25 / 04 / 2024

metroya yakın semtler

metroya yakın semtler

Levent, plazalarda çalışanların gözbebeği oldu. Levent ve etrafındaki semtlerde son fiyatlar ne? Levent'te satılık ve kiralık fiyatlarını öğrenmek için tıklayın!

Metroya yakın ve düşük katlı ofislere talep artacak!

İstanbul'un metrekare fiyatına göre en çok öne çıkan 50 ofisi mercek altına alındı. Verilere göre, 2021'de kira fiyatlarında önemli bir artış olmayacak. Metroya yakın, düşük katlı ofislere talep artacak.

Mehmet Özhaseki: Ankara için 5 bine yakın projemiz var!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Ankara genelinde gerek çevre, gerekse merkez ilçelerimizde 5 bine yakın projemiz var. Bu projeleri gerçekleştirmeye bizim gücümüz yeter, tecrübemiz var" dedi...

Hasan Karahan: Depremde orta ve ağır hasar gören 500'e yakın ev var!

Denizli Valisi Hasan Karahan, Acıpayam'daki depremde 500'e yakın evin orta ve ağır derecede hasar gördüğünü dile getirdi. 

Türkiye'de 5 bine yakın spor tesisi inşa edildi!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "2002 öncesi Türkiye'de bin 500'e yakın spor tesisi bulunurken, şu an 5 bine yakın spor tesisi var. Avrupa'nın en yeni ve en modern spor tesislerini yaptık." diye konuştu.

Yenimahalle için 200’e yakın proje hazır!

Cumhur İttifakı’nın Yenimahalle Belediye Başkan adayı Veysel Tiryaki, 7 farklı kategoride 200’e yakın proje hazırladıklarını açıkladı. 

Ken Griffin işine yakın olsun diye ABD’nin en pahalı evini aldı!

İstanbullular işe gitmek için metrobüs metro takla atıyor. Sabahın erken saatlerinde yollara düşüyor. Ancak ABD'li ünlü yatırımcı Ken Griffin işine yakın olduğu gerekçesiyle ABD'nin en pahalı evini 238 milyon dolara satın aldı...

Tüketilen toplam enerjinin yüzde 40'a yakını binalarda kullanılıyor!

İZODER Başkanı Pelesen, "Binalarda tüketilen enerji Türkiye ekonomisi için de çok önemli çünkü toplam enerji tüketiminin yüzde 40’a yakını binalarda harcanıyor" dedi...

Ali Kılıç’ın yakın akrabaları köşeyi döndü iddiası!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın yakın akrabaları köşeyi döndü. Kılıç gibi Almanya’dan dönen kardeşi Dursun Kılıç, 4 senede değeri milyonlarla ifade edilen 3 arsa ve 3 rezidans dairesi satın aldı.

Stat yakınında ev al, zengin ol!

Yapılan bir araştırmaya göre, İngiltere’de emlak zengini olmanın yolu stadyumlara yakın ev almaktan geçiyor.

Teknoparklarda 40 bine yakın proje var!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Ar-Ge Teşvikleri Genel Müdürü Bilal Macit, teknoparklarda 40 bine yakın proje olduğunu açıkladı. Macit, ''Bunların toplam satışı 60 milyar TL ve 4 milyar doların üzerinde de ihracatımız oldu" ifadelerini kullandı.

Yeni havalimanına yakın 12 konut projesi!

29 Ekim günü resmi açılışı yapılacak yeni havalimanında hazırlıklar devam ediyor. İstanbul'un Karadeniz olarak nitelendirilen bölgesine inşa edilen proje lokasyonuyla ön plana çıkıyor. Peki Yeni havalimanına yakın konut projeleri neler?

Fenerbahçe'nin 300 milyon Euro'ya yakın gayrimenkul değeri var!

Aziz Yıldırım; ‘150 milyon Euro mu, 150 milyon TL mi’ polemiğine son noktayı koydu. Yıldırım, "150 milyon ben vereyim, 150 milyon sen ver, beraberce kulübü borçtan kurtaralımdı benim çağrım. 300 milyon Euro'ya yakın bina, arsa, gayrimenkul değeri var. Onu da değerlendirelim dedim" dedi..

Teslimi yakın projeler riskten kaçan alıcının radarında!

Konut seçiminde teslimat tarihi artık daha belirleyici hale geldi. Riskten kaçan alıcı teslimi yakın projeleri tercih ediyor...

metroya yakın semtler Haberi

metroya yakın semtler

İstanbul'da trafik çilesi, emlak hareketlerini doğrudan etkiliyor. Yaklaşık 3-4 kilometrelik Levent-Maslak
güzergahında yoğun trafik yüzünden İstanbullular bazen birkaç dakikalık yolu 1 saatte alabiliyor. Zincirlikuyu-Levent hattındaki plazalar ve iş merkezlerinde çalışanlar, trafik çilesi yüzünden Levent, Çeliktepe, Gültepe, Yeni Levent, 4 Levent gibi semtleri tercih ediyor. Yeni Levent'te emlakçılık yapan Orhan Topay, "Maslak yolunda 10 dakika trafikte beklemek bile insanları bunaltıyor" dedi.

İstanbul'da en önemli iş ve ticaret merkezi olan Mecidiyeköy-Maslak hattında; plazalar ve iş merkezerinde çalışanlar için trafikte geçen süre, emlak tercihlerine yansıyor. Bu merkezlerde plazalar ve iş merkezlerinde çalışanlar ile yöneticiler ve iş yeri sahipleri; mümkün olduğunca yakın semtlerden ev kiralıyor veya satın alıyor. Hatta Levent'teki plazalarda çalışanların bir bölümü yürüme...