24 / 04 / 2024

Metropark kampanya

Metropark kampanya

Metropark kampanyalı ödeme planı kapsamında nakitte yüzde 15 indirim uygulanıyor. Arsa alanı 213 bin 800 metrekare olarak belirlenen proje Teknik Yapı imzası ile yükseliyor.

Metropark’tan yılbaşı fırsatı!

Teknik Yapı, 2016’ya yeni bir yuva ile girme fırsatını bu kez Metropark ile sunuyor. Peşinatı yüzde 1’e indiren Teknik Yapı, aynı zamanda faiz oranını da yüzde 0’a çekti. Peşin alımlarda ise indirim oranını yüzde 15 olarak belirledi.

Teknik Yapı'dan ev alan herkese klima ve buzdolabı hediye!

Teknik Yapı'dan ev alan herkese klima ve buzdolabı hediye ediliyor. Concord İstanbul, Evora İstanbul ve Metropark projelerinde geçerli olan kampanya kapsamında 60 aya varan vade imkanı sunuluyor.

Teknik Yapı Metropark adres!

Teknik Yapı Metropark adres bilgisi kapsamında proje, Atatürk Mahallesi, Şehit Er Necati Özgel Sokak'ta yer alıyor. Daire fiyatlarının 271 bin TL'den başladığı projede 36 0 faiz fırsatı sunuluyor.

Metropark ödeme koşulları!

Metropark ödeme koşulları kapsamında 36 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Teslimlerin bu yıl sonunda gerçekleşmesi planlanan projede daire fiyatları 271 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Küçükçekmece Metropark satış ofisi!

Küçükçekmece Metropark satış ofisi telefon numarası 444 10 08 olarak belirlendi. Peşinde yüzde 12 indirim uygulanan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor.

Halkalı Metropark Rezidans iletişim!

Halkalı Metropark Rezidans iletişim numarası 444 10 08 olarak belirlendi. Fiyatların 276 bin TL'den başladığı projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

Küçükçekmece Metropark Evleri nerede?

Küçükçekmece Metropark 1 adet home ofis bloğu, 4 adet konut bloğu ve 2 adet rezidans kulesinden meydana geliyor. Küçükçekmece Metropark Evleri nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece - Halkalı cevabını verebiliriz.

Teknik Yapı Metropark kampanyası!

Teslimlerin bu yıl sonunda gerçekleşeceği Teknik Yapı Metropark kampanyası başladı. Satışları devam eden projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

Metropark projesinde 400 daireye 1 ay zam yok!

En hareketli günlerini baharda yaşayan konut sektörü, yine kuralı bozmadı. Hareketli günleri satışa dönüştürmek isteyen firmalar birbiri ardına lansman yaparken, yeni konutlarda da kampanya sezonu bahar rüzgârıyla başlamış oldu.

Metropark'ta zam öncesi son kampanya!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, sektörde son haftalarda ortaya çıkan yüksek fiyatların, mevcut projelerde zammın habercisi olduğunu belirtti..

Metropark'ta zam öncesi son kampanya!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, sektörde son haftalarda ortaya çıkan yüksek fiyatların, mevcut projelerde zammın habercisi olduğunu belirtti. İşte Teknik Yapı'nın kampanyası...

Halkalı Metropark ödeme tablosu!

Metropark Konutları 1 adet home ofis bloğu, 4 adet konut bloğu ve 2 adet rezidans kulesinden oluşuyor. Proje 213 bin 800 metrekare alan üzerinde yükseliyor. İşte Halkalı Metropark ödeme tablosu...

Metropark güncel fiyat listesi!

Metropark projesi 213 bin 800 metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor. Proje 1 adet home ofis bloğu, 4 adet konut bloğu ve 2 adet rezidans kulesi olarak inşa ediliyor. İşte Metropark güncel fiyat listesi...

Metropark'ta dev kampanya! 10 yıl vadeyle!

Halkalı Metropark'ın dev kampanyası 31 Ağustos tarihine kadar geçerli olacak. Projenin ödeme planı kapsamında yüzde 20 peşinat verildiğinde kalanı 10 yılda aylık 0.70 vade ile ödenebiliyor.

Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul'da kampanya!

Teknik Yapı, Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul projelerinde yer alan daireler için kampanya başlattı. 36 ay sıfır faiz, peşin ödemelerde ise yüzde 12 indirim!

Halkalı Metropark'ta son 400 daire için kampanya başladı!

Teknik Yapı, Halkalı'da yapımına devam ettiği Metropark projesindeki son 400 daire için özel bir kampanya başlattı.

Metropark Çekmeköy'de lansmana özel kampanya!

Metropark Çekmeköy'de lansmana özel kampanya olarak 20 ay 0 faiz veya anlaşmalı bankalarda 60 ay 0,69 faiz oranı sağlanıyor. Proje metroya 50 metre kadar uzaklıkta yer alıyor.

Teknik Yapı Metropark kampanya!

Metropark projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor. 1.270 tane daireden meydana gelen projede daireler 199 bin 700 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte Teknik Yapı Metropark kampanya detayları..

Metropark projesinde 60 ay vade!

Teknik Yapı'nın Halkalı 'daki Metropark projesinde kampanya devam ediyor. 60 ay vadeye kadar sıfır konut finansman oranı fırsatı ile yüzde 10 indirim fırsatı da bulunuyor.

Halkalı Metropark'ta bayram hediyesi! Beyaz eşya!

İstanbul Halkalı'daki Metropark projesinde kampanya rüzgarı esiyor. Ramazan kampanyasında 60 aya kadar sıfır faiz, yüzde 10 indirim gibi fırsatların yanında, beyaz eşya hediyesi de var.

TeknikYapı, Metropark'da ramazan kampanyası yüzde 10 indirim!

TeknikYapı, Metropark'da Ramazan'a özel kampanya düzenlendi. Kampanya kapsamında 60 ay vadeye sıfır konut finansman oranı veya yüzde 10 indirimden faydalanarak daire alanlara çamaşır makinesi ve buzdolabı hediye ediliyor...

Metropark'tan ev alana beyaz eşya hediye!

Metropark'ta Ramazan'a özel kampanya düzenlendi. Kampanya kapsamında 60 ay vadeye sıfır faizli konut finansman imkanı veya yüzde 10 indirimden faydalanarak daire alanlara çamaşır makinesi ve buzdolabı hediye ediyor.

TeknikYapı Metropark'ta 60 ay vadeye sıfır faiz!

TeknikYapı Metropark'ta ramazana özel bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında 60 ay vadeye sıfır faizle veya yüzde 10 indirim fırsatıyla daire alanlara çamaşır makinesi ve buzdolabı hediye ediyor...

Teknik Yapı 3 projede kampanya başlattı!

Teknik Yapı, Tuzla' daki Evora istanbul, Halkalı' daki Metropark ve Maltepe' deki Deluxia Dragos projelerine özel kampanya hazırladı. Alternatif isteyenler ise yüzde 10 indirimden faydalanacak...

Teknik Yapı Metropark ödeme planı!

Teknik Yapı Metropark ödeme planı çerçevesinde yüzde 5 peşinatla, banka kredili ödemeler yapılıyor. Metropark Halkalı Teknik Yapı tarafından Bahariye Halı Fabrikası'nın arsasında yükseliyor...

Metropark görselleri!

Teknik Yapı Metropark Halkalı'da stüdyo dairelerin satışı tamamlandı. Metropark görselleri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Metropark kampanya Haberi

Metropark kampanya

Metropark Halkalı'da teslimlerin 2016 yılı Şubat ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Toplam 1.412 adet dairenin yer aldığı proje İstanbul Küçükçekmece Halkalı'da inşa ediliyor. 


Metropark kampanyalı ödeme planı kapsamında yılbaşına özel avantajlar sunuluyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlanan dairelere yer veriliyor. 


Teknik Yapı Metropark'ta yüzme havuzu, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, fitness center, yürüyüş yolları, sauna, kapalı otopark, koşu parkuru, spor alanları gibi sosyal imkanlar sunuluyor. 


Daire fiyatları 312 bin TL'den başlangıç gösteren Küçükçekmece Metropark Rezidans 213 bin 800 metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 

Metropark kampanyalı ödeme planı!

Yüzde 1 peşinatla veya 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabilen Halkalı Metropark'ta tamamı peşin alımlarda yüzde 15 indirim fırsatı sağlanıyor. 


Metropark ulaşım: Atatürk Mah....