26 / 04 / 2024

mike collini

mike collini

Hilton Otelleri Başkan Yardımcısı Mike Collini, Balıkesir ziyareti sırasında inceleme fırsatı bulduğu büyükşehir belediyesinin çalışmalarını takdir ve heyecanla karşıladığını belirtti, Başkan Ahmet Edip Uğur'u kutladı.

Adıyaman'a Hilton kurulacak

HİLTON Oteller Grubu Yatırımlar Başkan Yardımcısı ve Kuzey Avrupa Sorumlusu Mike Collini, Nemrut Dağı nedeniyle Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Adıyaman'a otel kurmak için girişimlere başladı.

Petrol fiyatları için korkutan tahmin! Brent petrol bugün ne kadar oldu? 19 Eylül 2023 brent petrol fiyatı

Brent petrolde yükseliş bugün de devam ediyor. Chevron'un CEO'u Mike Wirth, petrol fiyatları ile ilgili korkutan tahminde bulundu. Peki petrol fiyatları ne kadar olacak? Bugün brent petrol kaç dolar? 19 Eylül 2023 Salı brent petrol fiyatları.

O analistten flaş kripto açıklaması!

Bloomberg Kıdemli Analisti Mike McGlone yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Ünlü bir analist süper döngüye dikkat çekiyor. 

İnstagramın kurucularından yeni sosyal medya platformu! Fakat bilinenin dışında paylaşımlar olacak

Instagram kurucuları Kevin Systrom ve Mike Krieger yeni bir sosyal medya uygulaması başlatıyorlar,ancak ilk odak noktası sosyal unsurların aksine özellikle içerik üzerinde olacak. En azından ilk aşamalarında.

Altın alıp satacaklar için akıllara ziyan açıklama! Dünyaca ünlü milyarder nefes bile almadan açıkladı

Altın alıp satacaklar için Galaxy Digital’in CEO’su ve milyarder Mike Novogratz'den akıllara ziyan açıklama geldi. 

Milyarder Bitcoin yatırımcısıdan şoke eden açıklama! Bitcoin 500 bin dolar olacak dedi, ortalık karıştı!

Milyarder yatırımcı Mike Novogratz, kripto para piyasasında meydana gelen son çalkantının “tam teşekküllü bir kredi krizi” olduğunu açıkladı. En kötünün geride kalacağını belirten Novogratz'ın Bitcoin'in 500 bin dolar olacağını açıkladı.

Milyarder isimden son dakika kripto para açıklaması! 4. çeyrekte...

Son zamanların gözde yatırım araçları arasında yer alan kripto paralarla ilgili son dakika açıklaması geldi. Galaxy Digital'in CEO'su Mike Novogratz yaptığı açıklamada kripto para piyasasındaki sıradaki büyük yükselişlerin 4. çeyrekte başlayacağını söyledi.

Bitcoin ve bu altcoinler sıçrayacak! 3 kez bilen analistten son dakika tahmini!

Bloomberg Intelligence analisti Mike McGlone, yaptığı açıklamada önde gelen bazı kripto para birimlerinin 2022 yılının sonuna kadar diğer emtia varlıklarından daha iyi performans göstereceğini belirtti. İşte detaylar...

Ethereum, Bitcoin'in tahtını alacak mı?

Ethereum blok zincirine gelen güncelleme ardından Ether'de görülen hareketlilik doğrultusunda, Bloomberg üst düzey emtia analisti Mike McGlone, Bitcoin'deki yükselişe rağmen Ether'in Bitcoin'in yerini almasının olası olduğunu belirtti.

ABD'li Demokrat vekillerden Pompeo'ya İsrail'in yasa dışı yıkımlarını kınaması çağrısı!

ABD Temsilciler Meclisi üyesi 40 Demokrat vekil, Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'ya, İsrail'in, Filistinliler'e ait olan Batı Şeria'daki yerleşim yerlerini yıkmasını kınaması çağrısı yaptı.

Mike Pompeo: İran Devrim Muhafızları Ordusu İran'ın inşaat sektörünü kontrol ediyor!

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, yaptığı yazılı açıklamada, İran Devrim Muhafızları Ordusu'nun, İran'ın inşaat sektörünü kontrol ettiğini söyledi.

Mike Bloomberg Colorado’da 45 milyon dolara çiftlik aldı!

Mike Bloomberg, Demokrat Parti’den ABD başkanlığına aday adayı olmuştu. Fakat ünlü iş insanı beklediği desteği göremeyince 4 Mart'ta adaylıktan çekildi. Kampanya sürecinde 1 milyar dolar harcayan Bloomberg, Colorado’dan 45 milyon dolara çiftlik satın aldı...

ABD: Batı Şeria'daki yerleşimler artık hukuka aykırı değil!

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, işgal altında yer alan Batı Şeria'da bulunan Yahudi yerleşim birimlerini artık yasa dışı olarak görmediklerini açıkladı.

Wessling Group Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticareti Limited Şirketi kuruldu!

Wessling Group Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticareti Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Magdalena Agnes Ahmeti ve Mike Wessling ortaklığında kuruldu.

mike collini Haberi

mike collini

Hilton Otelleri Başkan Yardımcısı Mike Collini, beraberinde Horwath HTL Türkiye Başkanı Metin Erdoğdu'yla birlikte geldiği Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nde Başkan Ahmet Edip Uğur'la görüştü. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Uğur, konuklarıyla birlikte yapımı hızla devam eden büyükşehirin vizyon projeleri arasında yer alan Çay Deresi Rekreasyon Alanı ve Türkiye'nin en büyük çocuk eğlence merkezi olan Balıkesir Çocuk Köyü'nü ziyaret etti. Gördüğü projelerden etkilendiğini ifade eden Collini, Çocuk Köyü ziyareti esnasında Türkiye'nin en uzun kaydırağı olan "Tuby jump"tan atladı. Balıkesir'le ilgili bilgiler alan misafirler, gelecekteki Balıkesir'e beş tane daha Hilton Oteli yapılabileceğini söyledi.



Yeni Asır



Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:



Hılton Otelleri Başkan Yardımcısı Mike Collini, beraberinde Horwath HTL Türkiye Başkanı Metin Erdoğdu ile birlikte geldiği Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nde Başkan Ahmet Edip Uğur...