19 / 04 / 2024

Metsan Nexus soruşturma

Metsan Nexus soruşturma

Kartal'da 16 katlı bir inşaatın en üst katında çalışırken iskelenin çökmesi sonucu hayatını kaybeden 3 işçinin ölümüyle ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı. 3 işçinin ölümünde Metsan Nexus'un sahiplerine hapis istemi geldi.

Metsan Nexus iskele kazansında iskeleden ölüme 15'er yıl istendi!

YAKACIK’ta ‘Metsan Nexus’ blokları inşaatının 16’ncı katında çalışırken iskele çökmesi sonucu hayatını kaybeden 3 işçinin ölümüyle ilgili soruşturma tamamlandı. Metsan Nexus iskele kazansında iskeleden ölüme 15'er yıl istendi.

3 işçinin ölümünde Metsan Nexus'un sahiplerine hapis istemi!

Kartal'da 16 katlı bir inşaatın en üst katında çalışırken iskelenin çökmesi sonucu hayatını kaybeden 3 işçinin ölümüyle ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı. 3 işçinin ölümünde Metsan Nexus'un sahiplerine hapis istemi geldi.

Kartal Metsan Nexus projesinde 964 bin 320 TL'ye 238 metrekare 3+1!

Kartal Metsan Nexus projesinde yer alan 238 metrekare 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 964 bin 320 TL 'den başlıyor. Projedeki kampanyayla peşinatın yarısı ödeniyor...

Metsan Nexus Kartal satış ofisi!

Metsan Nexus Kartal satış ofisi bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Metsan Nexus projesinde 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 320 bin 985 TL ile 654 bin 780 TL arasında değişiyor

Metsan İnşaat Metsan Nexus!

Metsan İnşaat Metsan Nexus projesi, İstanbul Kartal'da yükseliyor. Projede, stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Proje, 36 katlı 2 kule ve 19 katlı dairesel bir kuleden oluşuyor.

Metsan Nexus ödeme planı!

İstanbul Anadolu yakası Kartal'da hayata geçirilen Metsan Nexus ödeme planı bilgisi haberimizin içerisinde yer alıyor. Metsan Nexus Kartal fiyatları 265 bin 860 TL'den başlangıç gösteriyor...

Metsan Nexus Kartal'da 265 bin 860 TL'ye! Peşinatın yarısını öde!

Metsan Nexus Kartal projesi kapsamında peşinatın yarısını öde kampanyası devam ediyor. Projedeki 1+0 dairelerin fiyatları 265 bin 860 TL ile 293 bin 790 TL arasında değişiyor...

Metsan Nexus'ta 265 bin TL'ye! Peşinatın yarısı firmadan!

Metsan İnşaat, Kartal'da inşa ettiği Metsan Nexus projesinde yeni bir kampanyaya başladı. Daire fiyatının yüzde 75'i için kredi kullanıldığı durumda, tüketici peşinatın yarısını ödüyor. Projede fiyatlar 265 bin TL'den başlıyor...

Metsan Nexus peşinatın yarısını ödüyor!

Metsan İnşaat, Kartal' da inşa ettiği Metsan Nexus projesinde yeni bir kampanyaya başladı. Daire fiyatının yüzde 75'i için kredi kullanıldığı durumda, tüketici peşinatın yarısını ödüyor...

Metsan Nexus Kartal'da 1+0 evler 265 bin TL!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yapılan Metsan Nexus Kartal projesinde, daire fiyatları 265 bin 860 TL'den başlayan fiyatlarla müşterinin önüne çıktı. Projenin diğer bir avantajı ise yüzde 1 KDV uygulanması.

Metsan Nexus Kartal'da 265 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Metsan Nexus Kartal projesinde daireler 1+0,1+1,2+1,3+1 ve dubleks olarak tasarlandı. Metsan Nexus Kartal projesinde dairelerin fiyatları 265 bin 860 TL'den başlangıç gösteriyor.

Metsan Nexus adres bilgileri!

Metsan Nexus projesinde toplam 430 adet daire bulunuyor. Metsan Nexus Kartal projesi Metsan İnşaat imzası taşıyor. Metsan Nexus adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor.

Kartal Metsan Nexus adres bilgileri!

Kartal Metsan Nexus projesi 36 katlı iki kule ve 19 katlı bir dairesel kule şeklinde hayata geçiriliyor. Kartal Metsan Nexus projesi adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor.

Metsan Nexus soruşturma Haberi

Metsan Nexus soruşturma

İstanbul Kartal, Hürriyet Mahallesi Erler Sokak'ta geçtiğimiz Mayıs ayında meydana gelen olayda, Metsan Nexus isimli inşaatın yapımı sırasında C bloğunun 16. Katında kurulu olan iskele çöktü. İskelede çalışan Salih Karayalı, Sinan Doğan ve Hasan Doğan'ın hayatını kaybetti. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili yürüttüğü soruşturmasını tamamladı. Savcılığın hazırladığı iddianamede, iskelenin 50 metre yüksekten yere düştüğünü ve bu nedenle de iskelede çalışan üç işçinin hayatını kaybettiği belirtildi. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hazırladığı 3 sayfalık iddianamede Metsan Limited Şirketi'nin ana, MG İnşaat Sanayinin alt yüklenici olarak işveren ile sözleşme yaptıkları, şüphelilerden Erhan Eryılmaz ve Beyhan Seren'in şantiyede iş güvenliği uzmanı, Sedat Onur Şekeroğlu ve Hasan Yılmaz'ın şantiyede inşaat mühendisi ve Servet Aydın'ın ise vinç operatörü olarak görev yaptıkları ifade edildi.


"İŞ GÜVENLİĞİ UZMANININ İHMALİ...