24 / 04 / 2024

Metropol İstanbul projesi ataşehir

Metropol İstanbul projesi ataşehir

Emlak Konut güvencesi ile Varyap- GAP İnşaat Ortak Girişimi tarafından Ataşehir’de inşa edilen Metropol İstanbul projesindeki ticari ofislerimizin satışına ilk olarak Cityscape Türkiye Fuarı’nda başlanacak.

Metropol İstanbul 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Metropol İstanbul" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Metropol İstanbul projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Metropol İstanbul projesi 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Metropol İstanbul değerleme raporu 2018!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Ataşehir'de yer alan Metropol İstanbul projesi ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Metropol İstanbul 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO Metropol İstanbul projesi için hazırlatılan 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Metropol İstanbul AVM 1.3 milyar TL'ye satıldı!

Varyap ve GAP İnşaat ortaklığında inşa edilen Metropol İstanbul projesi Ataşehir'de  800 bin metrekare alanda hayata geçirildi. Projenin içerisinde yer alan AVM 1.3 milyar TL'ye satıldı.

Metropol İstanbul projesi Dubai Cityscape Fuarı’na katılıyor!

Uluslararası İstanbul Finans Merkezi’ne komşu konumda yer alan ve ticareti, finansı, modasıyla modern yaşamın tüm unsurlarını birleştiren Metropol İstanbul, bu yıl 6- 8 Eylül 2016 tarihlerinde Dubai’de düzenlenecek Cityscape Fuarı’na katılıyor.

Jennifer Lopez Metropol İstanbul'dan tazminat mı alacak?

Çalık, Varyap ve Emlak Konut ortaklığının hayata geçirdiği Metropol İstanbul projesi zamanında tamamlanamadı.Jennifer Lopez’e projenin satış ofisinde Osmanlı motifleriyle süslü 200 yıllık altın bir anahtar hediye edilmişti.

Hansgrohe’den Metropol İstanbul ziyareti!

Metropol İstanbul’a yabancıların yoğun ilgisi sürüyor. Son olarak,Hansgrohe’nin üst düzey yöneticileri, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi sınırları içindeki en büyük özel gayrimenkul projesi olan Metropol İstanbul’un satış ofisi ve inşaat sahasını ziya

Metropol İstanbul'dan Kadınlar Günü'ne özel kampanya!

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi sınırları içerisindeki tek özel gayrimenkul projesi Metropol İstanbul, hayatımızın her anına değer katan kadınlarımız için 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınlarımıza özel fırsatlar sunuyor.

Metropol İstanbul projesi ne zaman bitecek?

Metropol İstanbul projesi Ataşehir'de 800 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Daire fiyatlarının 406 bin TL'den başladığı Metropol İstanbul projesi ne zaman bitecek?

Metropol İstanbul projesi 700 bin metrekareye yükseldi!

METROPOL İstanbul projesi, Emlak Konut GYO'a ait arazi üzerinde Varyap-Gap İnşaat tarafından inşa ediliyor. Emlak Konut GYO'ya geçtikten soma arazi, 99 bin 108 metrekarelik İstanbul Finans Merkezi projesine dahil edildi.

Metropol İstanbul'un ticari ünite sayısı 809'a yükseldi!

İSTANBUL Uluslararası Finans Merkezi projesi sınırları içinde yer alan en büyük özel gayrimenkul projesi Metropol İstanbul'da dikkat çeken adımlar atılıyor. Projenin konut sayısı bin 368'e düşürülürken, ticari ünite sayısı ise iki kat artırarak 809'a yüks

Metropol İstanbul satış ofisi bayramın 2. 3. ve 4. günü açık!

İstanbul Anadolu yakası Ataşehir bölgesinde, Varyap ve Gap İnşaat ortak projesi olarak hayata geçirilen Metropol İstanbul projesinin satış ofisi bayramın 2. 3. ve 4. günü açık olacak...

Metropol İstanbul projesi ataşehir Haberi

Metropol İstanbul projesi ataşehir

Varyap- GAP İnşaat Ortak Girişimi tarafından Ataşehir’de inşa edilen Metropol İstanbul projesindeki ticari ofislerinin satışına ilk olarak Cityscape Türkiye Fuarı’nda başlanacak.

Konu ile ilgili basın toplantısı 24 Mart Perşembe günü, Metropol İstanbul standımızda; Çalık Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Feyzullah Yetgin ve Varyap Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Erdinç Varlıbaş’ın katılımları ile gerçekleşecek. 


Metropol İstanbul projesinin ofisleri 24 Mart 2016, Perşembe günü saat 11:00 -11:45 arasında İstanbul  Kongre Merkezi'nde J20 standında tanıtılacak.


www.metropolistanbul.com



Haber Hürriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Uluslararası İstanbul Finans Merkezi'ne komşu olan Metropol İstanbul'un ticari ofis blokları, bu yıl ilk kez 24-26 Mart 2016 tarihlerinde düzenlenen Cityscape Türkiye'de satışa sunuluyor. 


TÜRKİYE, son yıllarda gayrimenkul sektöründe gerçekleştirdiği atılımla hızla değişen ve gelişen emlak piyasalarında öncü rol üstleniyor. Jeopolitik öneminin yanı sıra,...