19 / 04 / 2024

Metropol İstanbul satışa mı çıktı

Metropol İstanbul satışa mı çıktı

Emlak Konut güvencesi ile Varyap- GAP İnşaat Ortak Girişimi tarafından Ataşehir’de inşa edilen Metropol İstanbul projesindeki ticari ofislerimizin satışına ilk olarak Cityscape Türkiye Fuarı’nda başlanacak.

Metropol İstanbul'un ofisleri Cityscape Turkey'de satışa çıktı!

Metropol İstanbul projesindeki ticari ofislerin satışı Cityscape Türkiye Fuarı’nda başladı. Metropol İstanbul'da fiyatlar metrekare bazında 13 bin TL ile 30 bin TL arasında değişiyor.

Piyalepaşa İstanbul satışa çıktı!

Polat Holding Başkanı Adnan Polat’ın “Bu proje sayesinde dönüşümün kitabını yazacak duruma geldik” dediği Piyalepaşa İstanbul satışa çıktı. Şu ana kadar yüzde 10’u satılan projenin yıl sonuna kadar yüzde 30’u satılması hedefleniyor.

2007 yılında Konsept İstanbul satışa sunulmuş!

2007 yılında Dumankaya İnşaat'ın Kurtköy'de inşa ettiği Konsept İstanbul satışa sunulmuş. Satışa sunulan sitedeki konutlar 101 bin liradan (439 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Sinpaş Lagün satışa sunuldu!

2007 yılında Sinpaş'ın Sancaktepe'de inşa ettiği Dev ''bahçeli konut'' projesi Lagün İstanbul satışa sunulmuş. İşte, Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı özel haber...

2007 yılında Sinpaş Lagün satışa sunulmuş!

2007 yılında Sinpaş'ın Sancaktepe'de inşa ettiği Lagün İstanbul satışa sunulmuş. Dev ''bahçeli konut'' projesi Lagün'de bulunan villalar 202 bin Euro'dan (377 bin 740 lira) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Ataşehir Metropol İstanbul satış ofisi!

Ataşehir Metropol İstanbul satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Daire teslimlerinin 2015 yılı Haziran ayında başlaması planlanan projede banka kredisi ile ödeme yapabilmek mümkün.

Metropol İstanbul satış ofisi bayramın 2. 3. ve 4. günü açık!

İstanbul Anadolu yakası Ataşehir bölgesinde, Varyap ve Gap İnşaat ortak projesi olarak hayata geçirilen Metropol İstanbul projesinin satış ofisi bayramın 2. 3. ve 4. günü açık olacak...

Metropol İstanbul satılık!

İstanbul Ataşehir'de inşa edilen Metropol İstanbul satılık daire tipleri; stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı...

Rings İstanbul bahçeli, teraslı ve Home Office evlerini satışa sundu!

Selin Yapı tarafından geliştirilen Rings İstanbul, özellikle geniş ailelerin tercihi olan büyük metrekareli bahçeli ve teraslı evleri ile Rings AVM üzerinde bulunan Home Office evlerini satışa sundu.

Rings İstanbul bahçeli, teraslı ve Home Office evlerini satışa sundu!

Bahçeli ya da orman manzaralı teraslı büyük bir ev sahibi olmak isteyenler ya da AVM üzerinde bir Home Office avantajını yaşamak isteyenler için Rings İstanbul yeni dairelerini satışa sundu.

Viaport Venezia ofisleri 24 Nisan'da satışa çıkıyor!

İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa' da Bayraktar ile Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edilen Viaport Venezia ofisleri 24 Nisan' da satışa çıkıyor. Proje karma olarak geliştiriliyor.

Nisan ayında satışa çıkacak konut projeleri!

İnşaat firmaları durgunluğu atmak için yeni projelere start verdi. Satışa yeni çıkacak projeler gün sayıyor. Sıfır kilometre projelerin ağırlıklı olarak İstanbul’da inşa edildiği görülüyor. İşte alıcıya göz kırpan yeni emlak projeleri...

Nidakule Ataşehir ön satışa çıktı!

TAHİNCİOĞLU'nun İstanbul'un finans merkezi Ataşehir'de hayata geçirdiği A+ ofis projesi Nidakule Ataşehir, ön satışa çıktı. Nidakule Ataşehir; insan odaklı, çevre dostu yapısı ile ofis yatırımcılarına cazip fırsatlar sunuyor...

Metropol İstanbul satışa mı çıktı Haberi

Metropol İstanbul satışa mı çıktı

Varyap- GAP İnşaat Ortak Girişimi tarafından Ataşehir’de inşa edilen Metropol İstanbul projesindeki ticari ofislerinin satışına ilk olarak Cityscape Türkiye Fuarı’nda başlanacak.

Konu ile ilgili basın toplantısı 24 Mart Perşembe günü, Metropol İstanbul standımızda; Çalık Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Feyzullah Yetgin ve Varyap Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Erdinç Varlıbaş’ın katılımları ile gerçekleşecek. 


Metropol İstanbul projesinin ofisleri 24 Mart 2016, Perşembe günü saat 11:00 -11:45 arasında İstanbul  Kongre Merkezi'nde J20 standında tanıtılacak.


www.metropolistanbul.com



Haber Hürriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Uluslararası İstanbul Finans Merkezi'ne komşu olan Metropol İstanbul'un ticari ofis blokları, bu yıl ilk kez 24-26 Mart 2016 tarihlerinde düzenlenen Cityscape Türkiye'de satışa sunuluyor. 


TÜRKİYE, son yıllarda gayrimenkul sektöründe gerçekleştirdiği atılımla hızla değişen ve gelişen emlak piyasalarında öncü rol üstleniyor. Jeopolitik öneminin yanı sıra,...