26 / 04 / 2024

MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Hayati Hamzaoğlu

MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Hayati Hamzaoğlu

Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu Belediye Başkan Adayı Hayati Hamzaoğlu, 30 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri'nde seçimin renginin çok açık ve net bir şekilde belli olduğunu söyledi.

Kastamonu Taşköprü'ye 1939 yılında yeni binalar inşa edilmiş!

Kastamonu Taşköprü'de 1939 yılında yeni kamu binalarının inşası için çalışmalar başlatılmış. Bu binalar arasında Hükümet Konağı, Halk Evi ve Belediye binası yer almış...

Antalya'da belediye Meclis Üyesi, imar müdürünü savcıya şikayet etti!

Antalya'nın Akseki ilçesi MHP’li Belediye Meclis Üyesi Cenk Doğru, Akseki’nin Cevizli ve Bademli Mahalleleri sınırlarında yer alan kaçak yapılaşmayla ilgili işlem yapmadığı ididalarıyla Belediye İmar Müdürü İbrahim Yıldız hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet etti.

Belediyeden konut imarlı arsa fırsatı! Bu tarihi kaçırmayın!

Kastamonu Belediye Başkanlığı, Kastamonu Merkez Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 11 bin 819 metrekare alana sahip.

Kastamonu'da turizm tesis alanı imarlı arsa satılacak! İhalesi 22 Mayıs'ta!

Kastamonu İli Abana Belediye Başkanlığı, Kastamonu'da yer alan turizm tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı.

O ilde konut imarlı iki arsa satılacak!

Kastamonu Belediye Başkanlığı, Kastamonu Kuzeykent'te yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 7 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Kastamonu Belediyesi ticaret ve konut alanı imarlı arsa satıyor!

Kastamonu Belediye Başkanlığı, Kuzeykent Mahallesi'nde yer alan ticaret ve konut alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Kastamonu Belediyesi 67.5 milyon TL'ye arsa satıyor!

Kastamonu Belediye Başkanlığı, Kastamonu Merkez Kuzeykent'te yer alan arsayı 67 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı. İşte detaylar...

Silivri'nin tapu sorunu belediye meclisinde!

CHP Grup Sözcüsü Melih Yıldız'ın ortak hareket çağrısının ardından AK Parti ve MHP'den tapu sorununun çözümünde olumlu sinyaller verildi. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, "Mağduriyetlerin yaşanmaması için dikkatli, hassas bir çalışma yapılıyor" dedi.

Kastamonu'daki hasarlı Yıldız Apartmanı yıkılıyor!

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde sel felaketi nedeniyle büyük hasar gören Yıldız Apartmanı için yıkım kararı alındı. Yapı belediye ekipleri tarafından yıkılıyor.

İzmir Büyükşehir Belediye binasının akıbeti TBMM'de!

MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, İzmir Büyükşehir Belediye Binasının depreme dayanıklılığına ilişkin soru önergesi verdi. 

Hayri Türkyılmaz'a kilise restorasyonu tepkisi!

Bursa Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, 1834'te kesme taştan yapılan kilise için restorasyon çalışmalarını başlattı. Olay üzerine MHP'li Belediye Meclis Üyesi Bülent Erdem, "Kültür varlıklarımız böyle heba oluyor" diye konuştu.

Karabük Belediye Meclisi'nde millet bahçesi ve konut projesi tartışması!

Karabük Belediye Meclisi'nin Ekim ayı son toplantısında Millet Bahçesi ve konut projesi oylamasında AKP ile MHP gurubu arasında ipler gerildi. 

Kastamonu'da 3.7 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Abana Belediye Başkanlığı, Kastamonu Abana Merkez Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Hayati Hamzaoğlu Haberi

MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Hayati Hamzaoğlu

MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Hayati Hamzaoğlu, 30 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri'nde seçimin renginin çok açık ve net bir şekilde belli olduğunu söyledi. Hayati Hamzaoğlu, 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensupları ile bir araya geldi. Bir restoranda verilen kahvaltıda konuşan Hamzaoğlu, basın mensuplarının halka haber verme, bilgi sunma noktasında çok önemli görevi yerine getirdiğini belirterek, son dönemlerde gelişen olaylar paralelinde basın organlarına bir takım engellemeler yapılsa da gazetecilerin görevlerini yerine getirmeye çalıştığını belirtti. 


Gazetecilerin önündeki engellerin kaldırıldığında halkın haber almasının önündeki engellerin de kalkacağını ileri süren Hamzaoğlu, şöyle konuştu: "Önemli bir baskı uygulandığı halde basın mensuplarının tarafsız olduğunu ve herkese eşit mesafede durduğunu görmek beni mutlu ediyor. Fakat genel manada Türk basını baskı altındadır. Belediye Başkanlığım döneminde basın...