18 / 04 / 2024

Mevlüt Uysal kimdir

Mevlüt Uysal kimdir

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece'de 20 yıldır devam eden yat limanı sorunu olduğuna dikkat çekti.

Büyükçekmeceli dar gelirliye sosyal konut müjdesi!

İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, dar ve orta gelirli vatandaşlar için sosyal konut yapılacağı müjdesini verdi.

Büyükçekmece'nin imar planı yeniden düzenleniyor!

İBB Başkanı Mevlüt Uysal, Büyükşehir Belediyesi komisyonundan geçmeyen bir imar planında teknik hatanın belediye tarafından yeniden düzenlendiğini, hataların giderilmesi durumunda bu planın geçeceğini söyledi.

Mevlüt Uysal kimdir?

Başakşehir’de 1. Etap Site Yöneticiliği yaptıktan sonra ilçe belediyesini yönetmeye başlayan Mevlüt Uysal kimdir? Mevlüt Uysal ne zaman Başakşehir Belediye Başkanlığı’na seçildi? İşte Mevlüt Uysal'ın biyografisi...

Akıllı binalarla, akıllı şehirler kurulacak!

Dijital Şehircilik Zirvesi kapsamında düzenlenen “Dijital Şehircilikte Başarı ve Dönüşüm Hikayeleri” panelinde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, şehirlerdeki büyük dönüşümlerin belediye eliyle yapılması gerektiğini söyledi.

İstanbul metro hattında Londra'yı geçecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, metro inşaatları ve ihaleleri hakkında açıklamalarda bulundu. Uysal, İstanbul'un dünyada en çok metro inşaatı olan şehir olduğunu belirtti.

Taksim'i gerçek meydan haline getireceğiz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) 2017 yılı faaliyet raporu, oy çokluğuyla kabul edildi. İBB Meclisi toplantısının 4’üncü birleşimi, Saraçhane’deki belediye binasında gerçekleştirildi. 

Kadıköy'de en büyük problem kentsel dönüşüm!

AK Parti Kadıköy İlçe Kongresi, Kadıköy İmam Hatip Lisesi İBB 15 Temmuz Şehitler Konferans ve Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. 

Mevlüt Uysal metro çalışmaları hakkında açıklamalar yaptı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, metro çalışmalarıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Uysal, metro ihalelerin iptal edilmesi ve devam eden metro çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Mevlüt Uysal Beykoz Kışlası çalışmalarını inceledi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'i ziyaret etti ve Beykoz Kışlası'nda devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Başakşehir Belediye Başkanlığı seçimi 4 Ekim'de!

Başakşehir Belediye Başkanlığı seçimi 4 Ekim Çarşamba günü saat 15.00'te yapılacak.

AK Parti'nin İBB Başkan adayı Mevlüt Uysal!

Kadir Topbaş'ın istifasından sonra boşalan İBB başkanlık koltuğuna kimin geleceği merak konusu. AK Parti başkan adayının Mevlüt Uysal olduğunu açıkladı.

İBB Başkanı Mevlüt Uysal oldu!

İBB Meclisi'ndeki seçimin üçüncü turunda kullanılan 308 oyun 179'unu alan Uysal, İBB Başkanı oldu. Uysal, görevi devraldı

İBB'nin yeni başkanı Mevlüt Uysal mı olacak?

İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın istifası sonrasında boşalan koltuğa Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın oturacağı konuşuluyor.

Başakşehir gayrimenkulde Türkiye’ye model oldu!

İstanbul Başakşehir, 2002'den itibaren Türkiye'de hız kazanan kentsel dönüşüm ve modern şehirciliğin simgesi haline geldi. Nüfusu 5 yılda 170 bin arttı. Kayaşehir projesi de birçok yeni projeye model oldu.

Prof. Dr. Ebru Tümer kimdir? Prof. Dr. Ebru Tümer ne iş yapmaktadır? 

ASELSAN Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Prof. Dr. Ebru Tümer kimdir? Prof. Dr. Ebru Tümer hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Pasifik Gayrimenkul Mehmet Asım Uysal kimdir? Mehmet Asım Uysal ne iş yapıyor?

Mehmet Asım Uysal kimdir? Mehmet Asım Uysal hangi mesleği yapıyor? Mehmet Asım Uysal nereden mezundur? İşte detaylar!

Esra Yazıcı Tözge kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Esra Yazıcı Tözge kimdir? Kaç yaşında? Esra Yazıcı Tözge daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esra Yazıcı Tözge'nin eğitim hayatı nasıldı?

Mevlüt Uysal kimdir? 

Halkbank Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Uysal kimdir? 

Uysal Altyapı Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uysal Altyapı Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mevlüt Uysal tarafından kuruldu.

Mevlüt Öztürk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mevlüt Öztürk İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mevlüt Öztürk tarafından kuruldu.

Mevlüt Çavuşoğlu'ndan 103 emekli amiralin Kanal İstanbul açıklamasına tepki!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bazı emekli amirallerin imzasıyla yayımlanan açıklamaya tepki gösterdi.

Eskişehir'de hayırsever iş insanları şehit Mevlüt Kahveci'nin ailesine ev hediye etti! 

Eskişehir'de hayırsever iş insanları tarafından Gara şehidi Mevlüt Kahveci'nin ailesine ev hediye edildi. 

Mevlüt Çavuşoğlu: Konut inşaatlarında Türk firmalarını öneririm!

Hırvatistan Dışişleri Bakanı Radman'la ortak basın toplantısı düzenleyen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Bakan Radman'a konut inşaatların Türk firmalarını önerdiğini dile getirdi.

Mevlüt Çavuşoğlu: Türk inşaat firmaları dünyanın en iyilerinden!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada Türk inşaat firmalarının dünyanın en iyilerinden olduğunu söyledi.

Mevlüt Çavuşoğlu: Türk inşaat sektörü Çin'den sonra ikinci sırada!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Endonezya düzenledikleri ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, "Türk şirketleri, pandemiye rağmen Endonezya'ya yatırım yapma ilgililer. İki ülke arasında özellikle inşaat alanında kamu-özel işbirliği modelini de konuştuk" dedi.

Mevlüt Çavuşoğlu Dakar Büyükelçiliğinin yeni binasının temelini attı!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Dakar Büyükelçiliğinin yeni binasının temelini attı.

Mevlüt Çavuşoğlu: Türkiye, Malta'da yatırımlar bakımından ikinci sırada!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada, "Türkiye, Malta'da yatırımlar bakımından ikinci sırada. Bu yatırımları daha da teşvik edeceğiz. Malta, inşaat alanında Türk firmalarına güvendiği için önemli işleri Türk firmalara verdi" dedi.

Mevlüt Uysal kimdir Haberi

Mevlüt Uysal kimdir

Büyükçekmece'de seçim çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, Dizdariye Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. 

"Bu sefer biz kazanacağız"

Beyaz Gazete'de yer alan habere göre, "Bu sefer biz kazanacağız" diye konuşan Uysal, "Niye kazanacağız? Çünkü önceki seçimlerdeki gibi seçmen kaydırıp ya da seçimlerde hile yapılmasına izin vermeyeceğiz. Adaylığım açıklandıktan sonra boş binalara, kaba inşaatı bitmiş ancak kapı çerçevesi olmayan binalarda hayali seçmen gösterdiler. Biz bunları bildirip konuyu yargıya taşıdık ve iki kişi tutuklandı." açıklamasında bulundu. 

''Girişimcilere 'gel şuraya üniversite yap' diyeceğiz"

Büyükçekmece'de iki üniversite olduğunu söyleyen Uysal, şu açıklamalarda bulundu: "Büyükçekmece'de eğitimde pozitif ayrımcılık yapmaya devam edeceğiz. Üniversitelerle eğitimle ilgili olarak özel sektörün önünü açıp kamunun da gelebileceği yönünde hareket edersek problem olmaz. Planımız...