19 / 04 / 2024

Meydan Dükkanları emlak konut ödeme planı

Meydan Dükkanları emlak konut ödeme planı

Emlak Konut Meydan Dükkanları ödemeleri için 3 farklı seçenek sunuluyor. Teslimleri 2017 yılı içerisinde yapılacak olan projede dükkan fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

1942 yılında Sirkeci Meydanı'ndaki dükkanlar tramvay yolundan dolayı yıkılacakmış!

1942 yılından Sirkeci'de tramvay yolu üzerinde çıkıntı teşkil eden dükkanların yıkılmasına karar verilmiş.

Emlak Konut GYO 13 projedeki dükkanları satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO 13 projede yer alan dükkanları yenilenen avantajlı ödeme koşulları ile satışa sundu. Satışa sunulan dükkanların fiyatları 445 bin TL'den başlıyor...

Konya'da belediyenin eğitim için verdiği dükkanlar emlakçı ve çaycılara kiralandı!

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ibadet ve eğitim amaçlı verdiği dükkanları cami derneğinin ticareti amaçlı kullanıma açtığı ve çaycıya, emlakçıya kiraladığı belirlendi. Sayıştay, derneğin dükkanları amacı dışında kullandığını belirtti.

Luxera Meydan cadde dükkanları 770 bin TL'ye satışta!

Mahmutbey-Bağcılar aksında hayata geçirilen Luxera Meydan projesinin ticari üniteleri satışa çıkarıldı. Meydan dükkanları 770 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıklarıldı...

Emlak Konut Maslak 1453 dükkanları! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Maslak 1453’te yüksek kazançlı dükkanları açık artırma ile satışa çıkarıyor.

Emlak Konut Niğde cadde dükkanları 20 Haziran'da satışa çıkıyor!

Niğde Emlak Konutları'nda yer alan cadde dükkanları 20 Haziran Perşembe günü açık artırmayla satışa çıkarılıyor.

Emlak Konut Kuzey Yakası cadde dükkanları satış!

Emlak Konut Kuzey Yakası cadde dükkanları satış detayları haberimizde yer alıyor. Projede yer alan dükkanlar 11 Mayıs tarihinde açık artırmayla satışa sunulacak.

Emlak Konut Kuzey Yakası cadde dükkanları satışa çıkıyor!

Emlak Konut Kuzey Yakası cadde dükkanları 11 Mayıs'ta açık artırmayla satışa sunulacak.

Meydan Ardıçlı 2. etap dükkanları fiyat!

Meydan Ardıçlı 2. etap dükkanları satışa çıktı. Meydan Ardıçlı projesi Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığında hayata geçiriliyor. Meydan Ardıçlı 2. etap dükkanları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.

Meydan Ardıçlı'nın 2. etap dükkanları satışta!

Esenyurt'ta hayata geçirilen Meydan Ardıçlı projesinin 2. etabındaki dükkanlar satışa çıktı. Projenin 1. etabındaki dükkanların satışı tamamlandı...

Aydın İncirliova'da dükkanların yapım ihalesi 4 Nisan'da!

İncirliova Belediye Başkanlığı tarafından 192 araçlık tek katlı yer altı otoparkı, zemin katta dükkanların 25 yıl süreli kullanma karşılığında, 2 adet meydan kafeterya, 192 araçlık tek katlı yer altı otoparkı, zemin katta dükkanların yapımı için ihale yapılacak..

5 soruda dükkanların emlak ve çöp vergisi!

Kasım ayı itibari ile 2. taksit dönemi başlayan dükkanların emlak ve çöp vergisi nasıl ödenir? Dükkanların emlak ve çöp vergisi ne kadar?

Göl Panorama cadde dükkanları açık artırma ihalesi 16 Nisan'da!

Emlak Konut güvencesiyle inşa edilen Göl Panorama Evleri 1.431 konut ve 40 ticari üniteden meydana geliyor. Göl Panorama cadde dükkanları 16 Nisan Cumartesi günü açık artırma usulüyle satışa çıkıyor.

Meydan Dükkanları emlak konut ödeme planı Haberi

Meydan Dükkanları emlak konut ödeme planı

Ticari ünitelerin alanları 40 metrekare ile 2 bin 113 metrekare arasında değişen Meydan Dükkanları Emlak Konut projesi İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa ediliyor.


Meydan Dükkanları sosyal imkanları arasında kafeler, açık kapalı spor alanları, yürüyüş alanları, nikah sarayı, cami, kongre merkezleri ve restoranlar bulunuyor. Proje Makro Akyapı Ortak Girişimi imzası taşıyor.


Emlak Konut Meydan Dükkanları ödemeleri banka kredisi ile yapılabiliyor. Açık artırma ile satışa sunulan projede 102 tane teras dükkanı, 58 tane teras mağaza, 80 tane cadde mağazası, 90 tane cadde dükkanı, 2 tane market alanı yer alıyor.


Meydan Dükkanları projesinde cadde mağazaları 700 bin TL ile 3 milyon 110 bin TL,  teras mağazaları 410 bin TL ile 1 milyon 490 bin TL, cadde dükkanları 520 bin TL ile 1 milyon 640 bin...