28 / 03 / 2024

metsan inşaat metsan nexus vaziyet planı

metsan inşaat metsan nexus vaziyet planı

Metsan Nexus vaziyet planı haberimizin içerisinde yer alıyor. Kartal Yakacık'ta yükselen Metsan Nexus projesinde konutların fiyatları 170 bin TL ile 2 milyon 900 bin TL arasında değişiyor...

Kartal Metsan Nexus ev fiyatları!

Kartal Metsan Nexus ev fiyatları 170 bin TL ile 2 milyon 900 bin TL aralığında belirlendi. Kartal Metsan Nexus projesinde stüdyolardan 5+1'lere kadar daire tiplerine yer verildi...

Metsan Nexus Kartal fiyat listesi!

Metsan Nexus Kartal fiyat listesi 170 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Metsan Nexus Kartal projesinde 430 dairenin yer alacağı ilk etap Aralık 2015 yılında teslim ediliyor...

Metsan İnşaat'ın konkordato davasında yeni gelişme!

Yaklaşık 2 sene önce İstanbul'da Nexus projesini hayata geçiren Metsan inşaat'ın konkordato ilan etmişti. Geçtiğimiz hafta şirketin konkordato süreci tamamlandı ve bankalarla uzlaşma sağlandı. Peki ne oldu? İşte detaylar...

Metsan İnşaat konkordato ilan etti!

1961'den bu yana inşaat alanında faaliyet gösteren ve Kartal Nexus projesini hayata geçiren Metsan İnşaat konkordato ilan etti. 

Metsan Nexus inşaatı hızla ilerliyor!

Metsan tarafından Kartal’a konumlandırılan Metsan Nexus’ta inşaat son sürat devam ederken Metsan Nexus’ta yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Metsan Nexus projesinde 25. Kata kadar ulaşıldı.

Koray İnşaat Kral Hüseyin adına hastane yapacak

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketleri arasında yer alan Koray İnşaat, Ürdün'de 185 milyon dolarlık bir hastanenin inşaatı için anlaşma imzaladı.

Yeşil İnşaat, 'çok satış, az kâr' mantığını uyguladı

Uzun süredir konut satışlarında durgunluk yaşayan inşaat sektörü, son aylarda art arda sunulan ucuz projelerle hareketlenmeye başladı.

Koray İnşaat Ürdün'de hastane yapacak

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketleri arasında yer alan Koray İnşaat, Ürdün'de 185 milyon dolarlık bir hastanenin inşaatı için anlaşma imzaladı.

Vakıflar, Üsküdar'da kat karşılığı inşaat yaptıracak

Vakıflar, Üsküdar İlçesi, Selamiali Mahallesi'nde bulunan 154 metrekarelik alana kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

İnşaat sektörüne İş ve İşçi Sağlığı Eğitimi

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), inşaat sektörü ve inşaat malzemeleri sanayisinin AB'ye uyumunu ve işbirliğini hedefleyen EUbuild Projesi çerçevesinde şirketlere yönelik `OHSAS 18001: İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğiti

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

metsan inşaat metsan nexus vaziyet planı Haberi

metsan inşaat metsan nexus vaziyet planı


3 etap olarak tasaralanan Metsan Nexus konut projesinin ilk etabında 430 adet daire yer alıyor. Metsan Nexus projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal - Yakacık bölgesinde hayata geçiriliyor. Metsan Nexus Evleri projesi Metsan İnşaat tarafıdan yükseliyor.


Metsan Nexus vaziyet planı öncesinde proje hakkında bilgi verelim. Kartal Metsan Nexus projesinde konutların satış fiyatları 170 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Metsan Nexus Kartal projesi Aralık 2015 yılında teslim ediliyor.


Kartal Metsan Nexus projesinde ödemeler yüzde 5 peşinatla yapılıyor. Metsan Nexus Kartal projesi 36 katlı iki kule ve 19 katlı dairesel tek kule olarak yükseliyor. Metsan Nexus Kartal projesinde stüdyolardan 5+1 dairelere kadar seçenekler sunuluyor. 


Kartal Metsan Nexus projesi içerisinde Harmoni Teras, Rooftop Teras, Sky Lounge Kış Bahçesi, fitness merkezi, sauna, buhar odası, yüzme havuzu, spor alanları,...