25 / 04 / 2024

Metro Point projesi

Metro Point projesi

Basın Ekspres Yolu'na 3 dakika uzaklıkta, Havaalanına 10 dakika mesafede olan Metro Point Konutları'nda 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. Projede fiyatlar 355 bin liradan başlıyor...

M. Bulut İnşaat, New Point ile kent ticaretine renk katacak!

Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, kentte M. Bulut İnşaat tarafından AVM, Cadde Mağaza ve Ofis konseptiyle inşa edilen New Point Projesi doğrultusunda inceleme yaparak konu ile ilgili araştırmalar yaptı.

Tevfik Göksu'dan İBB'ye İncirli-Beylikdüzü Metrosu yanıtı!

Esenler Belediye Başkanı Göksu, İBB yönetiminin İncirli, Sefaköy, Beylikdüzü Metro Hattı Projesi'nde de "Engelleniyoruz" söylemine başvurduğuna dikkat çekerek proje yapmak için Cumhurbaşkanı'ndan onay alınmasının gerekli olmadığını belirtti.

İzmir Halkapınar-Otogar Metro Hattı için 3 bin TL ödenek ayrıldı!

Hükümet İzmir’de 4,5 kilometrelik metro hattı projesi başlattı. 5 duraklı, 4,5 kilometre uzunluğundaki metro projesinin 2 buçuk sene de tamamlanacağı açıklandı.  

Ekrem İmamoğlu'na Kirazlı-Halkalı Metro Hattı projesi için borçlanma yetkisi verildi!

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı projesi için İBB tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na 299 milyon 800 bin euro borçlanma yetkisi

Bakırköy İDO-Kirazlı Metro Hattı Revize Projesi imar planı askıda!

Bakırköy - Bağcılar ilçeleri, İDO - Kirazlı Metro Hattı Revize Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metrosunda test sürüşleri başlıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, merakla beklenen Gayrettepe-Kağıthane-Eyüp-İstanbul Havalimanı Metro Hattı Projesi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Üsküdar-Beykoz Metro hattı projesi rafa kaldırıldı!

Beykozlu vatandaşların uzun zamandır beklediği Üsküdar Beykoz metro hattı için üzen haber geldi. İBB Raylı Sistemler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; proje 2024'ten sonra değerlendirilecek. 

Edirne Metro Hotel Apartments projesi için imzalar atıldı!

Avrasya GYO ve Metro Turizm arasında Edirne yer alan 19.532 metrekare büyüklüğündeki arsa üzerinde "otel-ofis-dükkan" alanlardan oluşacak Metro Hotel Apartments projesi için "Düzenleme Şeklinde Gayrimenkul Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi'' imzalandı.

Ankara Vera Point projesi geliyor! Yeni proje!

Çelikoğlu Kuyumculuk İnşaat ve Turizm Sanayi Ticaret LTD. ŞTİ.'nin Ankara'da hayata geçireceği yeni projesi Vera Point için ÇED süreci başladı.

İzmir Narlıdere Metrosu 2022'nin son çeyreğinde açılacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, dünyada bir ilke imza attı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Narlıdere Metro Hattı Projesi için AIIB ile hazine garantisiz 50 Milyon Euro’luk kredi sözleşmesi imzalandı. Metronun 2022'nin son çeyreğinde açılması planlanıyor...

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments projesi için protokol imzaladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parselde yer alan arsa üzerine yapılması planlanan "Metro Hotel Apartments" projesi için üçlü protokol imzalandı...

Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı nereden geçecek?

Kadıköy-Ataşehir-Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattı projesi 4 milyar 653 milyon 264 bin TL'ye mal olacak. Peki Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı nereden geçecek?

Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı için düğmeye basıldı!

Kadıköy-Ataşehir-Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattı projesi için ÇED süreci başladı. Proje 4 milyar 653 milyon 264 bin TL'ye mal olacak.

Metro Point projesi Haberi

Metro Point projesi

Güneşli'de yükselen Metro Point projesi İnsa İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Basın Ekspres Yolu'na 3 dakika uzaklıkta, Havaalanına 10 dakika mesafede olan Metro Point Konutları'nda 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor.


Toplam 84 daireden oluşan Metro Point projesinde 2+1 105 metrekare brüt, 3+1 daireler ise 135 metrekare brüt olarak inşa ediliyor.

Projede 18 adet ticari birim de bulunuyor. Metro Point'te ticari birimlerin büyüklükleri 80- 290 metrekare arasında değişiyor.

Metro Point ne zaman teslim edilecek?

Güneşli Metro Point projesinin teslim tarihi ise Mart 2015.

Metro Point satılık daire fiyatları

İnsa İnşaat tarafından Güneşli'de hayata geçirilen Metro Point projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 355 bin liradan,

3+1 dairelerin fiyatları 450 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Projede örnek daireler hazır bulunuyor.

Bengü Öner -...