19 / 04 / 2024

Metsan Nexus iletişim

Metsan Nexus iletişim

Deniz ve ada manzaralı 36 katlı iki bina ve ortasında 17 katlı dairesel kuleden oluşacak Metsan Nexus, sağladığı lokasyon avantajlarıyla yurtiçi ve yurtdışından yoğun ilgi görüyor.

Kartal Metsan Nexus'ta 1+1 daireler 292 bin TL'ye! Teslimler 2015'te!

İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal'da yükselen Metsan Nexus, Metsan İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Projede 1 + 1'den 6 + 1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor.

Metsan Nexus ile metro evinizin, İstanbul elinizin altında!

Metsan Nexus projesi, "Metro evinizin altında, İstanbul elinizin altında" sloganıyla satış sürecine devam ediyor. Dairelerin 360 bin 592 TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede peşinatsız ödeme yapılabiliyor.

Metsan Nexus'ta 360 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

24 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Metsan Nexus, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor. Proje konut satış fiyatları 360 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Metsan Nexus 25. Kata ulaştı!

Dünyaca ünlü Mimar Daniel Libeskind ile güç birliği yapan Metsan, İstanbul’un yıldızı parlayan ilçesi Kartal’da gerçekleştirdiği karma proje Metsan Nexus ile dünya standartlarında bir yaşam alanı sunuyor.

Metsan Nexus'da 292 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Metsan İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal bölgesinde hayata geçirilen Metsan Nexus projesi 24 bin metrekare arsa alanına sahip.Proje kapsamındaki dairelerin fiyatları 292 bin liradan başlıyor.

Metsan Nexus projesinde 292 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Kartal'da hayata geçirilen Metsan Nexus projesi Metsan İnşaat imzası taşıyor Projede 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daireler yer alıyor. Dairelerin fiyatları 292 bin TL'den başlıyor.

Metsan Nexus inşaatı hızla ilerliyor!

Metsan tarafından Kartal’a konumlandırılan Metsan Nexus’ta inşaat son sürat devam ederken Metsan Nexus’ta yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Metsan Nexus projesinde 25. Kata kadar ulaşıldı.

Metsan Nexus'ta 1+1 daireler 320 bin 985 TL!

Kartal Metsan Nexus'ta daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.Projede yer alan 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 320 bin 985 TL'den başlıyor.

Metsan İnşaat Metsan Nexus ödeme planı!

Metsan İnşaat Metsan Nexus ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.

Metsan Nexus'ta stüdyo daireler 265 bin TL'ye!

Kartal Metsan Nexus'ta 1 oda daire fiyatları 265 bin TL'den başlıyor.Toplam 430 adet konut bulunduğu Metsan Nexus projesinin teslim tarihi Aralık 2015 olarak planlanıyor.

Metsan 55. yaşını 560 milyon liralık projeyle kutluyor!

Metsan inşaat, Metsan Nexus ile Kartal'da dev bir projeye imza atıyor. Projenin tasarımı dünyaca ünlü mimar Daniel Libeskind'e ait. Metsan 55. yaşını 560 milyon liralık projeyle kutluyor.

Metsan Nexus satış ofisini 30 Nisan'da 1 günlüğüne Çırağan Sarayı'na taşıyor!

Metsan İnşaat’ ın kuruluşunun 55. yıldönümü sebebi ile, Kartal'ta inşa edilen Metsan Nexus Projesi’ nin Satış Ofisi 30 Nisan 2014 günü bir günlüğüne Çırağan Sarayı’ na taşınıyor.

Kartal Metsan Naxus'da 327 bin TL'ye 1+1!

Kartal Metsan Nexus projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, dubleks daireler yer alıyor. Metsan Nexus'ta 1 oda 1 salon daireler 327 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Metsan Nexus Kartal'da 1+0 evler 265 bin TL!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yapılan Metsan Nexus Kartal projesinde, daire fiyatları 265 bin 860 TL'den başlayan fiyatlarla müşterinin önüne çıktı. Projenin diğer bir avantajı ise yüzde 1 KDV uygulanması.

Kartal Metsan Nexus iletişim!

Kartal Metsan Nexus iletişim bilgilerine geçmeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. Projede yer alan daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks olarak tasarlandı...

Metsan İnşaat Metsan Nexus iletişim!

Dairelerin 265 bin 860 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Metsan İnşaat Metsan Nexus iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası şu şekilde: 444 53 43. Projede satışlar devam ediyor..

Kartal Metsan Nexus iletişim!

Kartal Metsan Nexus iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daire tipleri bulunuyor...

Metsan İnşaat Metsan Nexus iletişim!

Metsan İnşaat Metsan Nexus iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. 36 katlı iki blok ve 19 katlı dairesel bir kule halinde yükselen Kartal Metsan Nexus projesinde dairelerin fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor

Metsan Nexus iletişim!

Metsan Nexus iletişim ve satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Daniel Libeskind tarafından tasarlanan Metsan Nexus Kartal projesinde fiyatlar 262 bin liradan başlıyor...

Kartal Metsan Nexus iletişim!

Kartal Metsan Nexus iletişim için satış ofisi telefon numarası haberimizde yer alıyor. Kartal Metsan Nexus Evleri'nde daire fiyatları 262 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...

Kartal Metsan Nexus satış ofisi!

Kartal Metsan Nexus satış ofisi ile 444 4 704 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Kartal Metsan Nexus projesinde stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri mevcut.

Metsan Nexus Kartal iletişim!

İstanbul Anadolu yakası Kartal'da hayata geçirilen Metsan Nexus Kartal iletişim bilgisine haberimizin içinde yer veriyoruz. Metsan Nexus Kartal'da daire tipleri stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı...

Metsan Nexus iletişim!

Metsan Nexus iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Konut satışlarının devam ettiği Metsan Nexus projesinde firma bünyesinde taksitlendirme ya da banka kredisi kullanma imkanı bulunuyor

Metsan İnşaat Metsan Nexus iletişim!

Metsan İnşaat Metsan Nexus iletişim bilgileri haberimizin içerisinde bulunuyor. İstanbul Anadolu yakasında Kartal bölgesinde hayata geçirilen Metsan Nexus projesinde daire fiyatları 262 bin TL'den başlıyor

Kartal Metsan Nexus iletişim!

Kartal Metsan Nexus iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 4 704 olarak belirlendi. 3 etaptan oluşan projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks konut alternatifleri sunuluyor.

Kartal Metsan Nexus satış ofisi!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal Yakacık' ta konumlandırılan ve de Metsan İnşaat tarafından yükselen toplamda 430 konutlu proje olan Kartal Metsan Nexus satış ofisi iletişim bilgileri...

Metsan İnşaat Metsan Nexus adres! 262 bin 920 TL'den!

Metsan İnşaat Metsan Nexus adres ve satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Kartal Yakacık'ta yükselen Metsan Nexus projesinde fiyatlar 262 bin 920 TL'den başlıyor...

Metsan Nexus iletişim Haberi

Metsan Nexus iletişim

Deniz ve ada manzaralı 36 katlı iki bina ve ortasında 17 katlı dairesel kuleden oluşacak Metsan Nexus, sağladığı lokasyon avantajlarıyla yurtiçi ve yurtdışından yoğun ilgi görüyor. Tamamlandığında modern mimari yapısı ile Kartal’ın çehresini değiştirecek Metsan Nexus, İstanbul’un değeri en hızlı artan bölgesi Kartal’da hayata geçiriliyor. 

Şehrin her geçen gün artan yoğun trafiği göz önünde bulundurulduğunda, hem oturum hem de yatırım için alınan konutlarda projenin lokasyonu ve ulaşım alternatifleri karar aşamasında en önemli etkenler arasında yer alıyor. 

Metsan Nexus,  projenin altında yer alan mağaza, kafe ve restoranlardan oluşan meydanı ve çok sayıdaki sosyal alanı ile hem projede yaşayanların hayat kalitesini yükselterek yaşamı kolaylaştıracak hem de kolay ulaşılabilmesi nedeni ile İstanbul’un yeni buluşma noktalarından biri olacak.   

Metro Bağlantısı ile İstanbul’un Her Yerine Yakın

Metsan...