27 / 04 / 2024

Mevlana Bulvan

Mevlana Bulvan

Başkan Melih Gökçek, Konya Yolu'nun Gölbaşı'ndan gecen bölümüne yapmayı planladığı projeyi iftarda tanıttı, ilce sakinleri yapılan oylamada 'evet' deyince Gökçek, projeyi hemen uygulayacaklarını belirtti...

Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Gaziosmanpaşa ilçesi, Mevlana Mahallesi, 3512 ada, 2 parselin bir kısmı ile güneyindeki bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Sancaktepe Mevlana Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sancaktepe ilçesi, Mevlana Mahallesi, 469 ada, 4 parsel ve 469 ada Rekreasyon Tescilli Alanın bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Konya Mevlana Bölgesi'ndeki dönüşüm turizmi canlandıracak!

Konya Mevlana'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Çalışmalar hakkında bilgi veren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ,kentsel dönüşüm bölgede turizmi canlandıracağını dile getirdi. 

Konya Mevlana Çarşısı'nda dönüşüm çalışmalarının yüzde 80'i bitti!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşı’da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Mevlana Group İnşaat Yatırım Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mevlana Group İnşaat Yatırım Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Hesamedın Abasalta tarafından kuruldu.

Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Mevlana Mahallesi (11-B), 38,25 ha.’lık Riskli Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Açıklama Raporu Değişikliği askıya çıktı.

Bursa Mevlana Mahallesi'nde yıkım başladı!

Bursa'nın Mevlana Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkımlar başladı. Yıkıma Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum da katıldı. 

Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi 7. Etap dönüşüm ihalesi 24 Mayıs'ta!

TOKİ, Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap 644 Adet Konut ve 177 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 24 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Konya Mevlana Çarşısı tamamen yıkıldı!

Konya tarihinin önemli kentsel dönüşüm projeleri arasında yer alan Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşı dönüşüm alanında çalışmalara devam ediliyor. 

Konya Mevlana Çarşısı'nda kaba inşaat çalışmaları başlıyor! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Mevlana Çarşısı'nda kaba inşaatın Mart ayında başlayacağını dile getirdi. 

Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Mevlana Mahallesi (11-B) İbrahim Hayırlıoğlu Caddesi İle TEM Otoyolu Arasında Kalan 38,25 Ha.’lık Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Konya Mevlana'da 19 bin 750 metrekarelik alan dönüşüyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya Mevlana Meydanı Yenileme ve Dönüşüm Projesi kapsamında 19 bin 750 metrekarelik bir alanda dönüşüm yapıldığını belirtti.

Bursa Mevlana Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için imzalar atıldı!

Bursa Yıldırım Belediyesi, Mevlana Mahallesi'nde hayata geçecek olan kentsel dönüşüm çalışmaları için hak sahipleri ile sözleşme imzaladı.

Mevlana Bulvan Haberi

Mevlana Bulvan

Büyükşehir Belepesi'nin iftar buluşmalarının dördüncüsü Gölbaşı ilçesinde halkın yoğun katılımıyla gerçekleşti. Sahil Parkı'nda kurulan sofralarda verilen iftar yemeğine, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Milletvekili Tülay Selamoglu, çok sayıda bürokrat ve her yastan, her kesimden yaklaşık 7 bin kişi katıldı. Alana kumlan sahneden Gölbaşı halkına seslenen Başkan Gökçek, konuşmasının ardından ilçenin genelini ilgilendiren iki kritik konuda anket yaptı. Anketlerin ilkinin konusu Mevlana Bulvan'ndaki (Konya Yolu) transit trafiği üste alarak iki yakası bir araya getirecek ve ilçeye aile yaşam merkezi kazandıracak proje oldu. 


Gölbaşı'nın ortasına üstten, büyük bir yol yapmak istediklerini ifade eden Başkan Gökçek, öncelikle, projenin animasyon görüntülerini ilçe halkına izletti. Yolun, mevcut bulvarın üzerinden geçeceğini açıklayan Gökçek, su bilgileri verdi: "Yeni yolun alt kısmına da aile yaşam merkezi, gençlik...