyurt tarafından kuruldu.

Metin Başer, Yeşil GYO yönetim kurulu üyesi oldu!

Yeşil GYO tarafından yönetim kurulu toplantısında yönetim kurulu üyeliğinden ayrılan Fermani Özgür Altun'un yerine Metin Başer'in ilk genel kurul toplantısında genel kurulun onayına sunulmak üzere seçilmesine karar verildi. 

Metin Yeşiltepe Haberi

Metin Yeşiltepe

YMT İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Yeşiltepe tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 28 Ekim'de kuruldu. 


YMT İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


YMT İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Başakşehir, Onurkent Sitesi, Necati Coşan Caddesi, No:15 A Blok...