25 / 04 / 2024

mevlüt oral kimdir

mevlüt oral kimdir

Samsun Tüm Emlakçılar Meslek Odası (SATEM) Başkanı Mevlüt Oral, parası bulunan konut ve araziye yatırım yapması gerektiğini söyledi.

Mevlüt Oral: Samsun'da kiralık ev bulamayacağız!

Samsun Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Mevlüt Oral, konut piyasasındaki durgunluktan bahsetti. Oral, “Böyle giderse kiralık ev dahi bulamayacağız. Üretim yok” dedi.

Samsun'da emlak korsanına karşı mücadele başladı!

Samsun Tüm Emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral, emlak piyasasındaki dengesizliğin sebebinin 'korsan' emlakçılar olduğunu ifade ederek 'Korsan emlakçılara ve ayakçılara savaş açtık. Vatandaşlar bu kişileri ihbar hattımıza bildirsin' diye açıklama yaptı. 

Mevlüt Oral: Parası olan gayrimenkul alsın!

Samsun Emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral, konut kredisi faizlerinin yükselmesiyle sektörün yavaşladığını söyleyerek, “Faiz oranlarının daha da düşmesi gerekir. Parası olan lütfen gayrimenkule yatırım yapsın" diye konuştu.

Gayrimenkulde dolarla kira uyarısı!

SATEM Başkanı Mevlüt Oral, 'Dolarla kira sözleşmesi yapan vatandaşlar, 1 ay içerisinde sözleşmelerini Türk lirası üzerinden yenilemeli. Eğer bu değişiklik yapılmazsa cezai müeyyideleri büyük' dedi.

Faiz değil, gayrimenkul kazandırır!

SATEM Başkanı Mevlüt Oral, Samsun'da emlak sektörünü ve konut fiyatlarını değerlendirdi. Oral, "Banka faizi vatandaşa para kazandırmaz ama gayrimenkul kazandırır" şeklinde konuştu.

Emlak Müşavirliği Yasası çıkmalı!

Samsun Emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral, emlakçılık yaptığı iddia edilen iki kişinin fuhuşa yer temininden yakalandığı haberlerine tepki gösterirdi. Oral, emlakçıların fuhuşa yer temini gibi bir durumun söz konusu olmayacağını açıkladı.

2016'da 15 emlakçı kepenk indirdi!

Emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral, emlakçılık piyasasındaki son durumu değerlendirdi. Mevlüt Oral, darbe girişiminin ardından emlak piyasasında duraklama olduğunu dile getirdi.

Mevlüt Oral: Gayrimenkul alın!

Samsun Tüm Emlakçılar Meslek Odası (SATEM) Başkanı Mevlüt Oral, “Konut almanın tam zamanı” şeklinde konuşurken, emlakçılar ise, ‘Sakın geç kalmayın’ vurgusu yaptı

Mevlüt Oral: Ayakçı emlakçılık dönemi sona erecek!

Samsun Esnafçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral, yakında çıkması beklenen “Emlak Müşavirliği Yasası” ile " ayakçı emlakçılık” döneminin sona ereceğini söyledi.

Samsun'da emlak fiyatları yükselecek!

Samsun Tüm Emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral, "Emlağa yatırım yapmak isteyenler acele etsin. Çünkü tüm göstergeler 2016 yılında emlak fiyatların yükseleceğini işaret ediyor" diye konuştu.

Mevlüt Oral: İstikrar piyasayı canlandırmadı!

Samsun Emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral, seçim öncesi piyasalarda yaprak dahi kımıldamadığını belirtirken seçimlerden sonra ise tablonun çok fazla değişmediğini kaydetti.

Korsan emlakçılar yasa ile kayıt altına alınacak!

SAMSUN Emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada, hazırlık aşaması tamamlanan Emlak Müşavirlik Yasa Tasarısı'nın içeriği hakkında bilgi verdi..

Mevlüt Oral: Emlak sektöründe cezalar caydırıcı olmalı!

Samsun Emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral,Türkiye de en çok inşaat sektörünün iş yaptığı illerden biri olan Samsun'da piyasayı dolandıran müteahhitlerin hem vatandaşı hem de emlak sektörünü zarara uğrattığını vurguladı...

Mevlüt Oral: Konut alırken reklamlara aldanmayın!

Mevlüt Oral "Bu anlamda, inşaatı devam eden evlere girmek, tehlikeli. Müteahhidini tanımıyorsanız, güvenmiyorsanız. tehlikeli. İnsanlara maket üzerinde gösterilen yerler satılıyor. Buradan söylüyorum, reklamlara aldanmayın" diye konuştu.

Prof. Dr. Ebru Tümer kimdir? Prof. Dr. Ebru Tümer ne iş yapmaktadır? 

ASELSAN Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Prof. Dr. Ebru Tümer kimdir? Prof. Dr. Ebru Tümer hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Önder Türkkanı kimdir? Önder Türkkanı nereden mezun?

Önder Türkkanı ne iş yapıyor? Önder Türkkanı hangi mesleği yapıyor? Önder Türkkanı nereden mezundur? İşte detaylar!

Salih Cem Oral Kimdir? Salih Cem Oral kaç yaşındadır?

Salih Cem Oral kimdir? Salih Cem Oral’ın mesleği nedir? Salih Cem Oral hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Esra Yazıcı Tözge kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Esra Yazıcı Tözge kimdir? Kaç yaşında? Esra Yazıcı Tözge daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esra Yazıcı Tözge'nin eğitim hayatı nasıldı?

Mevlüt Uysal kimdir? 

Halkbank Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Uysal kimdir? 

Türkiye'nin de içinde olduğu tahıl koridoru nasıl işleyecek? Bakan Çavuşoğlu açıkladı

Türkiye, Rusya ve Ukrayna arasında tahıl koridoru kurulması için çalışma başlatıldı. Koridor için bir general görevlendirildi. Tahıl koridorunun nasıl işleyeceğine ilişkin açıklamayı ise Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu açıkladı. İşte detaylar...

Mevlüt Öztürk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mevlüt Öztürk İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mevlüt Öztürk tarafından kuruldu.

Mevlüt Çavuşoğlu'ndan 103 emekli amiralin Kanal İstanbul açıklamasına tepki!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bazı emekli amirallerin imzasıyla yayımlanan açıklamaya tepki gösterdi.

Eskişehir'de hayırsever iş insanları şehit Mevlüt Kahveci'nin ailesine ev hediye etti! 

Eskişehir'de hayırsever iş insanları tarafından Gara şehidi Mevlüt Kahveci'nin ailesine ev hediye edildi. 

Mevlüt Çavuşoğlu: Konut inşaatlarında Türk firmalarını öneririm!

Hırvatistan Dışişleri Bakanı Radman'la ortak basın toplantısı düzenleyen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Bakan Radman'a konut inşaatların Türk firmalarını önerdiğini dile getirdi.

Mevlüt Çavuşoğlu: Türk inşaat firmaları dünyanın en iyilerinden!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada Türk inşaat firmalarının dünyanın en iyilerinden olduğunu söyledi.

New York'taki Türkevi inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Dakka Büyükelçiliğinin yeni kançılarya binasının açılışı için gerçekleştirilen törende açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, New York'taki Türkevi'nin inşaatına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Mevlüt Çavuşoğlu: Türk inşaat sektörü Çin'den sonra ikinci sırada!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Endonezya düzenledikleri ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, "Türk şirketleri, pandemiye rağmen Endonezya'ya yatırım yapma ilgililer. İki ülke arasında özellikle inşaat alanında kamu-özel işbirliği modelini de konuştuk" dedi.

mevlüt oral kimdir Haberi

mevlüt oral kimdir

Konut kredi faizlerini yüzde 0,99 seviyesine çeken devlet bankalarının aksine özel bankalar kredi oranını düşürmediğini ifade eden Samsun Tüm Emlakçılar Meslek Odası (SATEM) Başkanı Mevlüt Oral, "Konut kredi oranlarını düşürülmesine rağmen sektörde beklenen canlılık yaşanmış değil. Parası olan vatandaş parasını konut veya arazi yatırımı yerine yüksek faiz verdiği için parasını faizde değerlendirmekte" açıklamasında bulundu.

Samsun Etik Haber'de yer alan habere göre; ülkede bulunan ekonomik gidişin her an yaşanabilecek bir devalüasyon tehlikesi oluşturduğunu söyleyen Oral, "Parası olan vatandaşımız parasını faizde değerlendirmekte ama her an yaşanabilecek bir devalüasyon sonucu elindeki paranın bir değeri kalmayacaktır. Parası olan vatandaşın parasını konut veya arazi yatırımda değerlendirmesinin akılca bir yatırım olacağını bilmeleri gerekmekte" ifadelerini kullandı.