19 / 04 / 2024

metronet Superonline

metronet Superonline

Superonline, Metronet’ i aldı. TURKCELL’ in iştiraki Superonline, internet servis sağlayıcı olarak faaliyet gösteren Metronet İletişim’ in hisselerinin tamamını 29 milyon liraya almak için anlaştı.

Halk Varlık Kiralama'nın kira sertifikası ihracı iptal edildi!

Halk Varlık Kiralama'nın ihraçcı, Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş.'nin fon kullanıcısı olduğu, planlanan kira sertifikası ihracı, piyasa koşulları nedeni ile talep toplama süreci öncesinde iptal edildi.

Halk Varlık Kiralama'nın Turkcell Superonline 1.Tertip İhraç Belgesi!

Halk Varlık Kiralama tarafından Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş.'nin kaynak kuruluş/fon kullanıcısı olarak yer alacağı, tahsisli olarak ve/veya nitelikli yatırımcılara satılmak suretiyle ilgili mevzuat kapsamında 600 milyon TL ihraç tavanı kapsamındaki kira sertifikaları ihracına ilişkin Kurulca

Halk Varlık Kiralama'nın 600 milyon TL'lik İhraç Belgesi ve Hukuki Durum Değerlendirme Raporu!

Halk Varlık Kiralama tarafından Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. 'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, 600 milyon Türk Lirası tutarlı ihraç tavanı kapsamında tertipler halinde, kira sertifikaları ihracına ilişkin Kurulca onaylanan İhraç Belgesi ve Hukuki Durum Değerlendirme Raporu yayınlandı.

Halk Varlık'ın kira sertifikası ihracı iptal edildi!

Halk Varlık'ın ihraçcı, Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş.'nin fon kullanıcısı olduğu, kira sertifikası ihracı  talep toplama süreci öncesinde iptal edildi.

Halk Varlık Kiralama 500 milyon lira kira sertifikası ihraç edecek!

Halk Varlık Kiralama, Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş 'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı yatırımcılara satılmak suretiyle ilgili mevzuat kapsamında 500 milyon TL ihraç tavanı kapsamındaki kira sertifikaları ihracına ilişkin onaylanmış tertip ihraç belgesi yayımladı...

Halk Varlık Kiralama 500 milyon TL kira sertifikası ihraç edecek!

Halk Varlık Kiralama tarafından Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş 'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, 500 milyon TL ihraç tavanı kapsamındaki kira sertifikaları ihracına ilişkin Kurulca onaylanmış Tertip İhraç Belgesi yayınlandı.

Telekomünikasyonun ilk kurumsal kira sertifika ihracı Kuveyt Türk’ten!

Kuveyt Türk Katılım Bankası, Superonline’ın finansman ihtiyaçlarını karşılamada alternatif faizsiz ürünüyle piyasadan kaynak temin etti.  

Superonline 300 milyon TL kira sertifikası ihraç edecek!

Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. 300 milyon liraya kadar yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihraç edecek.

Turkcell Superonline Gebze'ye veri merkezi kuruyor!

Kocaeli'yi 455 kilometre fiber ağla donatan Turkcell Superonline, geleceğin TV platformu Turkcell TV Plus'ı Ramada Plaza'da yapılan toplantı ile tanıttı. Gebze'ye veri merkezi kuracaklarını duyurdu.

Superonline'dan İzmir'e 185 milyon TL yatırım!

Kentte bin 800 kilometreyi aşkın fiber ağ ile donattıklarını belirten yetkililer, Turkcell Superonline'nin TV platformu Turkcell TV Plus'ta ise 54 bin aboneye ulaştıklarını dile getirdi.

Turkcell Superonline gelirlerini yüzde 38 artırdı!

3. çeyrekte gelirlerini geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 38 artırarak 328 milyon TL’ye çıkaran Turkcell Superonline, 686 bini fiber kullanıcısı olmak üzere müşteri sayısını 1.1 milyona yükseltti

Turkcell Superonline yeni veri merkezini Gebze'de açıyor!

Bu yılın 3’üncü çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine göre gelirlerini yüzde 38 artıran Turkcell Superonline 2015’te Gebze’de dünya standartlarında bir veri merkezini devreye alacak

Turkcell Superonline yeni veri merkezi açacak!

Bu yılın 3’üncü çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine göre gelirlerini yüzde 38 artıran Turkcell Superonline 2015’te Gebze’de dünya standartlarında bir veri merkezini devreye alacak

metronet Superonline Haberi

metronet Superonline

Turkcell tarafından KAP’a yapılan açıklamaya göre düzenleyici kurumlardan alınan izinler sonrasında hisse devri gerçekleşecek. Türkiye’de 12 ilde fiber ağ altyapısı olan Superonline, Metronet’i satın alarak hizmet verdiği il sayısını 14’e yükseltecek.Turkcell Superonline Genel Müdürü Murat Erkan, “Hizmet çeşitliliğimizi artıracak bir satın almaya imza attık”...