16 / 04 / 2024

metropark projesi

metropark projesi

Daire tiplerinin 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık gösterdiği Metropark projesi İstanbul Küçükçekmece Halkalı' da bulunuyor. Metropark Halkalı ödeme tablosu kapsamında yüzde 1 peşinat uygulanıyor.

Metropark Evleri iletişim!

1.270 adet daireden meydana gelen Metro Park Evleri Teknik Yapı tarafından inşa ediliyor. Metropark Evleri iletişim için 444 10 08 satış ofisi telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Küçükçekmece Metropark iletişim!

Küçükçekmece Metropark iletişim için 444 10 08 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatları 271 bin TL'den başlangıç gösteren proje Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor.

Metropark Rezidans nerede?

Metropark Evleri Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor. Ödeme planı kapsamında 36 ay 0 faiz fırsatı sunan proje 213 bin 800 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Metropark Rezidans nerede?

Halkalı Metropark ödeme koşulları!

Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan Metropark Residence'de fiyatlar 271 bin TL'den başlıyor. Proje 7 blok halinde hayata geçiriliyor. İşte Halkalı Metropark ödeme koşulları...

Metropark projesi nerede?

Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen Metropark projesi 7 blok halinde yükseliyor. Projede 1.270 adet daire yer alıyor. Peki Metropark projesi nerede?

Metropark Rezidans adres bilgileri!

Peşinatta yüzde 12 indirim uygulanan projede dairelerin tipleri 1+1 'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Metropark Rezidans adres bilgileri kapsamında İstanbul Küçükçekmece - Halkalı'da hayata geçiriliyor.

Küçükçekmece Metropark lokasyon!

7 blok şeklinde dizayn edilen projede dairelerin tipleri 1+1' den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor. Küçükçekmece Metropark lokasyon bilgisi kapsamında İstanbul Küçükçekmece Halkalı' da bulunuyor.

Teknik Yapı Metropark iletişim bilgileri!

7 bloktan meydana gelen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Teknik Yapı Metropark iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 10 08 olarak belirlendi.

Küçükçekmece Metropark ödemeleri!

Teknik Yapı imzasıyla hayata geçirilen projede toplam 1.270 adet daire yer alıyor. Küçükçekmece Metropark ödemeleri kapsamında yüzde 10 peşinat yapıldığında ara ödeme seçenekleri bulunuyor.

Metropark Halkalı teslimleri ne zaman?

Toplam 1.270 daireden oluşan Metropark Residence'de daire fiyatları 276 bin TL'den başlıyor. Projede 36 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Peki Metropark Halkalı teslimleri ne zaman?

Halkalı Metropark Rezidans iletişim!

Halkalı Metropark Rezidans iletişim numarası 444 10 08 olarak belirlendi. Fiyatların 276 bin TL'den başladığı projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

Halkalı Metropark teslimleri ne zaman?

Teknik Yapı Metropark 1 home ofis bloğu, 4 konut bloğu ve 2 rezidans kulesi olarak hayata geçiriliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da inşa ediliyor. Peki Halkalı Metropark teslimleri ne zaman?

Metropark nerede?

Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen Metropark Evleri 4 adet konut bloğu ve 2 adet rezidans kulelerden meydana geliyor. Peki Metropark nerede?

Metropark projesinde 60 ay vade!

Teknik Yapı'nın Halkalı 'daki Metropark projesinde kampanya devam ediyor. 60 ay vadeye kadar sıfır konut finansman oranı fırsatı ile yüzde 10 indirim fırsatı da bulunuyor.

Kağıthane Metropark teslim tarihi!

Kağıthane Metropark teslim tarihi 31 Aralık 2018 olarak belirtiliyor. Polatkaya İnşaat'ın projesi Metropark'ta daire fiyatları 373 bin TL'den başlıyor...

Polatkaya Metropark Kağıthane'de fiyatlar 373 bin TL'den başlıyor!

Polatkaya İnşaat'ın Kağıthane'deki projesi Metropark'ta daire fiyatları 373 bin TL'den başlıyor. Polatkaya Metropark projesi 2018'in sonunda teslim ediliyor...

Çizmeci Metropark fiyatları ne kadar?

Çizmeci Metropark projesi Çizmeci İnşaat tarafından Çekmeköy Taşdelen'de hayata geçiriliyor. Peki Çizmeci Metropark fiyatları ne kadar?

Metropark İkitelli fiyatları 2016!

Anahtar teslimlerin hemen yapıldığı Metropark İkitelli projesi 1.272 konut ve 30 ticari birimden meydana geliyor. İşte Metropark İkitelli fiyatları 2016...

MetroPark Concept fiyat listesi!

Toplam 82 adet daireden ve 12 mağazadan oluşan MetroPark Concept projesi Ekim 2017‘de teslim edilmeye hazırlanıyor. MetroPark Concept fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

MetroPark Concept Ankara satışta! 250 bin TL'ye 2+1 daire!

Akağ İnşaat ve Evliyagil Ajanstürk Topluluğu ortak girişimi ile Eryaman’da İstanbul yolu üzerinde hayata geçen MetroPark Concept Projesi’nin satışları başladı.

Metropark İkitelli dükkan fiyatları 395 bin TL'den başlıyor!

Metropark İkitelli dükkan fiyatları 395 bin TL'den başlıyor. Teknik Yapı'nın hayata geçirdiği Metropark Evleri projesi eski Bahariye Halı Fabrikası'nın yerine inşa edildi...

Seyhan Yükseller Metropark daire fiyatları!

Seyhan Yükseller Metropark daire fiyatları 265 bin TL'den başlayarak değişiyor. Er İnşaat'ın projesi Yükseller Metropark Evleri'nde daireler bu yıl Ağustos ayında teslim ediliyor...

Metropark Halkalı ödeme tablosu!

Daire tiplerinin 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık gösterdiği Metropark projesi İstanbul Küçükçekmece Halkalı' da bulunuyor. Metropark Halkalı ödeme tablosu kapsamında yüzde 1 peşinat uygulanıyor.

Metropark Teknik Yapı adres!

7 blok halinde yükselen Metropark projesi Tenknik Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.Metropark Teknik Yapı adres bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

Metropark Teknik Yapı iletişim!

Metropark projesi Teknik Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projede daire fiyatları 271 bin TL'den başlıyor. Metropark Teknik Yapı iletişim için 444 10 08 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Metropark projesi nerede?

Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen Metropark projesi 7 blok halinde yükseliyor. Projede 1.270 adet daire yer alıyor. Peki Metropark projesi nerede?

Halkalı Metropark daire fiyatları!

Havaalanına 5 dakikalık mesafede yer alan Metropark projesi 1.270 daireden meydana geliyor. Halkalı Metropark daire fiyatları kapsamında projede yer alan 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları minimum 613 bin 800 TL'den başlıyor.

metropark projesi Haberi

metropark projesi

'Metropark Halkalı ödeme tablosu' detaylarına girmeden önce projenin özelliklerinden bahsedelim. Proje toplam 213 bin 800 metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor.


Halkalı Metropark daire planları 

Toplam 1.270 adet daireden meydana gelen projede daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje Teknik Yapı imzasıyla inşa ediliyor.


Metropark Rezidans nerede?

İstanbul Küçükçekmece Halkalı'da hayata geçirilen proje 213 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Proje 7 blok şeklinde yükseliyor.


Metropark Halkalı ödeme tablosu!

Yüzde 1 peşinatla da daire sahibi olunabilen projede yüzde 25 peşin ödemelerde kalan tutarı için banka kredisiyle 36 ay taksitlendirmede 0 faiz uygulanıyor.


Halkalı Metropark daire fiyatları

Daire teslimlerinin 2016 yılı Şubat ayında yapılması planlanılan projede daire fiyatları 312 bin TL'den...