20 / 04 / 2024

Metrobüste ring seferleri

Metrobüste ring seferleri

Beylikdüzü Belediyesi, yoğun kar yağışının bölgeyi etkisi altına alması sonucu ilçe içi ulaşımını sorunsuz sağlamak amacıyla, belirlenen noktalardan metrobüse kadar ring otobüs seferleri düzenliyor.

İstanbullular akbil yüklerken şok olacak! Fiyatlar değişti! İşte Marmaray ve metrobüste yeni ücretler...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), dün toplu taşımada yüzde 18 zam kararını açıklamıştı. Bugün ise marmaray ve metrobüs fiyatları değişti. İşte yeni zamlı ücretler...

Gebze-Halkalı Marmaray Hattı'nda test sürüşleri başlıyor!

İstanbul’un en önemli ulaşım projelerinden olan Gebze – Halkalı Marmaray Hattı’nın tamamlanabilmesi amacıyla yapılacak olan test sürüşleri boyunca, İETT tarafından tarifelerde düzenleme yapılarak ücretsiz ring seferleri yapılacak...

Metrobüs hatlarına yeni düzenleme!

Hızlı ve konforlu bir ulaşım sağlayan metrobüste olası kazaların önüne geçilmek için yeni önlemler alınıyor. İBB, metrobüs yolunu diğer yoldan ayıran bariyerlerin güçlendirilmesi için çalışma başlattı.

İstanbul'da trafik durdu metrobüs aksadı!

İstanbul'da etkisini artıran kar yağışının tipiye dönüşmesi nedeniyle trafikte yoğunluk yaşanırken, Haramidere'de bir metrobüsün yoldan çıkması seferleri bir süre durdurdu. TEM'de zincirleme kaza meydana geldi.

Beylikdüzü Belediyesi metrobüse ulaşım için otobüs seferi düzenliyor!

Beylikdüzü Belediyesi, yoğun kar yağışının bölgeyi etkisi altına alması sonucu ilçe içi ulaşımını sorunsuz sağlamak amacıyla belirlenen noktalardan metrobüse kadar ring otobüs seferleri düzenliyor.

Beylikdüzü Belediyesi metrobüse ulaşımda ring seferleri başlattı!

Beylikdüzü Belediyesi, yoğun kar yağışının bölgeyi etkisi altına alması sonucu ilçe içi ulaşımını sorunsuz sağlamak amacıyla, belirlenen noktalardan metrobüse kadar ring otobüs seferleri düzenliyor.

Furkan Palalı: Evimi metrobüsle taşıdım!

Oyuncu Furkan Palalı, bir dönem parasızlıktan taksiye bile binemediğini söyledi ve ekledi: Arkadaşımın evine taşınırken, çok parasızdım. Kışlık giysilerimi üst üste giyip metrobüse bindim. O gün çok sıkıntı çekmiştim.

Beylikdüzü - Avcılar arasındaki metrobüs seferleri yeniden başladı!

Avcılar'da D-100 kara yolunda üst geçidin çökmesi sonucu meydana gelen kazada, yoldaki tanker ve üst geçidin çöken kısmı, 2 vinç yardımıyla kaldırıldı. D100 kara yolu çift yönlü trafiğe açıldı, metrobüs seferleri yeniden başladı!

Beylikdüzü - Avcılar arasındaki metrobüs seferleri geçici olarak iptal edildi!

Söğütlüçeşme - Avcılar arasındaki metrobüs seferleri devam ederken, Beylikdüzü - Avcılar arasındaki metrobüs seferlerinin ise çift yönlü olarak geçici bir süre için iptal edildiği bildirildi.

Ankara trafiği ring seferlerle rahatlayacak!

Başkent toplu taşımında yeni bir soluk getiren Sincan ve Çayyolu metro hatlarına “ring seferleri” 23 Ağustos Cumartesi günü başlıyor. Yeni düzenleme ile bu bölgelerden kent merkezine yapılan otobüs seferleri de metroya yönlendirilerek

Sincan ve Çayyolu Metrosu'na EGO ring seferleri başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, yeni açılan Sincan ve Çayyolu Metro Hatlarına ring seferlerini 23 Ağustos 2014 Cumartesi günü başlatıyor. Ring seferlerinin Ulus-Kızılay-Bakanlıklar ve Eskişehir yolu trafiğini rahatlatması bekleniyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi bayramda mezarlıklara ulaşımı ücretsiz yaptı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, mezarlıklara ulaşımı da yine ücretsiz yaptı.genelindeki 1927 mezarlığı bakımdan geçiren Büyükşehir, ayrıca kentin en büyük 5 kabristanının içinde ring seferleri de gerçekleştirecek.

Metrobüs yolunda yeni uygulama!

Metrobüs yolundaki yeni uygulamayla artık sabah 06.00 ile 10.00 ve akşam ise 16.00 ile 22.00 saatleri arasında bisikletleri ile seyahat edenleri görebiliriz.

Metrobüste ring seferleri Haberi

Metrobüste ring seferleri

Beylikdüzü Belediyesi, yoğun kar yağışının bölgeyi etkisi altına alması sonucu ilçe içi ulaşımını sorunsuz sağlamak amacıyla, belirlenen noktalardan metrobüse kadar ring otobüs seferleri düzenliyor.Yaşanan kötü hava koşullarını bertaraf etmek için mahallelerdeki bazı caddelerden metrobüse kadar ring seferler başlatan Beylikdüzü Belediyesi, vatandaşın mağdur olmaması adına önlemler alıyor. Beylikdüzü Belediyesi’nin Gürpınar, Kavaklı, Yakuplu mahallelerinde belirlediği otobüs ring sefer hatları ise şöyle belirlendi. Gürpınar bölgesi için düzenlenen ring seferi, Okutan İş Merkezi, Gürpınar Köy İçi, Gürpınar Talebe Yurdu, Mimar Sinan Caddesi, Belediye Evleri, Simakent, Paradise, Perlavista, Beko Metrobüs Durağı’nı kapsıyor. Otobüs sefer saatleri ise Sabah 07.00 - 10.00 ve akşam 17.00 - 23.00 olarak belirlendi.


7/24 KIŞLA MÜCADELE HATTI

Kavaklı bölgesi için ring seferi Arda Turan Parkı, Kavaklı sağlık Ocağı, Volvo Kavşağı, eğitim Vadisi...