18 / 04 / 2024

Milas-Bodrum havalimanı kiralam ihalesi

Milas-Bodrum havalimanı kiralam ihalesi

Dalaman, Milas-Bodrum, Samsun Çarşamba ve Nevşehir-Kapadokya havalimanlarının 'kirala-devret' modeli ile işletme hakkı devirleri için bu yıl bitmeden ihaleye çıkma kararı alındı. Bodrum ve Dalaman kesin iki ayrı ihale olacak...

Ağaoğlu Milas projesini büyüttü! İnşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıktı!

Ali Ağaoğlu’nun Bodrum ile Milas arasında hayata geçireceği projesi resmen büyüdü. Ağoğlu Milas projesinin inşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıkartıldı. 

Acropol Greenlife villa projesinde fiyatlar ne kadar? 

Acropol Greenlife projesi Milas Bodrum'da Grup Aura tarafından inşa ediliyor. Projede toplam 253 adet villa yer alacak. Peki, Acropol Greenlife villa projesinde fiyatlar ne kadar? İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Ödüllü proje CASAFABAY Bodrum 24 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışta!

CASAFABAY Bodrum, Fabay Life tarafından Bodrum Havalimanı'na 4 dakika uzaklıkta yükseliyor. En iyi lüks villa geliştirme ödülüne layık görülen CASAFABAY Bodrum 24 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışta.

Yabancıların konutta yeni gözdesi Milas oldu! Satılık ve kiralık ev fiyatları tavan yaptı! 

Realtyplus Franchising A.Ş Kurucu Ortağı Özhan Carda, Bodrum'dan sonra yatırımcıların yeni gözdesinin Milas olduğuna dikkat çekerek, Milas’ta son bir senede kira yükseliş oranının yüzde 50, satılık evlerin metrekare birim fiyatlarının ise yüzde 130 yükseldiğini belirtti. 

Milas ve Bodrum'da tapulara şerh konuldu iddiası!

Muğla Bodrum ve Milas'ta 29 Temmuz'da başlayan yangınlardan önce tapulara şerh konulduğu iddia edildi. 

Ahmet Aras'tan Ali Ağaoğlu’nun Milas’taki projesine tepki!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Ali Ağaoğlu'nun Milas'ta hayata geçirdiği konut projesine tepki gösteren paylaşımda bulundu. 

Afet sonrasında konutlarda ne kadarlık hasar oluştu? 

Son zamankarda Rize, Artvin, Manavgat, Marmaris, Milas, Bodrum, Kastamonu, Sinop ve Bartın’da meydana gelen afetlerde sigortalıların toplam hasar tutarı saptandı.

Bodrum'da çocuklu ailelere ev kiralanmıyor!

Pandemi sonrasında kalabalık şehirden kaçmak isteyenlerin ilk tercih yerlerinden biri olan Bodrum'da kira fiyatları arttı. Bununla birlikte ev sahiplerinin kiracı tercihi de değişti. Ev sahipleri artık çocuklu ailelere ev kiralamıyor. 

Bodrum’da ev fiyatları yükseldi!

Koronavirüs salgını ile birlikte hem hayatlar hem de tatil anlayışları değişti. Virüs süreciyle beraber Bodrum’a da ilgi büyük ölçüde yükseldi. Bodrum’un yeni gözde bölgesi ise Havalimanı ile Bodrum merkez arasında kalan 35 kilometrelik kıyı şeridi, Güvercinlik, Adabükü, Boğaziçi ve Meşelik oldu.

Kanal İstanbul'daki 'cinsel yaşam' iddiası Bodrum Havalimanı'nı hatırlattı!

Gazeteci Yavuz Donat, gündeme gelen "Kanal İstanbul'un yapılması erkeklerin cinsel yaşamını etkiler" iddiasını yıllar önceki Bodrum Havalimanı için ortaya atılan iddialara benzetti....

Diva Bülent Ersoy Bodrum'dan ev aldı!

Bodrum Milas Havalimanı'nda görüntülenen Diva Bülent Ersoy, Bodrum'dan ev aldığını söyledi. Ersoy, evin fiyatının normal olmadığını söyledi.

Milas-Bodrum yoluna ilişkin 3 soru TBMM'de!

İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun, Milas-Bodrum yolunun iyileştirilmesine ilişkin yazılı soru önerhesi hazırladı..

Bodrum Havalimanı’na 15 milyon dolar yatırım!

Dünyanın önde gelen iş jeti bakım hizmeti kuruluşu İsviçreli AMAC Aerospace, Milas - Bodrum Havalimanına 15 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirdi ve bakım merkezi açtı.

Milas-Bodrum havalimanı kiralam ihalesi Haberi

Milas-Bodrum havalimanı kiralam ihalesi

İç-dış hat seferleri gerçekleştirilen dört havalimanından; Dalaman ve Milas-Bodrum'un dış hat işletmeciliği 2015 sonuna kadar özel sektörde, diğer iki havalimanın dış hat ve tamamının iç hat işletmeciliği DHMİ'de bulunduğunu ifade eden Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Orhan Birdal, Dalaman'ın 8 milyon, Bodrum'un 7.6 milyon, Samsun'un 2 milyon ve Nevşehir'in 700 bin yıllık yolcu kapasitesi bulunduğunu söyledi. 


İKİ FİRMA BİR ARADA 

Reuters'a konuşan Orhan Birdal, işletme hakkı devir sürelerinin ne kadar olacağı konusunda çalışmaların devam ettiğini belirtti. Birdal, "İhalelerle ilgili fizibilite çalışmalarımız sürüyor. Bodrum ve Dalaman kesin iki ayrı ihale olacak. Nevşehir ve Samsun'un tek grup olarak birleştirilmesi için çalışıyoruz. 


Tüm ihalelere ciddi talep olacağını düşünüyoruz" dedi. Bodrum ve Dalaman havalimanları dış hatlarının şu anda YİD modeliyle görevlendirilen özel şirketler tarafından...