19 / 04 / 2024

metro tepeüstü

metro tepeüstü

Ümraniye Tepeüstü'nde dün açılışı yapılan Meydan Alışveriş Merkezi'nin 30 bin metrekarelik çatısı yeşil alan olarak düzenlendi.

Ümraniye Tepeüstü Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Ümraniye ilçesi, Tepeüstü mahallesi, 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Otobüs bileti fiyatlarına 10 günde yüzde 41 zam geldi! Metro, Kamil Koç, Pamukkale... 23 Nisan fiyat listesi...

Ramazan ayının gelişi ile beraber otobüs bileti fiyatları rekor üstüne rekor kırmaya başladı! Otobüs bileti fiyatlarına son günde yüzde 41 zam uygulandı! Peki, otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Pamukkale, Kamilkoç, Ulusoy, Nilüfer, Varan... İşte 23 Nisan 2022 fiyat listesi...

Öztürk Yapı İnşaat Limited Şirketi Tepeüstü Şubesi açıldı!

Öztürk Yapı İnşaat Gıda Turizm Ulaştırma İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Tepeüstü Şubesi Ümraniye’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Öztürk tarafından açıldı.

İstanbul'da 2 senede 30 kilometrelik metro hattı açıldı!

İstanbul'da yeni metro hatlarının çalışmaları hız kesmiyor. 29 Ekim’de hizmete sunulması hedeflenen Rumeli Hisarüstü - Aşiyan Füniküler Hattı ile İstanbul’da son 2 senede 30 kilometre uzunluğunda raylı sistem hattı devreye alınmış olacak. 

Hale Dalgalı, Tepe Emlak'ın Kiralama ve Pazarlama Direktörü oldu!

1996 yılında kurulan Tepe Emlak Yatırım A.Ş., Metro AG ve Carrefour gibi Avrupa'nın tanınmış şirketleri ile iş birliği yaparak bugüne kadar Türkiye'nin değişik bölgelerinde alışveriş merkezleri yatırımlarına imza atan Tepe Emlak Yatırım'ın Kiralama ve Pazarlama Direktörü Hale Dalgalı oldu...

Levent-Hisarüstü Metro Güzergahı imar planı değişikliği onaylandı!

Levent-Hisarüstü Metro Güzergahı Boğaziçi Öngörünüm Sınırlarında Kalan Alanda 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifi; Boğaziçi İmar Yüksek Koordinasyon Kurulu'nun 17.12.2020 tarihli ve 2020/3 sayılı kararı ile onaylandı.

Bursa Nilüfer'de üst hakkı tesisi kurularak kiralama ihalesi!

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Gümüştepe Mahallesi'ndeki 19 bin 3 metrekarelik parsel üzerinde 15 yıl süreli üst hakkı tesisinin kurularak kiralanması işi ihale ediyor.

Özak GYO Hayat Tepe ile Metro Market 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Bayrampaşa İlçesi Hayat Tepe'de yer alan 7 konut, 1 dükkân ve Metro Gross Market binasından oluşan 9 bağımsız bölüme ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

İstanbul Havalimanı metro hatlarında son durum ne?

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Kabinesi 2 Yıllık Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Havalimanı metro hatlarıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

İBB'den metro projeleri için borçlanma yetkisi!

Olağanüstü gündemle toplanan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) meclisinde borçlanma taleplerinin birçoğu revize edilerek meclisten geçti. Metro İstanbul'a 30 milyon TL borçlanma yetkisi verildi...

Özak GYO Hayat Tepe ile Metro Market 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Bayrampaşa İlçesi Hayat Tepe'de yer alan 23 konut, 2 dükkân ve Metro Gross Market binasından oluşan 26 bağımsız bölüme ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Sultangazi'ye metro ve tramvay müjdesi!

Yerel seçimler için hazırladığı projeleri anlatan Sultangazi AK Parti Belediye Başkan adayı Abdurrahman Dursun, yeni dönemde Vezneciler- Sultangazi- Fenertepe metro hattı ile Habibler-Tepeüstü tramvay hatlarının hayata geçirileceğini söyledi.

Dre Otomotiv Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul Tepeüstü Şubesi açıldı!

Dre Otomotiv Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul Tepeüstü Şubesi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

metro tepeüstü Haberi

metro tepeüstü

Metro Grup'un İstanbul Ümraniye'de dün açılan alışveriş merkezi Meydan'da 30 bin metrekarelik çatı çimle kaplandı. Meydan, grubun jeotermal enerji ile kurulan ilk projesi.

Teknoloji marketi Media Markt da Meydan'a geldi Dünyanın en 'çevreci' alışveriş merkezi, Alman perakende devi Metro Grup bünyesinde dün İstanbul Ümraniye'de açıldı. Metro Group Asset Management'ın 100 milyon Euro yatırımla kurduğu Meydan Alışveriş Merkezi, grubun kalorifer kazanı olmaksızın, jeotermal enerji ile kurulan ilk projesi. Grup, 2009 yılında da İstanbul Merter'de bu kez güneş enerjisiyle ısıtılıp soğutulacak yeni bir merkez açacak. Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker ile Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe'nin katılımıyla yapılan Meydan ve Real Hipermarket'in açılışında konuşan Metro Group Asset Management Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Michael...