24 / 04 / 2024

Metropark kampanyaları

Metropark kampanyaları

Teknik Yapı, 2016’ya yeni bir yuva ile girme fırsatını bu kez Metropark ile sunuyor. Peşinatı yüzde 1’e indiren Teknik Yapı, aynı zamanda faiz oranını da yüzde 0’a çekti. Peşin alımlarda ise indirim oranını yüzde 15 olarak belirledi.

Metropark'ta zam öncesi son kampanya!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, sektörde son haftalarda ortaya çıkan yüksek fiyatların, mevcut projelerde zammın habercisi olduğunu belirtti..

İnşaat projelerinde yılbaşı kampanyaları 2015!

Gayrimenkul projelerinde yılbaşı kampanyaları başladı İnşaat sektörünün önde gelen firmaları projelerinde uyguladıktan özel kampanyalarla 2014 yılını uğurlamaya hazırlanıyor...

Konutta yılbaşı hediyesi kampanyaları!

Gayrimenkul sektöründe yılbaşı kutlamaları başladı. Kutlamalarda, firmalar yatırımcılarına birbirinden cazip fiyatları içinde barındıran kampanyaları hediye ediyor. Kampanyadaki konutlar haberimizin içerisinde yer alıyor. İşte kampanyalı projeler;

Konut projelerinde 2015 yılbaşı kampanyaları!

İnşaat firmaları, 2015 yılına sayılı günler kala konut projelerinde kampanyalar düzenlemeye başladı. Yeni yılla birlikte yeni ev fırsatlarının sunulduğu projelerde birbirinden özel kampanyalar yer alıyor...

Konut projelerinde yıl sonuna özel kampanyalar başlatıldı!

Yeni yıla 'merhaba' demeye 3 hafta kala, özellikle İstanbul'da gayrimenkul üreten firmalar avantajlı kampanyalar başlattı..

Özderici Nuvo Dragos projesinde kampanyalar devam ediyor! 60 ay 0 faizle!

Teslimlerin ilk etapta hemen yapıldığı Özderici Nuvo Dragos projesinde kampanyalar devam ediyor. 60 ay 0 faiz uygulanan proje kapsamında fiyatlar 337 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

1Coastal City'de avantajlı kampanyalar!

“Country” yaşam tarzını modern mimariyle buluşturan Özyurtlar projesi 1Coastal City'de avantajlı kampanyalar devam ediyor. Deniz manzaralı daireleriyle 365 günü tatil keyfi sunan 1Coastal City, Büyükçekmece'de yer alıyor.

Tarlabaşı 360 Taksim'de kampanyalar devam ediyor! 48 ay 0 faizle!

Tarlabaşı 360 Taksim projesinde yer alan rezidans daireler ve ofisler için düzenlenen kampanyalar devam ediyor. Proje kapsamında 48 ay 0 faiz ve lansman dönemine özel yüzde 5 + yüzde 5 indirim uygulanıyor.

Metropark Halkalı'da yüzde 10 indirim imkanı!

Teknik Yapı'nın Halkalı'da inşa ettiği Metropark'ta bin 272 adet daire bulunuyor. Stüdyodan 4+1'e kadar farklı konut sçenekleri bulunan Metropark 213 bin 800 metrekare alan üzerinde konumlanıyor

Makbule Yönel Maya: Kampanyalar konut satışlarını yükseltti!

TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, seçimlerin ardından bekleyen talebin alıma geçtiğini belirtti. Stok eritme amaçlı yıl sonu kampanyalarının da etkili olduğunu söyledi.

M1 Merkez Adana AVM'de alışveriş kampanyaları devam ediyor!

Adana’da “Hayatın Merkezi” olan M1 Merkez Adana AVM yönetimi ziyaretçilerine yine anında hediye kazandıran cazip kampanya hazırladı.M1 Merkez Adana AVM'de alışveriş kampanyaları devam ediyor.

Sur Yapı kampanyaları!

Sur Yapı kampanyaları İstanbul'da yer alan 5 projede geçerli. Kampanya kapsamında 5 bin TL peşinatla daire ya da işyeri sahibi olma fırsatı sunuluyor. İşte kampanya detayları...

Konut kampanyalarında vadeler uzadı!

Yıl sonuna yaklaşırken gayrimenkul şirketleri de konut almak isteyenler için vade sürelerini uzatan yeni kampanyalara ağırlık verdi. Şirketlerin yeni kampanyalarında vadelerin 50 ile 80 ay arasında olduğu gözlendi

Teknik Yapı Metropark güncel fiyat listesi!

Teknik Yapı Metropark güncel fiyat listesi bilgileri haberimiz içerisinde bulabilirsiniz. İstanbul Avrupa yakası Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı bölgesinde yükselen Halkalı Metropark projesi 1, 270 adet daireden oluşuyor.

Metropark kampanyaları Haberi

Metropark kampanyaları


Teknik Yapı, 2016’ya yeni bir yuva ile girme fırsatını bu kez Metropark ile sunuyor. Hemen teslim son 100 daire için peşinatı yüzde 1’e indiren Teknik Yapı, aynı zamanda faiz oranını da yüzde 0’a çekti. Peşin alımlarda ise indirim oranını yüzde 15 olarak belirledi.


Anlaşmalı bankalar vasıtasıyla kullanılacak konut kredileri için marka desteği verildiğini açıklayan Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, şunları söyledi:

“Her zaman olduğu gibi verdiğimiz sözü yerine getirdik ve Metropark projemizde daire teslimlerine başladık. Şubat 2016’da yaşamın başlayacağı Metropark’ta faiz indiriminin yanısıra peşinat tutarını da minimum seviyeye çekerek son 100 daireyi alacak şanslı müşterilerimize yeni yıl hediyesi sunduk. Her bütçeye uygun ödeme seçenekleri sunmak için de, son 100 daireyi alacak müşterilere temel fırsatların yanısıra farklı peşinat seçenekleri...