25 / 04 / 2024

Metroport AVM etkinlik

Metroport AVM etkinlik

“ Mutlu olduğunuz yerde ” sloganıyla ziyaretçilerini her özel günde farklı sürprizlerle karşılayan Metroport AVM, 08 Mart Dünya Kadınlar Günü’ nde de ziyaretçilerini hediyeye boğacak.

Metroport AVM Dünya Sirki'ni öğrenciler için sergileyecek!

“Mutlu olduğunuz yerde” sloganıyla ziyaretçilerini birbirinden eğlenceli aktivitelerle karşılayan Metroport AVM bu defa da sömestr tatili için öğrencilere sürprizlerle dolu etkinlikler hazırladı. Metroport AVM Dünya Sirki'ni öğrenciler için sergileyecek..

Metroport AVM Ramazan etkinlikleri düzenliyor!

Gerçekleştirdiği farklı organizasyonlarla adından sıkça söz ettiren Bahçelievler Metroport AVM on bir ayın sultanı “Ramazan” için de geleneksel ve bir o kadar da keyifli etkinlikler düzenliyor...

AVM'lerin oyun alanları için kira çağrısı!

Tüm Eğlence Park Etkinlik ve Atraksiyon Derneği (TEPEA) Başkanı Mustafa Mertcan, alışveriş merkezi (AVM) yönetimlerinin kira konusunda düzenleme yapması gerektiğini söyledi.

Batıkent Meydan AVM yenilenecek!

Ankara Yenimahalle Belediyesi tarafından Meydan AVM önünde bulunan etkinlik alanını baştan aşağı yenilenmesi planlanıyor.

AVM alanlarına yeni şartlar getirildi!

AVM'lerde kullanımı ücretsiz sosyal ve kültürel etkinlik alanı, acil tıbbi müdahale ünitesi, ibadet yeri, bebek bakım odası, çocuk oyun alanı gibi yeni alanlar oluşturulacak. Ayrıca AVM'lere acil tıbbi durum butonu konulacak.

Anatolium AVM Evim Güzel Evim kampanyası ile ilgi görüyor!

Ev ve dekorasyon ürünlerinde yaptığı kampanyalarla ziyaretçilerini sevindiren Anatolium AVM, Evim Güzel Evim kampanyası ile ilgi görüyor. Etkinlik ve kampanya 7 Hazirana kadar sürecek.

AVM'lerin pazarlama ve organizasyon bütçeleri arttı!

ŞEHİR yaşamının vazgeçilmez alanlarını oluşturan AVM 'lerin perakende pazarındaki yeri ile birlikte müşteriyi çekmek için hazırladıkları etkinlik ve organizasyonlar için ayırdıkları pazarlama bütçeleri de artıyor.

TuningFest 2015 Otoport AVM’de bugün gerçekleşti!

TuningFest 2015’in ilk buluşması Otoport AVM’de bugün gerçekleşti. Etkinlik, İstanbul’un dört bir yanından gelen modifiye araç sevdalılarını bir araya getirdi. Festivale 150 araç katıldı.

Tuğba Özay Metroport AVM'de stil sahibi kadınlara altın dağıtıyor!

Bahçelievler’de bulunan Metroport Alışveriş Merkezi de yeni yıl için gerçekleştirdiği özel tasarım süslemesiyle konuklarına tam bir görsel şölen sunuyor.Tuğba Özay Metroport AVM'de stil sahibi kadınlara altın dağıtıyor.

MetroCity AVM Cumhuriyet Bayramı’na kadar sonbahar konseptini sürdürecek!

Ağustos ayında bu yana çocuklara yönelik etkinlik hizmetine devam eden MetroCity AVM, 4 Ekim’de başlayacak yeni etkinlik programıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na dek sonbahar konseptini sürdürecek.

Mustafa Ceceli Bahçelievler Metroport AVM'de konser verdi!

Bahçelievler Metroport AVM yeni sezona Mustafa Ceceli konseriyle merhaba dedi.Mustafa Ceceli Bahçelievler Metroport AVM'de konser verdi. Binlerce kişinin saatler önce geldiği AVM’de adeta izdiham yaşandı.

Mustafa Ceceli 28 Eylül'de Metroport'ta konser verecek!

Her ay farklı aktivitelerle birbirinden ünlü konukları ağırlayan Bahçelievler Metroport Avm yeni sezona sevilen sanatçı Mustafa Ceceli ile merhaba diyecek.Mustafa Ceceli 28 Eylül'de Metroport'ta konser verecek.

Metroport AVM, okul haftasında tam 555 öğrenciye hediye dağıtıyor!

Metroport AVM, bu defa da okul haftasında tam 555 öğrenciye hediye dağıtıyor. 01 Eylül tarihinde başlayacak ve tam 555 hediyenin dağıtılacağı kampanya için AVM girişinde bulunan danışmadan detaylı bilgi alınabilir...

Kırıkkale Podium AVM'de çocuklar için etkinlikler devam ediyor!

Gerçekleşen hafta sonu etkinliğinde çocuklara yönelik oyunlar, yarışmalar düzenlendi. Etkinlik boyunca çocuklara ücretsiz balon, macun ve şeker dağıtımı gerçekleşti.Kırıkkale Podium AVM'de çocuklar için etkinlikler devam ediyor.

Metroport AVM Ramazan ayı için etkinlikler düzenliyor!

Gerçekleştirdiği farklı organizasyonlarla adından sıkça söz ettiren Bahçelievler Metroport AVM on bir ayın sultanı “Ramazan” için de geleneksel ve bir o kadar da keyifli etkinlikler düzenliyor...

Metroport AVM etkinlik Haberi

Metroport AVM etkinlik

Sağlık Kontrolü, kadın hastalıkları ile ilgili tetkikler, makyaj malzemeleri, cilt bakımı, sauna-hamam keyfi gibi farklı armağanlar hazırlayan Metroport AVM bu özel günde ziyaretçilerini mutlu etmek amacıyla uzun zamandır çalışıyor.

08 Mart günü Metroport AVM’den 50 TL ve üzeri alışveriş yapan 30 kadına Bahçelievler Medical Park Hastanesi’nden muayene ve mamografi, 30 kadına Ladies Dream Spor Merkezi’nden Sauna-Hamam keyfi ve spor aktiviteleri gibi farklı hediyeler, 20 kadına da Süvari Kozmetik’den vücut ve cilt bakımı malzemeleri hediye edilecek. Ayrıca Sevil Parfümeri firması da, 20 bayana profesyonel ekibi tarafından ücretsiz cilt bakımı yapacak. 

Bu özel günde Medical Park Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Tüp Bebek Uzmanı Operatör Dr. Aynur Erşahin de ziyaretçilerin sorularını yanıtlayacak…

Dünya Kadınlar Günü’nü alışveriş yaparak ve birbirinden keyifli hediyeler alarak geçirecek Metroport AVM...