29 / 03 / 2024

Metropark Evleri ne zaman teslim

Metropark Evleri ne zaman teslim

1.270 adet daireden meydana gelen Metro Park Evleri Teknik Yapı tarafından inşa ediliyor. Metropark Evleri iletişim için 444 10 08 satış ofisi telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Metropark Evleri ne zaman teslim?

Teknik Yapı imzası ile inşa edilen Metropark Rezidans 'ta stüdyodan 4 oda 1 salona kadar farklı daire tipleri yer alıyor. Peki Metropark Evleri ne zaman teslim edilecek?

Resim İstanbul Orman Evleri ne zaman teslim?

Taksitlerin 1.700 TL'den başladığı proje İstanbul Sancaktepe 'de Samandıra - Kartal bağlantı yolu üzerinde inşa ediliyor. Peki Resim İstanbul Orman Evleri ne zaman teslim?

Metropark Evleri iletişim!

1.270 adet daireden meydana gelen Metro Park Evleri Teknik Yapı tarafından inşa ediliyor. Metropark Evleri iletişim için 444 10 08 satış ofisi telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Pendik Finia Paşapark Evleri ne zaman teslim?

Finia Paşapark'ta daire fiyatları 153 bin 900 TL'den başlıyor. TEM'e 8 dakika yakınlıkta olan proje 5 blokta 178 daireden oluşuyor. Peki Pendik Finia Paşapark Evleri ne zaman teslim edilecek?

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Toplam 863 daire, 250 home ofis, 146 mağaza ve 114 ticari ofisin yer aldığı Ritim İstanbul projesi Maltepe'de inşa ediliyor. Peki Dumankaya Ritim İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Teknik Yapı Metropark Evleri ulaşım!

Metropark Halkalı Evleri 213 bin 800 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Teknik Yapı Metropark Evleri ulaşım bilgileri kapsamında projenin Eski Bahariye Halı Fabrikası'na yakın konum bulunduğunu söyleyebiliriz.

Concord İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Concord İstanbul Kadıköy'de dairelerin alanları minimum 47 metrekare olarak tasarlandı. Proje 11 bin 504 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. Peki Concord İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

İnistanbul Gala Topkapı Evleri ne zaman teslim?

Toplam 788 dairesi bulunan Nef İnistanbul Gala Topkapı Evleri Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakikalık mesafede yükseliyor. Peki İnistanbul Gala Topkapı Evleri ne zaman teslim?

Toya Moda Evleri ne zaman teslim?

Toya Moda Sefaköy'de daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Satış süreci devam eden proje çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. Peki Toya Moda Evleri ne zaman teslim edilecek?

Pega Kartal Evleri ne zaman teslim?

Pega Kartal Rezidans'ta dairelerin alanları 64 metrekareden başlıyor. Sabiha Gökçen Havaalanı'na 15 dakika yakın mesafede olan projede Ege Yapı imzası taşıyor. Peki Pega Kartal Evleri ne zaman teslim edilecek?

Metropark Halkalı ne zaman teslim?

Metropark Evleri daire fiyatları 271 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peşin alımlarda yüzde 12 indirim yapılan projede toplam 1.270 adet konut bulunuyor. Peki Metropark Halkalı ne zaman teslim edilecek?

Adres Sancaktepe Evleri ne zaman teslim?

Adres Sancaktepe'de daire fiyatları 159 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 300 adet daireden meydana gelen projede satışlar devam ediyor. Peki Adres Sancaktepe Evleri ne zaman teslim edilecek?

Evora İstanbul Evleri ne zaman teslim?

300 dönümlük arazi üzerinde inşa edilen Evora İstanbul Evleri Teknik Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Evora İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Yedi Mavi Evleri ne zaman teslim?

Toplam 650 adet daireden meydana gelen Yedi Mavi Evleri projesinde daire tipleri 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Peki Yedi Mavi Evleri ne zaman teslim?

Metropark Evleri ne zaman teslim Haberi

Metropark Evleri ne zaman teslim

213 bin 800 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselen Metropark Evleri İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da inşa ediliyor. 


Metropark Konutları yüzme havuzu, yürüyüş yolları, fitness center, koşu parkuru, sauna, kapalı otopark, dinlenme alanları, spor alanları, çocuk oyun alanlarından oluşuyor. 


Toplam 1.270 adet daireden meydana gelen Metropark'ta konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Metropark Evleri fiyatları 271 bin TL'den başlıyor. Projede teslimlerin bu yıl sonunda gerçekleşmesi öngörülüyor.  


Metropark Halkalı ödeme seçenekleri!

- Yüzde 10 peşinatta, kalan yüzde 15'lik bedel 12 ay sonra ödeniyor.

- Sıfır faizle 36 ay, yüzde 0,25 faizle 48 ay, yüzde 0,39 faizle 60 ay vade imkanı sağlanıyor.

- Peşin alımlarda yüzde 12 indirim fırsatı sunuluyor. 


Metropark Evleri iletişim için 444 10...