25 / 04 / 2024

mey içki

mey içki

2006 yılında Limak Holding'in hedefi İstanbul'da turizm tesisi açmakmış. Antalya, Kıbrıs ve Ankara'da butik otelleri bulunan Limak Holding, Emekli Sandığı'na ait Maçka Oteli'yle de ilgilenecekmiş.

Mey İçki, Galatasaray Adası'na köprü kurdu!

İngiliz alkollü içki devi Diageo tarafından TPGden 2.1 milyar dolara satın alınan Mey İçki, gerçekleşen birleşmeyi İstanbuldaki Galatasaray Adasında 1 milyon lira harcayarak düzenlediği Keep Walking (Yürümeye devam et) gecesiyle kutladı

Lokantalar 28 Mart'a kadar kadınlara özel sürprizler sunacak!

‘Kadınlar Meyhanesi’ projesi, yaratıcı bir fikir. Mey İçki’nin eski güzel günleri yaşatmayı hedefleyen projesinde, yarın ve 28 Mart’ta anlaşmalı lokantalarda kadınları özel mönüler ve sürprizler bekliyor

0850’li hatlardan ‘yüksek kazançlı’ iş tekliflerine aman dikkat! Bu numaraları sakın açmayın!

Yüksek kazançlı iş vaadiyle vatandaşları dolandıran sahtekarlar türedi. Özellikle 0850’li hatlardan gözüne kestirdiği kişilere kısa mesaj veya WhatsApp üzerinden yüksek gelirli iş teklifinde bulunan bazı sahtekarlara ilişkin sikayetvar.com’a şikayet yağıyor.

Alkollü içeceklerde flaş düzenleme! Resmi Gazete’de yayımlandı: Artık satılamayacak!

Alkol ve alkollü içki üretim tesisleri ile ticaretine yönelik usul ve esaslarda düzenlemeye gidildi. İşte detaylar...

 2023'te buna da zam geldi! Yüzde 230 zam yapıldı

 Saat 22.00'dan sonra içki satışına uygulanacak cezasın belirlenmesinin ardından, Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, “Bu ‘Dükkanı kapat git anahtarını bize ver’ cezasıdır.  Dünyanın hiçbir yerinde böyle ölçüsüz bir idari para cezası yoktur. açıklamasını yaptı.

Engelli aylığı için önemli adım. Devlet alacağından vazgeçiyor!

Meclis Komisyonu'nda görüşülen torba yasa ile devlet yersiz maaş ödediği kişilere bağladığı maaşlarla ilgili bir takipte bulunmayacak ve iade istemeyecek. Ancak düzenlemenin bir de istisnası var.

Alkol ve sigara zammı enflasyonu derinden etkileyecek

Tera Yatırım Başekonomisti Enver Erkan, alkollü içki ve tütün ürünlerinin enflasyon havuzunda %4,31'lik hacme sahip olduğunun altını çizerek Haziran enflasyonuna doğrudan etkisinin yarım puan olacağını ifade etti.

Fiyatları ucuz olan bir alkollü içki grubuna ÖTV zammı geldi! Yüzde 70 artış hemen etikete yansıdı

Cumhurbaşkanı Kararı ile Resmi Gazete'de yayınlanan kanuna göre, fiyatının ucuz olmasından sebep tüketicilerin talep gösterdiği meyve şarabının ÖTV oranı artırıldı.

İzmir Urla'da 56 villalı sitedeki bazı bölümler için yıkım kararı!

İzmir Urla'da ilçesinde geçtiğimiz senede 6 Ekim tarihinde, kumar oynatıldığı ve sahte içki satıldığı iddiasıyla jandarma tarafından operasyon gerçekleştiren Bademler Mahallesi'ndeki 56 villalı sitede bazı bölümlerin imara aykırı ve kaçak yapıldığı öğrenildi.

DATÜB ve Kırgızistan Ahıska Türkleri Derneği'nden Kırgızistan'a inşaat malzemesi desteği!

Merkezi İstanbul'da olan Dünya Ahıska Türkleri Birliği (DATÜB) ile Kırgızistan Ahıska Türkleri Derneği, Kırgızistan'da, Tacikistan sınırında yaşanan çatışmaların etkilediği kişiler için toplam 25 tonluk un, gıda ve inşaat malzemesi desteği yaptı.

Malatya'da arazi kavgası: 1 ölü!

Malatya'nın Pütürge ilçesinde arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan kavgada akrabasının av tüfeğiyle ateş ettiği kişi vefat etti.

Kavgada bıçaklanan inşaat işçisi, yaşamını yitirdi!

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde kavga ettiği kişiler tarafından bıçaklanan inşaat işçisi Ahmet Daştemir (28) tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

İŞKUR geçen yıl yaklaşık 1,5 milyon kişiyi işle buluşturdu!

İŞKUR'un 2019'da işe yerleştirilmesine aracılık ettiği kişi sayısı, bir önceki yıla göre yüzde 19,5 artarak 1 milyon 490 bin 276'ya ulaştı.

MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan da Jet Fadıl mağduru!

Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devre mülk satışı yaptığı kişilerden para topladığı halde projeleri tamamlamadığı nedeniyle yargılanan Fadıl Akgündüz’ün mağdur ettiği kişiler arasında MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan olduğu ortaya çıktı.

İranlı turist kiralık ev ararken bıçaklandı!

Iraklı bir turist, Beyoğlu'nda ev kiralamak için irtibata geçtiği kişiler tarafından önce gasp edildi, sonra bıçaklandı.

mey içki Haberi

mey içki



'İstanbul'da turizm tesisi açacağız'


Limak Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Özdemir, ''Antalya, Kıbrıs ve Ankara'da turistik otellerimiz var. Hedefimiz İstanbul'da turizm tesisi açmak'' dedi


    Son dönemde katıldığı ihalelerde Limak Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir'in hep yanında yer alan kızı Ebru Özdemir, ''İstanbul'da turizm tesisi açacağız'' dedi. Özdemir, ''Limra, Arcadia ve Atlantis'ten sonra bu yıl açılışını yapacağımız Japon temalı Lara De Luxe ile Antalya'daki yatak sayımızı 5 bine çıkaracağız. Kıbrıs'ta da 6 bin yatak kapasitesine çıkmayı planlıyoruz. Ankara'da bir butik otel açtık. Hedefimiz İstanbul'da turizm tesisi açmak'' diye konuştu.

    Tarabya Oteli ihalesine girdiklerini ancak alamadıklarını hatırlatan Özdemir, satışa çıkarıldığı...