26 / 04 / 2024

metin ziya tansu

metin ziya tansu

Flap Kongre ve Toplantı Hizmetleri Oto.Tur. A.Ş halka açılmaya hazırlanıyor. Firma sonrasında ise otel zincirlerine başlayacak

Hükümetin sektöre destek vereceğini açıklaması sevindirici!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun dün yapmış olduğu açıklamaya ilişkin Selimoğlu Group Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu'nun görüşü aşağıda görebilirsiniz. Selimoğlu 'Hükümetin sektöre destek vereceğini açıklaması sevindirici' dedi.

Yusuf Ziya Yılmaz: Otel yatırımlarının kongre turizmi için önemi büyük!

Yapımı tamamlanan ve hizmet vermeye başlayacak olan Serra Otel'de düzenlenen kahvaltıya katılan Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, otel yatırımlarının kongre turizmi için çok önemli olduğunu söyledi...

Metin Akman kimdir?

TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Metin Akman kimdir? Metin Akman, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Metin Akman, ne zamandan beri TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi olarak hizmet veriyor?

Ziya Yılmaz: Küçük bir şehir yapacağım!

Dap Yapı, İstanbul Pendik'e 1.5 milyar liralık yatırım yapacak. Ziya Yılmaz'ın 'Küçük bir şehir yapacağım' dediği proje kapsamında ofis, konut, otel, alışveriş caddesi ve üniversite inşa edilmesi planlanıyor.

Yusuf Ziya Günaydın: Isparta'da yaşanabilirlikte birinciliği hedefliyoruz!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ''Türkiye Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılına denk gelen 2023'e doğru ilerlerken yerel yönetimlerin önemi ve katkısı azımsanmayacak kadar büyük olacaktır'' dedi.

Metin Güler: Eskişehir turizmi rekabeti arttıracak!

Yaklaşık 15 bin üyeli Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanlığını yürüten Metin Güler, şehrin dış ticaretteki iş hacminin geliştirilmesi konusunda yoğun çalışmalar yürütüyor. Güler, Eskişehir turizminin ön plana çıkması gerektiğini belirtti.

Metin Okyay Ertaş: Kartal'ı yeniden inşa etmeye talibiz!

Bay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Okyay Ertaş, "Kartal'ı yeniden inşa etmeye talibiz. Hâlihazırda inşaatı ve satışı devam eden Gökdeniz Kartal projemiz, bölge halkına iyi bir referans oldu" dedi.

Ziya Yılmaz: Aldığımız ödüller sorumluluğumuzu arttırıyor!

İnşa ettikleri projelerle Türkiye'ye değer katan DAP Holding YKB Ziya Yılmaz, ''Geleceğin projelerini üretmeye ve ülkemizi bu alanda temsil etmeye devam edeceğiz. Aldığımız ödüller sorumluluğumuzu arttırıyor'' dedi.

Namık Ziya Mescioğlu: Tek kurtuluşumuz kentsel dönüşüm!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD), Yıldırım'da yapılması planlanan kentsel dönüşümü masaya yatırdı. İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, "İnşaat sektörü temsilcilikleri olarak, kentsel dönüşümü Bursalı firmaların üstlenmesini is

Metin Mutlu: Ömerli'de villalarımız bitmeden satışa çıkarmayacağız!

Mutluhan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Metin Mutlu, Ömerli’de yaptıkları 40 villayı, sosyal tesis ve peyzaj çalışmalarının tamamlanmasının ardından satışa çıkaracaklarını açıkladı. Mutlu, “Maketten satış yapmak tarzımız değil'' dedi.

Metin Mutlu: İnşaat bitmeden satışa çıkmak yok!

Mutluhan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Metin Mutlu, Ömerli'de 40 dönüm arazi üzerinde yaptıkları 40 villayı, sosyal tesis ve peyzaj çalışmalarının tamamlanmasının ardından satışa çıkaracaklarını açıkladı.

Metin Oral kimdir?

Altınova Belediye Başkanı Metin Oral kimdir? Metin Oral, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Metin Oral, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Metin Oral..

Zeki Ziya Sözen Saf GYO'dan istifa etti!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Zeki Ziya Sözen Saf GYO'dan istifa etti. Yerine Hüseyin Avni Metinkale getirildi.

metin ziya tansu Haberi

metin ziya tansu

Flap Kongre ve Toplantı Hizmetleri Oto.Tur. A.Ş (FLAP), hisselerini halka açmaya hazırlanıyor. Halka arz ile ilgili düzenlene toplantıda konuşan Flap Turizm Genel MÜDÜRÜ Metin Ziya Tansu, halka arzdan elde edecekleri gelir ile iki yıl içinde 3-4 yıldızlı şehir otelleri yapmayı planladıklarını söyledi. Otellerinde yeni yaratacağı kendi markalarını kullanacaklarını dile getiren Tansu, öte yandan alternatif olarak, içinde Antalya'nın da bulunduğu turistik bölgelerde tematik parklarla ilgili stratejik ortaklıklar yapılmasının da düşünüldüğünü belirtti. Sermayesinin yüzde 16'sına karşılık gelen 4 milyon TL nominal bedelli hissesinin 2 milyon adedini sermaye artırımı yoluyla, 2 milyon adedini ise ortak satışı yoluyla ihraç etmeye hazırlanan FLAP, bu yolla sermayesini 23 milyon TL'den 25 milyon TL'ye çıkartacak. Galata Yatırım tarafından İMKB Birincil Piyasa'da 4.90 TL fiyattan ve mevcut...