19 / 04 / 2024

Metro Point güneşli satılık

Metro Point güneşli satılık

Basın Ekspres Yolu'na 3 dakika uzaklıkta, Havaalanına 10 dakika mesafede olan Metro Point Konutları'nda 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. Projede fiyatlar 355 bin liradan başlıyor...

Arel Üniversitesi Güneşli'ye tıp fakültesi kuruyor!

2007 yılında kurulan Arel Üniversitesi yeni fakültesini Güneşli'de hayata geçiriyor. Güneşli Metro Gross Market'in yerinde yükselecek olan fakültenin ne zaman tamamlanacağı henüz belli değil.

Nurol Park Güneşli'de peşinatsız ev fırsatı!

Basın Ekspres'te iki metro durağının hemen yanında yükselen Nurol Park Güneşli'de 0 peşinat, 50 ay vade ve yüzde 10 indirim fırsatları devam ediyor..

Güneşli Mirage Residence kampanyası!

Güneşli Mirage Residence kampanyası kapsamında lansmana özel fırsatlar devam ediyor. Metro ve metrobüse yakın bir bölgede yükselen proje 300 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

Güneşli halkı semtlerine metro istiyor!

Güneşli’de yaşayan vatandaşlar Yenikapı-Kirazlı metrosunun semtlerine kadar uzatılmasını istiyor. Semte giden yolların ve otobüslerin günün her saati dolu olduğunu belirten vatandaşlar, yeni istasyonun trafiği de rahatlatacağını kaydediyor.

Güneşli Kirazlı Bahçe ulaşım!

Güneşli Kirazlı Bahçe ulaşım bilgilerine göre proje Mahmutbey Caddesi'ne 250 metre mesafede, Halk Sarayı’na 300 metre, metro istasyonuna 250 metre kadar uzaklıkta yer alıyor.

Referans Güneşli fiyatları ne kadar?

Dairelerin büyüklükleri 57 metrekare ile 231 metrekare arasında değişiklik gösteren Referans Güneşli Konutları metro durağının yanı başında yükseliyor. Peki Referans Güneşli fiyatları ne kadar?

Mehmet Okay: 2015'te Halkalı-Güneşli Hattı ve Ümraniye'ye dikkat!

Mehmet Okay'a göre 2015 yılında Halkalı - Güneşli hattı ve Ümraniye yıldızı parlayan bölgeler olacak. Okay, "Marmaray bağlantısıyla ulaşacak olan metro hattının gelmesiyle Ümraniye'nin değeri daha artacak" diyor.

Güneşli konut projelerinin yeni merkezi oldu!

Eskilerin sanayi bölgesi Güneşli ve Basın Ekspres Yolu, yaşadığı dönüşüm süreci ile dikkat çekiyor. Markalı konut projelerine, ofis ve otellere ev sahipliği yapan bölgenin değeri metro çalışmalarıyla artıyor.

Güneşli Divan Residence'ta 379 bin TL'ye 2+1! Yüzde 12 indirimle!

282 rezidans dairesinden meydana gelen Güneşli Divan Residence projesinde yüzde 12 indirim yapılıyor. Projede 2+1'lerin liste fiyatı 379 bin liradan başlıyor

Gardenya Güneşli Park Konutları'nda fiyatlar güncellendi! 232 bin TL'ye!

Mutlu İnşaat ve Gül Proje ortaklığında yapılan Gardenya Güneşli Park Konutları projesinde Nisan ayı fiyat listesi açıklandı

Sur Yapı Güneşli'de avantajlı fiyatlarla ön satışlar devam ediyor! 218 bin TL'ye!

Daha önce 1 Nisan tarihine kadar yüzde 10 indirimli fiyatların geçerli olacağı açıklanan Sur Yapı Güneşli projesinde avantajlı ön satış dönem uzatıldı

Keleşoğlu, Depar Teknik Yapı ve Teleset Mobilya, Ve Güneşli için ön talep topluyor!

Keleşoğlu, Depar Teknik Yapı ve Teleset Mobilya ortaklığı ile Ve Güneşli adı verilen yeni projesini hayata geçiriyor. Projede ön talep süreci başladı

V Güneşli Evleri'nde metrekaresi 3 bin TL'ye! Ön satışlar devam ediyor!

3 blokta 197 konuttan oluşan V Güneşli Evleri'nde ön satışlar başladı. Projede dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin liradan başlangıç gösteriyor

Metro Point güneşli satılık Haberi

Metro Point güneşli satılık

Güneşli'de yükselen Metro Point projesi İnsa İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Basın Ekspres Yolu'na 3 dakika uzaklıkta, Havaalanına 10 dakika mesafede olan Metro Point Konutları'nda 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor.


Toplam 84 daireden oluşan Metro Point projesinde 2+1 105 metrekare brüt, 3+1 daireler ise 135 metrekare brüt olarak inşa ediliyor.

Projede 18 adet ticari birim de bulunuyor. Metro Point'te ticari birimlerin büyüklükleri 80- 290 metrekare arasında değişiyor.

Metro Point ne zaman teslim edilecek?

Güneşli Metro Point projesinin teslim tarihi ise Mart 2015.

Metro Point satılık daire fiyatları

İnsa İnşaat tarafından Güneşli'de hayata geçirilen Metro Point projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 355 bin liradan,

3+1 dairelerin fiyatları 450 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Projede örnek daireler hazır bulunuyor.

Bengü Öner -...