25 / 04 / 2024

Metsan Nexus yoğun ilgi görüyor

Metsan Nexus yoğun ilgi görüyor

Dünyaca ünlü mimar Daniel Libeskind ve Metsan inşaat ortaklığında Kartal'da yükseltilen Metsan Nexus projesi, karma bir konsepte sahip.

Metsan Nexus'u sıkıntıya götüren süreç!

İstanbul'un önemli karma projelerinden Metsan Nexus projesini gerçekleştiren Metsan İnşaat konkordato için Anadolu 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'ne müracaat etti…

Metsan Nexus’un iç tasarımı Eric Kuster'e emanet!

Metsan Nexus’un iç tasarımını üstlenen Metsan Mimari Tasarım, bu alanda dünyanın önde gelen isimlerinden biri olan ünlü tasarımcı Eric Kuster ile işbirliği yapıyor.

Metsan Nexus yoğun ilgi görüyor!

Dünyaca ünlü mimar Daniel Libeskind ve Metsan inşaat ortaklığında Kartal'da yükseltilen Metsan Nexus projesi, karma bir konsepte sahip.

Metsan Nexus Kartal’da lokasyon avantajları ile ön plana çıkıyor!

Deniz ve ada manzaralı 36 katlı iki bina ve ortasında 17 katlı dairesel kuleden oluşacak Metsan Nexus, sağladığı lokasyon avantajlarıyla yurtiçi ve yurtdışından yoğun ilgi görüyor.

Kartal Metsan Nexus teslimleri 2015'te! 292 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul 'un Anadolu Yakası Kartal bölgesinde hayata geçirilen Metsan Nexus 430 adet daireden oluşuyor. Kartal Metsan Nexus daire teslimlerinin 2015 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Kartal Metsan Nexus'ta 1+1 daireler 292 bin TL'ye! Teslimler 2015'te!

İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal'da yükselen Metsan Nexus, Metsan İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Projede 1 + 1'den 6 + 1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor.

Metsan Nexus'un tasarımına Daniel Libeskind imzası!

Kentsel dönüşümün Kartal 'daki önemli yapılarından biri olan Metsan Nexus projesinde çalışmalar hız kesmiyor. Firmanın Kartal'da inşa ettiği Metsan Nexus projesinin mimari tasarımında Daniel Libeskind imzası yer alıyor...

İstanbul'un dünya standartlarında projesi Metsan Nexus Kartal!

Metsan Nexus projesi "İstanbul'un dünya standartlarında projesi Metsan Nexus Kartal" sloganıyla satış sürecine devam ediyor. 5 farklı ödeme planının hazırlandığı projede daire fiyatları 292 bin 447 TL'den başlıyor.

Metsan Nexus'tan 5 farklı ödeme planı!

Metsan Nexus projesi İstanbul'un Kartal ilçesinde hayata geçiriliyor. Projede 1+0'dan 3+1'e kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor. İşte Metsan Nexus 'tan 5 farklı ödeme planı..

Metsan Nexus 25. Kata ulaştı!

Dünyaca ünlü Mimar Daniel Libeskind ile güç birliği yapan Metsan, İstanbul’un yıldızı parlayan ilçesi Kartal’da gerçekleştirdiği karma proje Metsan Nexus ile dünya standartlarında bir yaşam alanı sunuyor.

3 işçinin ölümünde Metsan Nexus'un sahiplerine hapis istemi!

Kartal'da 16 katlı bir inşaatın en üst katında çalışırken iskelenin çökmesi sonucu hayatını kaybeden 3 işçinin ölümüyle ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı. 3 işçinin ölümünde Metsan Nexus'un sahiplerine hapis istemi geldi.

Metsan Nexus'un yüzde 42'si satıldı!

Metsan İnşaat'ın Kartal'da hayata geçirdiği Metsan Nexus projesinin yüzde 42'si satıldı. 560 milyon lira yatırım değerine sahip projenin mimarı ikiz kuleler olarak bilinen Daniel Libeskind.

Metsan Nexus'un yüzde 42'si satıldı! Yeni proje yolda!

Bu yıl 55'inci yılını kutlayan Metsan İnşaat'ın Kartal'da hayata geçirdiği Metsan Nexus projesinin yüzde 42'si satıldı. Metsan İnşaat, Anadolu yakasında hayata geçireceği yeni projelere odaklandı...

Metsan Nexus yoğun ilgi görüyor Haberi

Metsan Nexus yoğun ilgi görüyor

Dünyaca ünlü mimar Daniel Libeskind ve Metsan inşaat ortaklığında Kartal'da yükseltilen Metsan Nexus projesi, karma bir konsepte sahip.  Proje, tüm etapları tamamlandığında, konut ve rezidans gibi yaşam alanlarından alışveriş merkezi, ofis, otel ve parklardan oluşan büyük bir kompleks olacak. Deniz ve ada manzaralı Metsan Nexus projesi, 36 katlı iki bina ve ortasında 19 katlı dairesel bir kuleden oluşuyor. Projenin ilk etabında; stüdyo tipi dairelerden, 6+1 dairelere kadar çeşitli daire seçenekleri sunuluyor. Projenin altında yer alan mağaza, kafe ve restoranlardan oluşan meydan ve çok sayıdaki sosyal alan ile hem projede yaşayanlara konfor sağlanacak hem de kolay ulaşılabilmesi nedeni ile istanbul'un yeni buluşma noktalarından biri olacak. 


Pirim vaadi 

Ünlü mimar Daniel Libeskind ile gerçekleştirdikleri işbirliği ile Kartal'a yeni bir yaşam alanı sunduklarını belirten...