26 / 04 / 2024

Miamiden nasısl konut alınır

Miamiden nasısl konut alınır

19 yıldan beri Miami’de gayrimenkul yatırım danışmanlığı yapan İstanbullu Nerime Demren, yaklaşık 10 bin Türk’ün Miami’de yaşadığını ve 2 binden fazlasının ev sahibi olduğunu belirtiyor.

Konutta kredi muslukları açılacak! Bir saniye bile nasıl ev alırım stresine kapılmayın!

Konuta yatırım yapacaklar ve yeni ev alacaklar piyasanın nasıl bir seyit izleyeceğini merak ediyor. Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabından konut piyasası ile ilgili paylaşım yaptı ve "Bir saniye bile nasıl konut alırım stresine kapılmayın' dedi. İşte o paylaşım ve yorumlar...

31 bin TL'ye ev sahibi olabilirsiniz!

Uygun fiyata konut sahibi olmak isteyenlerin gözü bankalar tarafından satışa çıkarılan konutlara çevrildi. Peki bankalardan nasıl konut alınır?

TOKİ’den 41 ile ucuz konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 25 yaşını dolduran tüm vatandaşlar için 41 şehirde konut başvurularının başladığını açıkladı. Peki TOKİ'den nasıl konut sahibi olunur? Konut başvurusu nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

Konut kredisi nasıl hesaplanır? Vadeye göre kredi hesaplaması!

Krediyle ev almayı düşünen vatandaşlar düşük faizlerden yararlanmak için bankalara koşuyor. Peki konut kredisi nasıl hesaplanır? İşte vadeye göre kredi hesaplaması...

TOKİ 2020 ucuz konut başvurusu nasıl yapılır?

İlk 10 günde 766 bin talebin geldiği TOKİ 2020 ucuz konut kampanyasında başvurular 15 Ocak'ta sona erecek. Peki TOKİ 2020 ucuz konut başvuru nasıl yapılır?

Konut kredisi faizleri Ocak 2020'nin ikinci haftasına nasıl başladı?

Konut kredisi faiz oranları Ocak ayının ilk günlerinde de sakin seyrediyor. Hangi bankalar kredi faiz oranlarını düşürdü? Konut kredisi faiz oranları Ocak ayının ilk haftasına nasıl başladı?

TOKİ 100 bin sosyal konut E devlet başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ 100 bin sosyal konut E devlet başvurusu nasıl yapılır sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ 100 bin konut başvuru detayları 2020...

TOKİ 2020 ucuz konut kampanyasına e-Devlet'ten nasıl başvuru yapılır?

TOKİ 100 bin sosyal konut projesi kapsamında satışa çıkarılan konutların başvuruları e-Devlet üzerinden de yapılabiliyor. Peki TOKİ 2020 ucuz konut kampanyasına e-Devlet'ten nasıl başvuru yapılır? İşte detaylar...

Konut ekspertiz raporu nasıl alınır?

Konut kredisiyle ev almak için evin ekspertiz sürecine girmesi gerekiyor. Peki ekspertiz süreci nasıl başlıyor? Ekspertiz nasıl alınır?

EB-5 sisteminde konut nasıl alınır?

500 bin ABD Doları yatırım karşılığı oturma izni verilen ülke vatandaşları arasında Türk vatandaşları da var. Bu programa “EB-5” adı veriliyor. Peki EB-5 sisteminden faydalanarak, EB-5’e dahil gayrimenkullerden konut almak isteyenler nasıl bir yol izliyor?

Konut kredisi faiz oranları 2019 Kasım'a nasıl başladı?

Merkez Bankasının 250 baz puan faiz indiriminin ardından kredi faiz oranları ne oldu? Konut kredisi faizleri kasım ayına nasıl başladı?

Konut kredi faiz oranlarında son durum nasıl?

Ekonomide yaşanan olumlu hava kredi faizlerine de yansıdı. Peki konut kredi faiz oranlarında son durum nasıl?

Konut kredisi nasıl hesaplanıyor?

Nakit parası olmayan ancak ev almak isteyen birçok vatandaş konut kredisi faiz oranlarını araştırmaya başladı. Peki, konut kredisi nasıl hesaplanıyor? İşte kredi vadesine göre taksit hesaplama...

Miamiden nasısl konut alınır Haberi

Miamiden nasısl konut alınır

19 yıldan beri Miami’de gayrimenkul yatırım danışmanlığı yapan İstanbullu Nerime Demren, yaklaşık 10 bin Türk’ün Miami’de yaşadığını ve 2 binden fazlasının ev sahibi olduğunu belirtiyor. Türklerin ev almak için başvurduğu ilk isim olan Demren, son yıllarda yabancıların ve Rahmi Koç dahil Türklerin ilgisininin nedenlerini Hürriyet’e açıkladı.


İSTANBULLU ve eski Büyükadalı Nerime Demren ailesiyle birlikte 33 yıl önce ABD’ye göç etmiş. Ailesiyle birlikte yerleştiği Miami’de 19 yıldan beri gayrimenkul yatırım danışmanlığı yapıyor. Giderek Miami’ye daha fazla ilgi gösteren Türklerin gayrimenkul satın almak istediklerinde kapısını çaldıkları ilk isim. Nerime Demren, aynı zamanda ABD Ulusal Emlakçılar Birliği Realtor’un Türkiye temsilcisi. Dünyada 60 ülkede temsil edilen ve 1.1 milyon üyesi olan Realtor’un uluslararası alım-satım serfikasına sahip bin 500 emlakçıdan biri. 


LİSANS YOKSA HAPİS

Demren, “ABD’de emlak...