05 / 05 / 2024

metropark home ofisleri

metropark home ofisleri

Metropark projesindeki son home ofis rezidans bloğu da satışa sundu.Toplam 140 home ofis ve rezidans özelliği taşıyan dairelerden oluşan yatay blokta fiyatlar 168 bin liradan başlıyor.

Fortis İstanbul'un son dükkan ve ofisleri satışta!

Basın Ekspres Yolu’nda Yiğit İDK Group imzasıyla yükselen Fortis İstanbul’un cadde dükkanları ve son kalan home ofisleri Eskidji’nin düzenleyeceği açık artırma ile bugün satılacak. 

Fortis İstanbul'un dükkan ve home ofisleri 6 Mart'ta satışta!

Yiğit İDK Group imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim merkezlerinden Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirilen Fortis İstanbul’un cadde dükkanları ve son kalan home ofisleri Eskidji’nin düzenleyeceği açık artırma ile satışa çıkarılıyor. 

Anatolium Marmara Ofisleri nerede?

Anatolium Marmara Rezidans 40 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Kiralanabilir alanı 60 bin metrekare olarak belirtilen proje ofis ve home ofislerden oluşuyor. Peki Anatolium Marmara Ofisleri nerede?

Ankara Moment Beştepe Ofisleri!

Toplam 330 tane home ofis ve 22 tane dükkandan oluşan projede ofis alanları 70 metrekareden başlıyor. Ankara Moment Beştepe Ofisleri Ankara'nın Yenimahalle ilçesi Beştepe bölgesinde yükseliyor.

Küçükçekmece Metropark Evleri konum!

Küçükçekmece Metropark 1 adet home ofis bloğu, 4 adet konut bloğu ve 2 adet rezidans kulesinden meydana geliyor. Küçükçekmece Metropark Evleri konum olarak İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Halkalı'da bulunuyor.

Küçükçekmece Metropark Evleri nerede?

Küçükçekmece Metropark 1 adet home ofis bloğu, 4 adet konut bloğu ve 2 adet rezidans kulesinden meydana geliyor. Küçükçekmece Metropark Evleri nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece - Halkalı cevabını verebiliriz.

Halkalı Metropark teslimleri ne zaman?

Teknik Yapı Metropark 1 home ofis bloğu, 4 konut bloğu ve 2 rezidans kulesi olarak hayata geçiriliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da inşa ediliyor. Peki Halkalı Metropark teslimleri ne zaman?

Teknik Yapı Metropark Evleri adres!

Metropark Halkalı Evleri'nde 1 adet home ofis bloğu, 4 adet konut bloğu ve 2 adet rezidans kulesi bulunuyor. Teknik Yapı Metropark Evleri adres bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

Tatar Yapı Ataşehir Ofisleri ne zaman satışa çıkacak?

Tatar Yapı Ataşehir projesinin home ofice binası 10 katlı olarak, mini plaza binası ise 3 katlı olarak tasarlandı. Proje toplam 7 bloktan oluşuyor. Peki Tatar Yapı Ataşehir Ofisleri ne zaman satışa çıkacak?

Metropark Halkalı fiyatları ne kadar?

Çeşitli ortak yaşam alanlarına yer verilen Metropark Konutları 1 adet home ofis bloğu, 4 adet konut bloğu ve 2 adet rezidans kulesinden meydana geliyor. Peki Metropark Halkalı fiyatları ne kadar?

Halkalı Metropark ödeme tablosu!

Metropark Konutları 1 adet home ofis bloğu, 4 adet konut bloğu ve 2 adet rezidans kulesinden oluşuyor. Proje 213 bin 800 metrekare alan üzerinde yükseliyor. İşte Halkalı Metropark ödeme tablosu...

Halkalı Metropark daire satışları!

Teknik Yapı Metropark Konutları Halkalı'da hayata geçiyor. Proje toplam 1.270 tane daireden oluşuyor. Daire satışları devam eden projede home ofis daireler de bulunuyor.

Metropark güncel fiyat listesi!

Metropark projesi 213 bin 800 metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor. Proje 1 adet home ofis bloğu, 4 adet konut bloğu ve 2 adet rezidans kulesi olarak inşa ediliyor. İşte Metropark güncel fiyat listesi...

metropark home ofisleri Haberi

metropark home ofisleri

Teknik Yapı, Avrupa Yakası'nda gerçekleştirdiği Metropark projesindeki son home ofis rezidans bloğu da satışa sundu. 


Toplam 140 home ofis ve rezidans özelliği taşıyan dairelerden oluşan yatay blokta fiyatlar 168 bin liradan başlıyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirimle satışa sunulacak olan dairelerde alternatif avantaj ödeme seçenekleri bulunuyor. Büyüklüğü brüt 48.52 ila 63.21 metrekare arasında değişen 1+1 tipi rezidans home ofis dairelerin fiyatları 168 bin 900 liradan başlarken, brüt 106.83-128.61 metrekare arasmda değişen 2+1 tipi dairelerin en düşük fiyatı ise 368 bin 300 lira. 


Metropark İletişim:

Telefon: 0212 495 75 25