20 / 04 / 2024

metsan inşaat metsan nexus fiyatlar

metsan inşaat metsan nexus fiyatlar

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da Metsan imzası ile yükselen ve içinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daire seçeneklerinin olduğu Kartal Metsan Nexus ulaşım bilgileri...

Metsan İnşaat Metsan Nexus fiyat listesi! 891 bin 400 TL'ye 3 oda 1 salon!

Metsan İnşaat Metsan Nexus fiyat listesi kapsamında yer alan konutlardan 194 - 330 metrekare 3+1 dairelerin fiyatları 891 bin 400 TL - 909 bin TL arasında değişiyor

Metsan Nexus Kartal ev fiyatları!

Metsan Nexus Kartal ev fiyatları 170 bin TL'den başlayarak değişiyor. Kartal Yakacık'ta inşa edilen Metsan Nexus projesinde teslimlerin 2015 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor...

Metsan İnşaat'ın konkordato davasında yeni gelişme!

Yaklaşık 2 sene önce İstanbul'da Nexus projesini hayata geçiren Metsan inşaat'ın konkordato ilan etmişti. Geçtiğimiz hafta şirketin konkordato süreci tamamlandı ve bankalarla uzlaşma sağlandı. Peki ne oldu? İşte detaylar...

Metsan İnşaat konkordato ilan etti!

1961'den bu yana inşaat alanında faaliyet gösteren ve Kartal Nexus projesini hayata geçiren Metsan İnşaat konkordato ilan etti. 

Metsan Nexus inşaatı hızla ilerliyor!

Metsan tarafından Kartal’a konumlandırılan Metsan Nexus’ta inşaat son sürat devam ederken Metsan Nexus’ta yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Metsan Nexus projesinde 25. Kata kadar ulaşıldı.

Koray İnşaat Kral Hüseyin adına hastane yapacak

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketleri arasında yer alan Koray İnşaat, Ürdün'de 185 milyon dolarlık bir hastanenin inşaatı için anlaşma imzaladı.

Yeşil İnşaat, 'çok satış, az kâr' mantığını uyguladı

Uzun süredir konut satışlarında durgunluk yaşayan inşaat sektörü, son aylarda art arda sunulan ucuz projelerle hareketlenmeye başladı.

Koray İnşaat Ürdün'de hastane yapacak

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketleri arasında yer alan Koray İnşaat, Ürdün'de 185 milyon dolarlık bir hastanenin inşaatı için anlaşma imzaladı.

Vakıflar, Üsküdar'da kat karşılığı inşaat yaptıracak

Vakıflar, Üsküdar İlçesi, Selamiali Mahallesi'nde bulunan 154 metrekarelik alana kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

İnşaat sektörüne İş ve İşçi Sağlığı Eğitimi

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), inşaat sektörü ve inşaat malzemeleri sanayisinin AB'ye uyumunu ve işbirliğini hedefleyen EUbuild Projesi çerçevesinde şirketlere yönelik `OHSAS 18001: İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğiti

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

metsan inşaat metsan nexus fiyatlar Haberi

metsan inşaat metsan nexus fiyatlar

İçinde stüdyo, 1 oda 1  salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daire fiyatlarının olduğu ve 36 katlı 2 blok ile 19 katlı dairesel bir kuleden meydana gelen Kartal Metsan Nexus projesinde 3 etap bulunuyor.


Kartal Metsan Nexus projesi teslimlerinin 2015 yılında yapılması planlanıyor. Projede; fitness merkezi, sauna, buhar odası, Rooftop Teras, Harmoni Teras, Sky Lounge kış bahçesi bulunuyor.


Kartal Metsan Nexus ulaşım!


Kartal Metsan Nexus ulaşım bilgilerine göre projeye 444 4 704 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.


Metsan Nexus projesi Kartal'da Hürriyet Mahallesi'nde konumlandırılıyor.


Kartal Metsan Nexus fiyat!


Kartal Metsan Nexus Nexus fiyatları için satış ofisini aramanız gerekiyor.


Metsan Nexus adres;


Hürriyet Mahallesi, Erler Sokak No:5 Yakacık, Kartal - İstanbul


Telefon: 444 4 704

Web Adresi:...