25 / 04 / 2024

meü hastanesi ne zaman açılacak

meü hastanesi ne zaman açılacak

100 bin metre kare kapalı alana sahip olan ve önümüzdeki yılın giderleriyle 300 milyon TL'ye mal olan Mersin Üniversitesi (MEÜ) Tıp Fakültesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi hizmete hazır...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nda son durum ne?

Kocaeli Şehir Hastanesi'ne gidişi mümkün kılmak amacıyla Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı ihale edilmişti. Eze İnşaat 284 milyon TL teklif ile ihaleyi kazanmıştı. Peki Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nda son durum ne?

Nazilli Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu'nun Nazilli Devlet Hastanesi'ne devredilmesi mecliste!

Nazilli Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu binasının depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle Nazilli Devlet Hastanesi'ne devredilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 250 yataklı ek bina inşa edilecek!

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 250 yatak kapasiteli ek bina inşa edilmesi için düğmeye basıldı. 

Tekirdağ Şehir Hastanesi inşaatında son durum ne?

Tekirdağ, Akfen İnşaat tarafından Kamu-Özel İşbirliği (PPP-Public Private Partnership) modeliyle yapımı üstlenilen Şehir Hastanesi’ne kavuşmak üzere.

Göztepe Şehir Hastanesi ne zaman açılıyor?

Göztepe'de inşası devam eden ve 1 yılda 1,5 milyon ayakta hastaya, 50 bin yatan hastaya hizmet sağlayabilecek olan Göztepe Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

Karmod'dan Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'ne koronavirüs polikliniği!

Karmod Prefabrik, İstanbul'da yer alan Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yeni tip koronavirüs (Kovid-19) polikliniği kurdu.

Göztepe Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

İstanbul'un hizmet yarışına önemli katkılar sağlayacak olan Göztepe Şehir Hastanesi'nin inşaat çalışmaları devam ediyor.

Kumluca Devlet Hastanesi'ne ek bina müjdesi!

AK Parti Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal, Kumluca Devlet Hastanesi'ne yataklı ek bina ve 112 binası yapımı ihalesinin nisan ayında gerçekleşeceğini söyledi.

Uzatma metro projesiyle Bursa Şehir Hastanesi'ne ulaşım kolaylaşacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından hayata geçirilecek Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığına ait "Emek-YHT-Şehir Hastanesi Uzatma Hattı Projesi" kapsamında yaklaşık 6 kilometre uzunluğundaki hatta 4 istasyon yapılacak.

İsmet Karaca: Bursa Şehir Hastanesi açılsın diye mi 3 hastane kapatıldı?

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, Bursa Devlet Hastanesi, Prof. Dr. Türkan Akyol Göğüs Hastalıkları Hastanesi ve Zübeyde Hanım Doğumevi’nin kapatılarak Bursa Şehir Hastanesi’ne taşındığını belirtti ve Bursa Şehir Hastanesi açılsın diye mi 3 hastane kapatıldı dedi...

Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi ne zaman tamamlanacak?

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, 2019 yılında açılması planlanan fakat inşaatı yarım kalan Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi inşaat alanındaydı. Karaca, inşaat alanında yaptığı açıklamada yetkililere, "Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi ne zaman tamamlanacak?" diye sordu...

Başakşehir Şehir Hastanesi'ne giden yol inşaatı neden durduruldu?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapımı tamamlanmak üzere olan Başakşehir Şehir Hastanesi’ne giden yolların inşaatın durudulması ile ilgili açıklama yaptı...

Başakşehir Şehir Hastanesi yıl ortasında hizmete girecek!

Türkiye’nin en büyük 3. Sağlık yatırım projesi özelliğine sahip olan Başakşehir Şehir Hastanesi’nde inşaat çalışmaları devam ediyor. Başakşehir Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

meü hastanesi ne zaman açılacak Haberi

meü hastanesi ne zaman açılacak


100 bin metre kare kapalı alana sahip olan ve önümüzdeki yılın giderleriyle 300 milyon TL'ye mal olan Mersin Üniversitesi (MEÜ) Tıp Fakültesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi hizmete hazır. 8 Kasım 2000 yılında temeli atılan ancak bazı maddi sıkıntılardan dolayı 14 yılda ancak tamamlanabilen hastane, 20 Mayıs'ta açılarak bölge halkına hizmet vermeye başlayacak.


Hastane ile ilgili basın toplantısı düzenleyen MEÜ Rektörü Prof. Dr. Suha Aydın, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet İlvan ve Hastane Baş Hekimi Prof. Dr. Oğuz Köksel, hastaneyle ilgili bilgiler verdi. Rektör Suha Aydın, şu anda mevcut bulunan ve hizmet verdikleri hastanenin artık yetersiz kaldığını söyledi. Uzun zamandır yeni hastane için çalıştıklarını belirten Aydın, "Mersin kentinin yaklaşık 14 yıldır özlemle beklediği önemli bir proje olan yeni hastanemizi...