19 / 04 / 2024

mhp seyhan belediye başkan adayı abdullah çalışkan

mhp seyhan belediye başkan adayı abdullah çalışkan

MHP Seyhan Belediye başkan adayı Abdullah Çalışkan, Güney Seyhan’daki mahalle ve köylere yaptığı ziyarette büyük ilgi gördü. Esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştiren Çalışkan, 771 bin Seyhanlıya eşit ve adil hizmet vereceğini dile getirdi...

Antalya'da belediye Meclis Üyesi, imar müdürünü savcıya şikayet etti!

Antalya'nın Akseki ilçesi MHP’li Belediye Meclis Üyesi Cenk Doğru, Akseki’nin Cevizli ve Bademli Mahalleleri sınırlarında yer alan kaçak yapılaşmayla ilgili işlem yapmadığı ididalarıyla Belediye İmar Müdürü İbrahim Yıldız hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet etti.

En az 22 bin lira maaşla personel alınacak! İş arayanlar elinizi çabuk tutun!

Adana ili Seyhan Belediye Başkanlığı da 65 KPSS puanı ile zabıta memuru alımı yapılacağını açıkladı. İşte maaşın 22 bin TL olarak açıklandığı o iş ilanı ile ilgili detaylar...

Belediyeden büyük fırsat! O ilde üç taksitle tam 18 konut ve 1 arsa satılacak!

Adana İli Seyhan Belediye Başkanlığı, Adana'da yer alan 18 konut ve 1 arsayı satışa çıkardı.

Hayri Türkyılmaz'a kilise restorasyonu tepkisi!

Bursa Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, 1834'te kesme taştan yapılan kilise için restorasyon çalışmalarını başlattı. Olay üzerine MHP'li Belediye Meclis Üyesi Bülent Erdem, "Kültür varlıklarımız böyle heba oluyor" diye konuştu.

Seyhan'da kentsel dönüşüme hız verildi!

Seyhan Belediye meclisinin 2020 yılı ilk birleşimi gerçekleşti. Toplantıda konuşan Başkan Akay, sel felaketinde hasar gören binaların risk taşıdığını, bu nedenle kentsel dönüşüm projelerinde daha çok çalışılması gerektiğini sözlerine ekledi.

Silivri'de imar sorunu çözülecek!

Cumhur İttifakı MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Gazitepe ve Kadıköy mahallelerini ziyaret etti. Yılmaz, “İmar sorununu, hayvan satış yerini sorununu, yol problemleri, hepsini çözeceğim söz veriyorum” dedi. 

Mezine Sırakaya, MHP'den Şehitkamil Belediye başkan adayı oldu!

Gaziantep'te mevcut Büyükşehir Belediyesi Başkanlığını yürüten Fatma Şahin'den sonra Mezine Sırakaya'nın da adaylığı açıklandı. Mezine Sırakaya, MHP'den Şehitkamil belediye başkan adayı oldu..

Kayseri meydanları şehir ekonomisini canlandıracak!

MHP Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Kazım Yücel, Kayseri'de yapılacak olan meydana projelerin şehir ekonomisine canlılık getireceğini söyledi.

Adana Kent Meydanı Projesi’nde yıkımların yüzde 70'i tamamlandı!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ’Kent Meydanı Projesi’nde incelemelerde bulundu. Son yılların en büyük vizyon projesi olarak nitelendirilen proje kapsamında yıkımların yüzde 70 oranında tamamlandı.

Adana Seyhan'da kamulaştırılan binalar yıkılıyor!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yatırım ve projelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Karalar, kamulaştırılan binaların yıkımları tamamlandığını söyledi.

Seyhan Belediye Meclisi, İmar Komisyonu'nu seçti!

Seyhan Belediye Meclisi Nisan ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Nisan toplantısında komisyon üyeleri belirlendi.

Seyhan'da çıkmaz sokaklar açılıyor!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, göreve gelmelerinin ardından 93 adet çıkmaz sokağın açıldığını söyledi.

Adana Seyhan'da kaçak yapıya geçit yok!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, imar konusunda hassas olduklarını belirtti. Karalar, "Kaçak yapıya göz yummamızı beklemeyin" dedi.

mhp seyhan belediye başkan adayı abdullah çalışkan Haberi

mhp seyhan belediye başkan adayı abdullah çalışkan


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan Belediye başkan adayı Abdullah Çalışkan, Güney Seyhan’daki mahalle ve köylere yaptığı ziyarette büyük ilgi gördü. Esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştiren Çalışkan, 771 bin Seyhanlıya eşit ve adil hizmet vereceğini dile getirdi. 


İlk olarak Hadırlı Mahallesine gelen Çalışkan ile MHP Büyükşehir Belediye başkan adayı Hüseyin Sözlü, MHP İl Başkanı Mustafa İzgioğlu ve meclis üyeleri vatandaşlarla kahvaltı yaptı. Daha sonra esnafı ve evleri ziyaret eden Sözlü ve Çalışkan sıcak ilgiyle karşılaştılar. Vatandaşla sohbet eden Sözlü ve Çalışkan, 30 Mart seçiminin değişimin başlangıcı olacağını vurguladı. Sözlü daha sonra kendi programına devam ederken Çalışkan ise Yalmanlı köyüne geçti.


Köyde zılgıtlarla karşılanan Çalışkan, vatandaşlarla tek tek tokalaşarak hal hatır sordu. Burada konuşan MHP İl Başkanı Mustafa İzgioğlu “30 Mart seçimleri yerel...