26 / 04 / 2024

Mevlüt Çavuşoğlu kimdir

Mevlüt Çavuşoğlu kimdir

İnşaat sektörünün da canlanmaya başladığını belirten Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, yabancıların mülk alımlarının artması için oturum verme, vatandaşlık verme gibi teşvik edici düzenlemeleri hayata geçirdiklerini söyledi.

Antalya Gazipaşa'nın turizm imar planı onaylandı!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'nın 5 yıldızlı oteli olmayan tek sahil ilçesi Gazipaşa'nın imar planının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca onaylandığını belirtti.

Rusya Türkiye'ye boru hattı inşa edecek!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya ile ilişkilerin normalleşmesiyle yeni projelerin hayata geçirileceğini belirtti. Çavuşoğlu, ''Rusya iki boru hattı inşa etmek istiyor'' dedi.

Ağaç evler Türk turizminin çıkış çözümü!

Dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında yer alan EMITT devam ediyor. Yerli ve yabancı ziyaretçilerin ilgi gösterdiği EMITT Turizm Fuarı'na Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu katıldı.

Antalya'daki projelerimiz Türkiye'nin önünü açacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti iktidarları döneminde hayata geçirilen projelerin Türkiye'nin önünü açtığını, bundan sonra da açmaya devam edeceğini söyledi.

İnşaat sektörü ne kadar güçlenirse ekonomide o kadar büyür!

Antalya ve Gazipaşa'daki havalimanlarını hızlı tren sayesinde birbirine bağlayacaklarını söyledi. Alanya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ALTSO) işadamlarıyla düzenlediği kahvaltılı toplantısına Dışişleri eski Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da katıldı.

İnşaat sektörünün 170'den fazla sektöre etkisi var!

İnşaat sektörü ne kadar güçlenirse ülke ekonomisinin de o kadar dinamik olacağını ve büyümeye devam edeceğini ifade eden Çavuşoğlu, "Çünkü inşaat sektörünün 170'den fazla sektöre doğrudan ya da dolaylı etkisi ve katkısı var." dedi.

Antalya'nın 2015 projeleri açıklandı!

Salı Grubu'nun bu haftaki konuğu olan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, EXPO 2016, G-20 zirvesi, NATO ülkeleri Dışişleri Bakanları toplantıları, Antalya'nın turizm alternatifleri ve ulaşımı hakkında açıklama yaptı.

Mevlüt Çavuşoğlu: TANAP bizim için vazgeçilmez bir projedir!

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi'nin, Türkiye için vazgeçilmez bir proje olduğunu ve üç sene içinde projenin tamamlanmasının planlandığını söyledi.

Mevlüt Çavuşoğlu kimdir?

Kabinede yapılan bakan değişikliklerine göre, Yeni Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu oldu. Peki, Mevlüt Çavuşoğlu kimdir? Yeni Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Kabinenin yeni bakanları!

Kabinenin yeni bakanları belli oldu. Yeni kabinede AB Bakanı ve Başmüzakereci görevine Volkan Bozkır, Dışişleri Bakanlığına Mevlüt Çavuşoğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanlığına Nurettin Canikli getirildi.

Alanya'dan Kayseri ve Konya'ya hızlı tren yapılacak!

AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, "Alanya'dan Kayseri ve Konya'ya kadar, diğer taraftan Burdur üzerinden İstanbul'a kadar hızlı trenler olacak. İki havaalanını hızlı tren projesiyle birleştirmek istiyoruz" dedi...

Mevlüt Çavuşoğlu: İzmirli belediyeler AB projelerine başvurmuyor!

Kruvaziyer Turimi ve Avrupa'daki Liman Güvenlik Uygulamaları'nın açılışı için İzmir'e gelen AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, yerel yönetimleri eleştirdi. Çavuşoğlu "İzmirli belediyeler AB projelerine başvurmuyor" dedi

Çavuşoğlu Yemenler'den 72 ay eşit taksit fırsatı!

Çavuşoğlu Yemenler konut almak isteyenlere özel KAFİ sistemiyle yılın son günlerinde benzersiz ödeme alternatifleri sunuyor. Kampanya kapsamında 72 aya varan eşit taksit imkanıyla konut sahibi olmak mümkün.

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 35 milyon 25 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Çavuşoğlu Yemenler Köşem Sitesi'nde yüzde 15 peşin 72 ay vade fırsatı!

Çavuşoğlu Yemeler Yapı imzasıyla Pendik Orhangazi Mahallesi'nde yükselen Köşem Sitesi'nde yüzde 15 peşinat 72 vade farksız ödeme koşullarıyla satışlar devam ediyor.

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Paşa Tüylüoğlu, Kemal Tüylüoğlu, Yıldırım Tüylüoğlu, Yüksel Tüylüoğlu ortaklığında kuruldu.

Çavuşoğlu 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çavuşoğlu 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hizbullah Çelik ve Muhammed Muhammed ortaklığında kuruldu.

Orhan Gençoğlu kimdir? Orhan Gençoğlu kaç yaşında? 

Penguen Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Gençoğlu kimdir? Orhan Gençoğlu kaç yaşında? Orhan Gençoğlu ne kadar? İşte ayrıntılar...

Alpaslan Kavaklıoğlu kimdir? Alpaslan Kavaklıoğlu kaç yaşında?

Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) seçilerek Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne 24. ve 25. dönemlerde Niğde milletvekili olarak görev yapan Alpaslan Kavaklıoğlu kimdir? Alpaslan Kavaklıoğlu kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Osman Arıoğlu kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Osman Arıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Osman Arıoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Osman Arıoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

BDDK Başkanı Şahap Kavcıoğlu Kimdir?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanlığına atanan Şahap Kavcıoğlu Kimdir? Daha önce görevlerde bulundu? İşte detaylar!

Bakan Çavuşoğlu duyurdu! Bu şehirlerde yaşayan memura kira desteği müjdesi!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’ndan memurlara kira desteğinde bulunacağını açıkladı! İşte detaylar!

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mahmut Sarıoğlu Kimdir?

Mahmut Sarıoğlu kimdir? Mahmut Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mahmut Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ali Galip Yorgancıoğlu kimdir? Nereli? Kaş yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Galip Yorgancıoğlu kimdir? Ali Galip Yorgancıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ali Galip Yorgancıoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı? İşte Ali Galip Yorgancıoğlu`nun hayatına dair merak edilenler.

Mevlüt Çavuşoğlu kimdir Haberi

Mevlüt Çavuşoğlu kimdir

Antalya'nın Alanya ilçesinde temaslarına devam eden Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Oceanman Türkiye, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Antalya Valiliği ve Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen "Oceanman Açık Su Yüzme Yarışları"nın ödül törenine katıım gösterdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; dereceye giren sporculara ödüllerini veren Çavuşoğlu, büyük bir organizasyon gerçekleştirildiğini ve bunu geleneksek hale getirmek istediklerini ifade etti.

Burada, Çavuşoğlu'nun, Antalya'da yapılan NATO Parlamenter Asamblesi (NATO PA) toplantısında Fransız Parlamenter Sonia Krimi'nin 1915 olaylarına tepkisine verdiği yanıtın video gösterimi yapıldı.

Bakan Çavuşoğlu, yaptığı konuşmada, Alanya'nın ihtiyaçlarını ve sorunlarını çok iyi bildiklerini, çözümü için çalışma içinde olduklarını söyledi.

Alanya'ya hizmet için çok çalıştıklarını vurgulayan Çavuşoğlu, "Bundan sonraki süreçte el ele hep beraber, çalışacağız." dedi.

Türkiye'ye gelen turist sayısının giderek arttığını belirten Çavuşoğlu, 2023...