20 / 04 / 2024

Metro Point nerede

Metro Point nerede

Basın Ekspres Yolu'na 3 dakika uzaklıkta, Havaalanına 10 dakika mesafede olan Metro Point Konutları'nda 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. Projede fiyatlar 355 bin liradan başlıyor...

Vera Point nerede?

Vera Point nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Vera Point nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

DKD Metro nerede?

Pendik Kurtköy'de DKD Metro projesinde dairelerin satış fiyatları 395 bin TL'den başlıyor. Peki DKD Metro nerede?

Esenyurt Metro House nerede?

Metro House Evleri'nde fiyatlar 330 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Avrupa yakasında Esenyurt'ta hayata geçriiliyor...

Sultangazi TEM Point nerede?

TEM Point Residence'de anahtar teslimleri 2018 yılının son çeyreğinde gerçekleşecek. Peşinde yüzde 10 indirim uygulanan proje 7 blok halinde inşa ediliyor. Peki Sultangazi TEM Point nerede?

İkitelli Metro 34 nerede?

Toplam 80 adet ofis ve 32 adet cadde mağazasının yer aldığı projede teslimler 2016 'nın ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor. Peki İkitelli Metro 34 nerede?

Eşbah Yapı Metro 34 nerede?

İletişim bilgisi kapsamına göre telefon numarasının 444 87 34 olarak belirlendiği proje içerisinde ofis ve mağaza yer alıyor. Peki Eşbah Yapı Metro 34 nerede?

Metro 34 nerede?

Toplamda 80 adet ofis ve 32 adet cadde mağazasından meydana gelen Metro 34'te teslimlerin 2016 yılının ilk çeyreğinde gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Metro 34 nerede?

TEM Point nerede?

TEM Point Konutları Gül Proje imzası ile hayata geçirilecek. İçerisinde 1+0'dan 4+1'e kadar kadar farklı daire seçeneği sunulan proje 75 bin metrekarelik arsa alanına sahip. Peki TEM Point nerede inşa edilecek?

Kurtköy Hobi Extra nerede?

Atlantis AVM’ye ve yeni metro istasyonuna yakın bir konumda yükselen Hobi Extra Evleri 2016 yılının aralık ayında teslim edilecek. Peki Kurtköy Hobi Extra nerede?

Referans Tuzla nerede?

Referans Tuzla nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Proje Tuzla Marina, Sabiha Gökçen Havalimanı, Tuzla sahil, Tuzla metro, yüksek hızlı tren, Viaport AVM, Tuzla OSB, E5 Karayolu ve TEM Otobanına yakın mesafede yükseliyor...

Metro 34 İkitelli nerede?

Metro 34 İkitelli projesinde 80 adet idari-prestij ofis ve 32 adet modern cadde mağazası yer alıyor. Proje metro durağının hemen önünde yükseliyor. Peki Metro 34 İkitelli nerede?

Hem metro, hem tramvay tercihi bir arada nerede?

Başakşehir Yeni Merkez projesi "Hem metro, hem tramvay tercihi bir arada nerede?" sloganıyla tanıtılıyor. Yeni şehir merkezinden tramvay, metro ve İETT’ye sadece birkaç adımda ulaşılabilecek.

Güneşli Metro Point projesinde fiyatlar 355 bin liradan başlıyor!

Basın Ekspres Yolu'na 3 dakika uzaklıkta, Havaalanına 10 dakika mesafede olan Metro Point Konutları'nda 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. Projede fiyatlar 355 bin liradan başlıyor...

Metro Point nerede Haberi

Metro Point nerede

Güneşli'de yükselen Metro Point projesi İnsa İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Basın Ekspres Yolu'na 3 dakika uzaklıkta, Havaalanına 10 dakika mesafede olan Metro Point Konutları'nda 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor.


Toplam 84 daireden oluşan Metro Point projesinde 2+1 105 metrekare brüt, 3+1 daireler ise 135 metrekare brüt olarak inşa ediliyor.

Projede 18 adet ticari birim de bulunuyor. Metro Point'te ticari birimlerin büyüklükleri 80- 290 metrekare arasında değişiyor.

Metro Point ne zaman teslim edilecek?

Güneşli Metro Point projesinin teslim tarihi ise Mart 2015.

Metro Point satılık daire fiyatları

İnsa İnşaat tarafından Güneşli'de hayata geçirilen Metro Point projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 355 bin liradan,

3+1 dairelerin fiyatları 450 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Projede örnek daireler hazır bulunuyor.

Bengü Öner -...