24 / 04 / 2024

mhp silivri belediye başkan adayı Volkan Yılmaz 

mhp silivri belediye başkan adayı Volkan Yılmaz 

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, MHP'nin Silivri Beledeyi Başkan adayının Volkan Yılmaz olduğunu açıkladı. Peki, AKP'nin de desteklediği Başkan adayı Volkan Yılmaz kimdir?

Silivri Belediyesi'nden satılık 7 arsa! İstanbul'da imarlı arsa fırsatı!

İstanbul İli Silivri Belediye Başkanlığı, İstanbul Silivri'de yer alan 7 arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 4 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Silivri'de 7 adet arsa satılıyor! Megakentte büyük fırsat! 

Silivri Belediye Başkanlığı, İstanbul Silivri'deki 7 adet arsayı satıyor. Peki Silivri'de satışı yapılacak arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

Antalya'da belediye Meclis Üyesi, imar müdürünü savcıya şikayet etti!

Antalya'nın Akseki ilçesi MHP’li Belediye Meclis Üyesi Cenk Doğru, Akseki’nin Cevizli ve Bademli Mahalleleri sınırlarında yer alan kaçak yapılaşmayla ilgili işlem yapmadığı ididalarıyla Belediye İmar Müdürü İbrahim Yıldız hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet etti.

Silivri Belediyesi'nden satılık 6 arsa!

İstanbul İli Silivri Belediye Başkanlığı, Silivri'de yer alan altı adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 6 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Silivri'de 14 arsa ile 1 adet arazi satılıyor! Yazlık yerde arsa arayanlara müjde! 

İstanbul Silivri Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Silivri ilçesi, Çanta, Gümüşyaka, Kavaklı ve Değirmenköy mahallelerinde yer alan 14 arsa ile 1 adet araziyi satıyor. Peki Silivri'deki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Silivri Belediyesi'nden büyük fırsat: Konut imarlı 18 arsa satacak!

İstanbul İli Silivri Belediye Başkanlığı, Silivri'de yer alan 18 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsaların alanları  300,09 metrekare ile 7 bin 885 metrekare arasında değişiyor.

Silivri Belediyesi'nden büyük fırsat: İmarlı 11 arsa ve araziyi satışa çıkardı! 

İstanbul İli Silivri Belediye Başkanlığı, Silivri'de yer alan 11 arsa ve araziyi satışa çıkardı. Satış ihalesi 31 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Silivri'de 12 adet arsa satılıyor! Megakentte arsa sahibi olma fırsatını kaçırmayın! Hemen bu tarihe bakın! 

Silivri Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Silivri ilçesinde yer alan 12 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Silivri Cezaevi’nin ismi değişti! İşte o cezaevinin yeni ismi

Silivri Belediye Başkanı’nın dilekçesi üzerine Silivri Cezaevi’nin adı Marmara Cezaevi olarak değiştirildi.

Silivri'nin tapu sorunu belediye meclisinde!

CHP Grup Sözcüsü Melih Yıldız'ın ortak hareket çağrısının ardından AK Parti ve MHP'den tapu sorununun çözümünde olumlu sinyaller verildi. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, "Mağduriyetlerin yaşanmaması için dikkatli, hassas bir çalışma yapılıyor" dedi.

Volkan Yılmaz'dan Ekrem İmamoğlu'na Beylikdüzü-Silivri metrosu sorusu!

İBB Mayıs Meclisinde konuşan, İBB Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz metro projesiyle ilgili soru sordu...

Silivri Değirmenköy Stadı sosyal tesise dönüşecek!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Değirmenköy'de inşa edilen stadın yaşam merkezi olacak bir sosyal tesisine dönüşeceğini dile getirdi. 

İstanbul Silivri'de 19.9 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

İstanbul İli Silivri Belediye Başkanlığı, Silivri'de yer alan 2 adet gayrimenkulü 19 milyon 912 bin 482 TL bedelle satışa çıkardı.

mhp silivri belediye başkan adayı Volkan Yılmaz  Haberi

mhp silivri belediye başkan adayı Volkan Yılmaz 

Volkan Yılmaz 1972 yılında İstanbul'un Silivri ilçesinde dünyaya geldi.  İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de,  yüksek öğrenimini ise Uludağ Üniversitesi'nde tamamladı.

Akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren aile şirketlerinin ortağı olan Yılmaz, Petrol Ürünleri İşverenleri Sendikası (PÜİS) Üyesi ve Yüksek istişare Konseyi Üyesi'dir. 

Büyükçekmece Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin Kurucu üyesi olan Yılmaz, 2008 yılında kurulan Türkata Stratejik Araştırmalar Eğitim ve Kültür Vakfı'nın mütevelli heyetinde yer almaktadır.

Uzun yılları profesyonel futbol oynayan Yılmaz, İstanbul Amaatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda Yönetim Kurulu Üyeliği ve Teşkilat Başkanlığı görevi üstlendi.

Volkan Yılmaz 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde, Milliyetçi Hareket Partisi'nden İstanbul 3. Bölge Bölgede, 6'nci sıradan millet vekili adayı oldu. 

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, Volkan Yılmaz'ın 2019 yerel seçimlerinde MHP Silivri Beledeyi Başkan adayı olduğunu açıkladı. 

Yılmaz, evli ve...