25 / 04 / 2024

Metromall lansman fiyatları

Metromall lansman fiyatları

İki ay içerisinde satışa çıkması planlanan Metromall projesi 300 bin metrekarelik inşaat alanından oluşuyor. Proje toplam 700 adet konut bulunuyor. Peki Metromall ne zaman teslim edilecek?

Luxense Bahçelievler'de lansman fiyatları ile son fırsatlar! Yeni proje!

İzmir'de hayata geçirilen Luxense Bahçelievler'de lansman fiyatları ile son fırsatlar sunuluyor. Satış sürecinin devam ettiği projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Big Country lansman fırsatlarıyla ön satışta! Yeni proje! 

Akyapı imzasıyla İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirilen Big Country projesi, lansman fiyatlarıyla ön satışa sunuldu. Peki Big Country projesinde fiyatlar ne kadar? İşte Big Country projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Aşçıoğlu Selenium Park'ta lansman avantajları! İşte Zeytinburnu Selenium Park fiyat listesi!

Selenium Park projesi lansman fiyatlarıyla alıcılarını bekliyor. Projede yer alan 2 oda 1 salon teraslı dairelerin fiyatları 6 milyon 800 bin TL'den başlıyor.

Merkez Ankara lansman fiyatları 2019!

Merkez Ankara lansman fiyatları 2019 haberimizde yer alıyor. Proje başkent Ankara'da hayata geçiriliyor.

Dekar Kıyıbahçe lansman fiyatları Ömerli!

Dekar Kıyıbahçe lansman fiyatları Ömerli haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Düşler Vadisi Riva'da lansman fiyatları son gün 15 Ocak!

Beykoz'un sahil kasabası Riva'da hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva'da lansman fiyatları son gün 15 Ocak. Projede daire fiyatları 1 milyon 69 bin TL'den başlıyor...

Düşler Vadisi Riva lansman fiyatları Ocak 2019!

Düşler Vadisi Riva lansman fiyatları Ocak 2019 haberimizde yer alıyor. Projenin ilk etabında 509 adet villa bulunuyor.

Düşler Vadisi Riva'da yıl sonuna kadar lansman fiyatlarıyla!

Düşler Vadisi Riva'da yıl sonuna kadar lansman fiyatlarıyla konut sahibi olunabiliyor. Projenin detayları haberimizde yer alıyor.

Nef Ortayaka fiyatları ne kadar?

Nef Ortayaka fiyatları ne kadar? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Projede lansman fiyatlarıyla satışlar devam ediyor.

Nef Ortayaka fiyatları 2018!

Nef Ortayaka fiyatları 2018 detayları haberimizde yer alıyor.  Nef'in beklenen şehir merkezi projesi Ortayaka lansman fiyatlarıyla satışa sunuldu.

Yedikule Cer İstanbul lansman fiyatları!

Yedikule Cer İstanbul lansman fiyatları haberimizde yer alıyor. Lansmanı bugün gerçekleştirilen proje Emlak Konut GYO güvencesiyle ile Ege Yapı tarafından inşa ediliyor. 

Prava Kartal lansman fiyatları!

Prava Kartal lansman fiyatları haberimizde yer alıyor. İtibar İnşaat tarafından İstanbul Kartal'da hayata geçirilen projede lansmana özel yüzde 10 indirim fırsatı sağlanıyor. 

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri lansman fiyatları!

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri lansman fiyatları 286 bin TL'den başlıyor. Projenin teslimleri 24 ay sonra yapılacak.

Metromall lansman fiyatları Haberi

Metromall lansman fiyatları

'Metromall ne zaman teslim?' sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim. Ankara'da hayata geçirilen proje 5 blok halinde yükseliyor.


Söğüt İnşaat imzası ile inşa edilen Metromall Ankara'da 700 adet dairenin yanı sıra 198 mağazadan meydana gelen alışveriş merkezi de bulunuyor. Proje 300 bin metrekare inşaat alanına sahip.


Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen Metromall Evleri hızlı tren istasyonuna yakın mesafede yer alıyor. 


'Metromall ne zaman teslim?' sorusuna 24 ay sonra yanıtını verebiliriz. Projede otopark, güvenlik, spor salonu ve yüzme havuzu gibi ortak yaşam alanları mevcut. 


Metromall iletişim bilgileri 

Telefon: 0312 283 31 32

Web: http://www.sogut-insaat.com.tr

Özge...