24 / 04 / 2024

Metreküp İnşaat kentsel dönüşüm

Metreküp İnşaat kentsel dönüşüm

Metreküp Mimarlık İnşaat İstanbul'da ardı ardına kentsel dönüşüm projeleri geliştirerek sektöre yeni bir heyecan kazandırdı.

Betonun metreküpü hangi şehirde, KDV dahil kaç TL? 

Geçtiğimiz aylarda, Ticaret Bakanı Bolat, çimento ve hazır beton sektöründe fahiş fiyat artışlarını gördüklerini belirterek, önlem alınacağını açıklamıştı. Peki beton fiyatları düştü mü? Betonun metreküpü hangi şehirde, KDV dahil kaç TL? 

GAZBİR açıkladı! Türkiye'nin 2024'te doğal gaz talebi 53 milyar metreküp olacak...

Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği (GAZBİR) Başkanı Yaşar Arslan, yaptığı açıklama kapsamında Türkiye'nin doğal gaz talebinin gelecek sene yükseleceğini kaydederek,"2024 senesi Türkiye doğal gaz talebinin 53 milyar metreküp civarında olacağını tahmin ediyorum." diye konuştu. İşte detaylar...

Doğalgaz piyasasında 1000 metreküp gazın referans fiyatı 11 bin 877 lira 49 oldu

Spot doğalgaz piyasasında dün 1000 metreküp gazın referans rakamı 11 bin 877 lira 49 kuruş olarak açıklandı. Açıklanan rakamlar ve haberin ayrıntıları...

TPAO günlük toplamda günde 5 milyon metreküp gaz üretiyor!

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürü Melih Han Bilgin, Sakarya Gaz Sahası'nda kapasitenin giderek artırılacağını ifade etti. Bilgin, "Türkiye, bugün itibarıyla Sakarya Gaz Sahası'ndan günde yaklaşık 4 milyon metreküp gaz üretirken, toplamda ise 5 milyon gaz üretiliyor” dedi.

İstanbul, Ankara, İzmir doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz gazının karaya çıkarılmasının ardından önemli açıklamalarda bulunarak, "Bir sene boyunca konutlarımızdaki mutfak ve sıcak su tüketimi için gereken doğal gaz ücretsiz olacaktır” dedi. Peki; İstanbul, Ankara, İzmir doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar?

Tekeller Kalıp İnşaat Plastik Ham Madde Asfaltlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekeller Kalıp İnşaat Plastik Ham Madde Asfaltlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Ersan Ertuğrul tarafından kuruldu.

Stage P İnşaat Mühendislik Mimarlık Anonim Şirketi Kuruldu!

Stage P İnşaat Mühendislik Mimarlık Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Anatolii Gavrilov tarafından kuruldu.

Aras İskele Ve Kalıp İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aras İskele Ve Kalıp İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Özgür Özden tarafından kuruldu.

Umay Mimari Mühendislik Proje İnşaat Kentsel Tasarım Taahhüt Dek. Ve Dan.Hiz.Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umay Mimari Mühendislik Proje İnşaat Kentsel Tasarım Taahhüt Dek. Ve Dan.Hiz.Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 15 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akar, Umut İpek, Yunus Altay Türköz tarafından kuruldu.

Dönüşüm Kentsel Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm Kentsel Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kurtoğlu tarafından kuruldu.

TürkAkım'dan Avrupa'ya 506,3 milyon metreküp gaz taşındı!

Rusya doğal gazını Türkiye'ye ve Türkiye üzerinden Avrupa'ya ileten TürkAkım doğal gaz boru hattı aracılığıyla ocak ayında Avrupa'ya 506,3 milyon metreküp gaz taşındı

Ali Bostancı İnşaat kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çekiyor!

Bursa'da 1984 yılından buyana çok sayıda konut üreten Ali Bostancı İnşaat, son dönemde yaptığı kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çekiyor...

Uchan Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Kentsel Tasarım Dönüşüm Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. kuruldu!

Uchan Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Kentsel Tasarım Dönüşüm Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş.  bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Sultanbeyli’de Mustafa Uçan tarafından kuruldu.

Metreküp İnşaat kentsel dönüşüm Haberi

Metreküp İnşaat kentsel dönüşüm

2011 yılında faaliyetlerine başlayan ve yapımını tamamladığı Fulya Life projesi ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Metreküp Mimarlık İnşaat İstanbul'da ardı ardına kentsel dönüşüm projeleri geliştirerek sektöre yeni bir heyecan kazandırdı. 


Konut üretiminin yanında Mimari çizim, uygulama, dekorasyon ve tadilat anlamında hayata geçirdiği Çok sayıda otel projeleri, hastane projeleri, banka şubeleri gibi birçok projeyi hayata geçiren şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Taner TEKİN hayata geçirdikleri projelerin iyi bir yaşam alanı olmasının yanında iyi bir yatının aracı da olduğunun altını çizdi. 


Taner Bey, Metreküp inşaatın farklılıkları neler? 

Metreküp İnşaat 2011 yılında, gayrimenkul sektöründe proje geliştirme ve uygulama konusunda edindiğim 15 yıllık deneyim ve tecrübe üzerine kurdum. Metreküp inşaat, itici gücü teorik bilgi ve tecrübesi olan, toplumsal faydayı amaç edinen, ev sahibi yaptığı insanların mutluluğu...